Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Rac

Ceea ce par a fi niște oportunități excelente la începutul săptămânii, face diferența până la sfârșitul săptămânii. 

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un pătrat cu Marte în Taur. Resursele pot însemna acces la credite, avantaje în instituție, o bucătărie modern utilată sau accesul la caietul cu rețete de familie. Astăzi, este bine să faceți un bilanț al tuturor resurselor tale. S-ar putea să cunoști destui oameni pentru a începe ceva pe cont propriu. S-ar putea să-l înveți pe fiul sau nepotul să-și construiască un site, cumnata să te ajute la proiectarea pachetelor, mătușa cu conexiunile ei în mass-media și următorii ei de pe TikTok. Analizând resursele ai o plajă de opțiuni.

Joi, Venus și ea în Vărsător face un semi-pătrat cu Neptun din Pești în Casa a 9-a, casa legii și a regulilor. Poți încălca una dintre propriile reguli, iar acest lucru ar putea duce la o eroare de judecată. Nu este o piedică majoră deoarece aspectul nu este de durată. Dar este suficient să îți aducă aminte că lumea ar dori să îți vândă o mulțime de lucruri de care nu ai nevoie.

Venus face o conjuncție cu Saturn vineri, și niște uși ți se închid în nas. Ghizii spirituali nu te-au abandonat. Dimpotrivă, lucrează mai mult ca oricând pentru a te ghida pe drumul tău.  Închid opțiuni inadecvate. Deci, atunci când oamenii nu răspund apelurilor tale, ia acest lucru ca pe un semn. Cea mai bună folosire a acestui aspect este munca. Ia cea mai grea parte a proiectului la care lucrezi și dă-i drumul.

Sâmbătă, Soarele face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 12-a a abilităților psihice, în timp ce Venus face un pătrat cu Uranus din Casa a 11-a a prietenilor. Ești în ton cu cineva apropiat, suni la momentul potrivit și spui cuvintele potrivite. Acest lucru vă va apropia și mai mult. O întâlnire întâmplătoare ar putea deveni cel mai bun partener. Gândește-te la o persoană care îți place și sun-o. N-o să-ți pară rău.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Rac Relaţional

Partenera ta se poate simți puțin neglijată în acest moment. S-ar putea să îți fie greu să îți faci timp ca relația să nu aibă de suferit din cauza asta. Discută această problemă cu ea/el și vei vedea curând, că lucrurile revin la normal. După ce te-ai exprimat mai clar, vei împărtăși o relație mult mai bună cu iubita/ul ta/tău.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Rac Profesional

Ambițiile și obiectivele sunt accesibile, iar destinația apropiată. Cu toate acestea, luarea deciziilor pripite nu te ajută. Nivelurile ridicate de energie aduce posibilitatea unor concluzii care pot duce la pierderi în viitor. Păstrează accentul ferm și nu te lăsa dus de dorința de a vedea ca rezultat efecte adverse la locul de muncă. Este posibil să nu fie o perioadă bună pentru a începe noi proiecte. Profită însă la maximum de această perioadă pentru a gândi, a planifica și a organiza prioritățile. Implementarea mai poate aștepta așa cp păstreaă-ți calmul și evită confuziile în această perioadă.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Rac Financiar

Dacă ai vrut să investești în imobiliare pentru mult timp, atunci acesta este momentul să începi. Unii dintre voi își vor vedea visul cu ochii – o mașină nouă. Nu sunt  probleme pe plan financiar. Cu toate acestea, în weekend trebuie să te asiguri că nu cheltui imprudent. Planificarea atentă te va ajuta mai târziu.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Rac Sănătate

Din acest punct de vedere nu va fi o săptămână grozavă. Tinerii sunt apatici, chiar leneși. Persoanele în vârstă au dureri de spate ceea ce le face irascibile. Copiii pot fi afectați de schimbarea vremii. Părinții trebuie să aibă grijă la răceli, în special, dacă vorbim de copii mici.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top