Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Săgetător

Debordezi de energie la începutul săptămânii ca o baterie proaspăt încărcată, dar spre sfârșitul săptămânii, ești epuizat.

Luni, Soarele din Vărsător în Casa a 3-a a comunicării și gândirii, face un pătrat cu Marte din Casa a 6-a a rutinei cotidiene. Astăzi este o zi bună pentru a face ca totul să meargă mai bine. Poate că biroul de la domiciliu ar fi mai eficient dacă ai avea acces la imprimantă. Astăzi este vorba despre crearea de sisteme care să fie benefice pentru bunăstarea ta.

Joi, Venus în Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun din Casa a 4-a a familiei. Deși acest aspect poate fi problematic pentru cumpărarea lucrurilor de ultimă generație deoarece este destul de ușor să plătești mai mult decât face, este un aspect minunat pentru a aduce magia în casa ta. Pe măsură ce faci curățenie în viața ta, problemele de imagine sunt eliminate. Când prepari ceai, adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară pentru a aduce prosperitate sau după duș, freacă-ți tălpile picioarelor cu ulei de lavandă pentru a deschide drumurile.

Venus face conjuncție vineri, cu Saturn. Te concentrezi pe o comunicare cât mai clară. Acest lucru ar putea sugera faptul că ai un acord care trebuie semnat. Cu acest aspect, vei dori să verifici contractul, rând cu rând. Concentrează-te pe claritate atunci când comunici cu ceilalți. Ia în considerare actualizarea site-ului tău cu declarația de intenție. Actualizează-ți CV-ul pentru a obține locul de muncă dorit și scrie scrisoarea care să explice de ce ești candidatul perfect.

Sâmbătă, Soarele face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 7-a a relațiilor. Tot acum, Venus face pătratul cu Uranus din Casa a 6-a a rutinei. Această combinație de aspecte este excelentă pentru a găsi o relație de dragoste profundă și semnificativă și accentuează schimbarea rutinei zilnice pentru a te face mai disponibil să întâlnești persoana potrivită. Acest lucru ar putea însemna că intri pe un site de întâlniri în fiecare zi sau că cunoști persoane interesante prin intermediul rețelelor de socializare. Dacă ești deja într-o relație, este recomandată o schimbare a rutinelor. Găsește o modalitate de a petrece mai mult timp împreună cu ea/el și de a vă ajuta reciproc.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Săgetător Relaţional

S-ar putea să ai parte de urcușuri și coborâșuri în viața amoroasă săptămâna aceasta. Un argument sau o dispută care nu are nimic de-a face cu alianțele sentimentale ar putea totuși să interfereze cu fericirea. Nu da vina pe partenera/ul ta/tău. Dacă ești singur  există șansa să întâlnești pe cineva interesant. Dacă îți place această persoană, nu ezita să mergi mai departe. 

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Săgetător Profesional

Săptămâna este deosebit de bună pentru persoanele creative cu veleități artistice. Cei care sunt horticultori sau care se ocupă cu flori vor avea succes la vânzări.  Studenții care sunt confuzi în ceea ce privește alegerea unei cariere se pot gândi la industria ospitalității, deoarece aceasta este în curs de revenire și vor avea succes. Artele tradiționale, cum ar fi industria artizanală și manufacturile, vor experimenta intensitatea sporului în ceea ce privește profiturile.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Săgetător Financiar

Sunt indicii clare că situația financiară se va îmbunătăți săptămâna aceasta. Gândirea te va ajuta să investești în scheme sigure și să câștigi serios. Există, de asemenea, șanse să câștigi din investiții din afara țării sau să câștigi o licitație. Cu toate acestea, analizează mai întâi avantajele și dezavantajele înainte de a investi banii.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Săgetător Sănătate

 Săptămâna aceasta este excelentă când vine vorba despre sănătate. Dacă suferi de dureri de spate sau dureri articulare curând te vei ușura. Copiii ar putea fi vulnerabili la infecții oculare, așa că ar trebui să adopți măsurile de precauție necesare. Dacă cineva din familie se îmbolnăvește, mergi urgent la medic.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top