Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță

Fanatismul sau gândirea obsesivă ar putea fi ceva care să îți dea de gândit, săptăâna aceasta. Zonele comune pentru astfel de comportamente sunt dotința de a avea cât mai mulți bani, puterea, succesul și romantismul. Există o linie fină între ambiție și obsesie. Dacă descoperi că nu te gândești la altceva decât la un singur lucru, poate că este timpul să discuți cu cineva despre asta. El sau ea poate vedea ceea ce tu nu vrei să vezi tu.

Când începe săptămâna, Venus este deja în romanticii Pești, care nu este cel mai bun parteneriat pentru tine. În loc să te lupți să faci ceva să funcționeze din punct de vedere sentimental, fă un pas înapoi și fii doar prieten pentru o vreme.

Există un sextil Uranus – Soare miercuri, care ar putea provoca modificări foarte interesante. Nu lăsa scuza nu am mai făcut asta până acum să te oprească. Există un început și pentru prima dată! A judeca pe cineva nu este neapărat lucrul pe care îl dorești, dar nici nu poți să treci de mica idiosincrasie a cuiva. Poate calendarul tău chiar s-a oprit, mai știi?!

Viața ta amoroasă și finanțele tale pot deveni puțin mai fluide, odată ce Venus este în Pești. Stăpâna ta planetară va fi casa stilului de viață și a rutinei timp de câteva săptămâni. Ea îți va face viața mai imaginativă, dar și mai puțin practică. Fii atent când vine vorba despre bani și de a-ți pierde inima.

Concentrează-te pe îngrijirea de sine și pe reflecția interioară. Dacă ai lucrat la vindecare în ultimele luni, acum vei vedea câteva rezultate. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță Relațional

Este posibil să nu te simți deosebit de pasional și totuși ai putea fi foarte surprins să descoperi cât de mult te afectează atmosfera care creează curenți emoționali intenși. Alinierea planetară a zilei poate aduce câteva elemente surprinzătoare în relația ta, așa că fii pregătit pentru orice. Cel mai bine este cu siguranță, ca pe viitor să o pți îmbunătăți și mai mult folosindu-ți imaginația!

Tot acum, ai șansa de a transforma relația de familie și de a crea legături mai puternice, dacă dorești să lucrezi la asta. Marte din Taur face încă trigon cu Pluto din Capricorn, permițându-ți ocazia de a te lega de cineva. Fă un mic pas către intimitate.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță Profesional

Ești într-o poziție care îți place, dar este posibil să fii extenuat de direcția generală în care lucrează angajatorul tău. Gândește-te la această problemă. Punctul tău de vedere va fii primit cu respect și o considerație. Energia fizică este puternică și îți oferă capacitatea de a persevera prin proiecte lungi și destul de obositoare. Folosește-o cu înțelepciune în loc să o lași să se piardă. Preocupă-te de propria ta muncă în loc de munca altora.

Acum însă, este un moment bun pentru a căuta un loc de muncă care să aducă mult mai mulți bani. Dacă te simți puțin plătit și neapreciat, această perioadă îți va aduce determinarea și ajutorul suplimentar pentru a găsi ceea ce cauți. Universul te încurajează să gândești lucrurile în stil mare, să invoci forța interioară și să pui tot ce ai în atingerea obiectivului. Este un moment puternic pentru tine, așa că profită la maximum.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță Financiar

Te confrunți cu un moment în care va trebui să deschizi gura. Nu doar întâlnești oameni noi și te reconectezi cu vechi prieteni, ci și influențezi opinia publică cu munca pe care o faci și ceri ce merită pentru asta. Un aspect pozitiv armonizează eforturile pentru a crea o viață confortabilă. Primul pas pe această cale este o casă sigură în care să te simți în sigurnță. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Balanță Sănătate

Energia astrală este favorabilă, jucăușă și de aceea poate aduce vulnerabilitate în relațiile corecte. S-ar putea să nu te poți exprima prin cuvinte. Pentru a simți această energie din ce în ce mai profund, asigură-te că faci mișcare. Nu te zgârci cu exercițiile fizice! Trimiterea oxigenului către mușchi va face să te simți bine și fericit.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top