Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Taur

Te simți încrezător deoarece te miști într-un ritm constant. Dar vor exista câteva întoarceri pe drum, spre sfârșitul săptămânii.

Luni, Soarele în Vărsător, în Casa a 10-a a carierei face un pătrat cu Marte din propriul tău semn. Este ca și cum ai pune combustibil de avion într-o motocicletă, adică poți trece cu ușurință prin proiecte de lucru banale. Și acest lucru vine la momentul oportun, deoarece ești observat de către șeful direct. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra la propria afacere, pentru a te concentra asupra modului în care poți deveni mai încrezător în sine. Nu este vorba neapărat de o cabană în pădure pe care o ridici cu propriile mâini, dar nu este nici ceva forte ușor.

Joi, Venus și ea în Vărsător, face un semi-pătrat cu Neptun din Pești. Este posibil ca o cunoștință de-a ta să te conducă pe un drum greșit. Nu face acest lucru din răutate, doar că ea se află pe o cale diferită de a ta. Și vrei să fii un prieten adevărat și loial, așa că s-ar putea să îi fii alături, dar acest lucru nu duce la succes.

Apoi, Venus face conjuncție cu Saturn, vineri, și grămada de dosare în lucru, de pe birou este probabil mai înaltă decât tine. Încearcă să e rezolvi. Această energie ajută la crearea de sisteme care să îți eficientizeze munca. Sistemele de fișiere organizate sunt cele mai bune acum. Ți-ai putea surprinde șeful.

Sâmbătă, Soarele din Vărsător, face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 2-a a banilor proprii, iar Venus face un pătrat cu Uranus din Taur. Astăzi, ești favoritul sorții, ca atunci când comanzi o cafea și să afli că este gratis. Este posibil să primești un mesaj de la cineva pe care îl admiri, spunându-ți ce treabă bună faci. Acasă, familia și partenera/ul îți oferă sprijinul necondiționat. Realizezi că ai atât de mulți oameni care te susțin. S-ar putea să te gândești să candidezi la funcția de șef de birou. Aceasta este pentru a-ți reaminti că ai sprijin atunci când lucrurile contează. Deci, ia în considerare asumarea unor riscuri mai mari în carieră.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Taur Relaţional

Aceia dintre voi care încă sunteți singuri, în ciuda eforturilor depuse, îți recomand să nu fii frustrat dacă nu întâlnești pe cineva încă. Iubirea este aproape și se va întâmpla. Dacă ați divorțat de ceva timp și simțiți că sunteți gata pentru o nouă relație veți întâlni pe cineva cu adevărat interesant. 

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Taur Profesional

Este timpul să ieși din zona de confort și să-ți asumi niște riscuri pentru a avea succes. În această săptămână vei fi la maximum de competitivitate. Determinarea este cheia succesului. Nu avea succes peste noapte, așa că ai răbdare și continuă să lucrezi deoarece vei obține ceea ce meriți. Familia va susține această nouă abordare a ta.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Taur Financiar

S-ar putea să fii cam frivol și să-ți cheltuiești banii pe lucruri inutile, săptămâna aceasta. Posibil să cumperi bunuri de care nu ai nevoie. Trebuie să te asiguri că eviți cheltuielile inutile pentru a te stabiliza din punct de vedere financiar. Probleme vor apărea la aceia dintre voi care își cheltuiesc banii pe cumpere de articole de lux. Posibilitățile tale financiare se vor îmbunătăți la sfârșitul acestei săptămâni.

Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 Taur Sănătate

Persoanele vârstnice sunt sfătuite să o ia mai ușor cu alimentel grase și să se mulțumească cu mese ușoare și supe, dacă doresc să nu aibă probleme de sănătate și să evite tulburările gastrice. Unii dintre copii sunt disperați că au apărut primele coșuri. o vizită la un dermatolog le-ar aduce ușurarea săptămâna aceasta. Ar trebui să evite o perioadă să mai mănânce fast food.

Citește și Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top