Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Fecioară

Vrei să fii stăpânul lucrurilor și să controlezi totul, dar spre sfârșitul săptămânii, realizezi că de fapt, faci o mulțime de verificări de fapt.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 6-a a rutinelor cotidiene, face un pătrat cu Marte din Casa a 9-a, a legii și a regulilor sociale. Este o productivitate eficientă. Ai putea parcurge toate procesele și sistemele pentru a ușura lucrurile și a simplifica totul. Poți afla ce sarcini ar putea fi automatizate sau delegate și să economisești timp în fiecare zi. Începe cu întrebarea „Cum pot face asta mai repede?” Sau întrebarea și mai bună „Care este singurul lucru pe care îl pot face ca restul acestui lucru să fie inutil?”

Joi, Venus în Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun în Pești în Casa a 7-a, relațională. Tot ceea ce faci la începutul săptămânii ar putea să se oprească când cineva apropiat te va întreaba de ce lucrezi atât de mult. Este dificil să continui atunci când cuiva căruia îi pasă te ispitește cu mâncare bună, desert și răcoritoare?

Venus face o conjunctie cu Saturn vineri, iar acum grămada de lucru din fața ta poate rupe  biroul în două. S-ar putea ca afacerea în care ești implicat, să primească multe comenzi, iar acum trebuie să le completezi. Cea mai bună utilizare a acestui aspect este de a instrui ajutoare și dacă nu ai așa ceva, găsește-le! Ia în considerare angajarea unui asistent virtual sau găsirea unuia pentru lucrările casnice. Spune de ce ai nevoie de la ei cât de clar poți. Dacă nu sunt ceea ce dorești, renunță și angajează pe altcineva.

Sâmbătă, Soarele din casa sănătății și a stilului de viață, face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni, în același timp, cu Venus care face un pătrat cu Uranus din Taur. Este o energie bună pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a te muta într-o instituție renumită. Ia în considerare trimiterea CV-ului sau stabilește o întâlnire cu actualul șef. Astăzi, poți obține un succes surprinzător atunci când faceți lucrurile spontan.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Fecioară Relaţional

În această săptămână, va fi nevoie de argumente dacă începi să te iei după gura partenerei/ului. Poartă o discuție sinceră cu ea/el dacă există probleme care te deranjează. Acestea vor fi rezolvate la sfârșitul acestei săptămâni. Nu ține emoțiile în tine, deoarece poți deveni frustrat după un timp. Faceți ceva distractiv împreună pentru a ușura puțin tensiunea.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Fecioară Profesional

Cariera arată bine și ești la maximum de creativitate. Îți vei depăși tendința de a fi mulțumit de sine și vei fi provocat să obții mai multe pe acest front. Responsabilitățile vor fi sporite și s-ar putea să te afli implicat în mai mult de două proiecte în același timp. Talentele tale vor fi observate și de alții, iar oportunitățile apar în tot acest timp.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Fecioară Financiar

Săptămâna aceasta îți va oferi șansa de a încheia o afacere financiară bună. Ofertă aduce o mulțime de beneficii bănești și vei putea închide datoriile care le mai ai. Dar, încearcă să ții sub control cheltuielile, deoarece acest lucru poate crea un obstacol financiar în ce privește economiile tale. Ar putea exista tentația de a investi bani, dar pentru viitor sigur este mai bună economia sănătoasă.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Fecioară Sănătate

Obiceiul de a te învinui inutil pentru tot ceea ce se întâmplă este rău pentru tine. Problema ar putea fi agravată de obiceiul de a te gândi la dificultăți și a le exagera. Dacă ai probleme cu tensiunea, trebuie să aibă grijă de aportul de sare. De asemenea, unii dintre voi pot avea probleme cu glicemia așa că și voi trebuie să fiți atenți la ce mâncați; atenție, nu săriți limita restricțiilor.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top