Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară

Pofta ta naturală de a inova poate să pară că a dispărut săptămâna aceasta. Este posibil să nu ai chef să faci ceva în afara sarcinilor de rutină pe care le poți face automat. Bioritmurile sunt scăzute, așa că nu cădea în capcana de a crede că te transformi într-un șleampăt. Relaxează-te câteva zile și mai apoi vei fi tu, cel energetic, obișnuit, inventiv. 

Găsește modalități de a-ți dezlănțui sinele interior și de a-ți exprima dorințele și voința, în a doua parte a săptămânii. Marte în timp ce trece în Gemeni face un trigon cu Pluto din Capricorn, încurajându-te să faci ceea ce te face să te simți bine. De ce ești pasionat? Pe ce vrei să-ți concentrezi energiile?

Configurația astrală face din aceasta săptămână, una foarte creativă, mai ales în ceea ce privește dragostea și romantismul. Dacă ai vrut să spui cuiva ce simți, atunci încearcă să găsești o metodă unică și originală de a transmite mesajul. Ai putea încerca să o scoți la o întâlnire surpriză și să te îmbraci într-un mod foarte evocator sau să găsești alte mijloace neconvenționale pentru a-i cuceri inima.

Nu te simți întotdeauna confortabil când te exprimi, dar Soarele în Pești este aici pentru a te ajuta cu în problemele sentimentale. A admite ce simți este pentru tine un prim pas.

Venus este deja și ea în Pești, așa că vei avea dublul energiei psihice intuitive de aplicat în viața ta amoroasă. Dacă simți o chimie intensă cu cineva, găsești o modalitate de a o explora în continuare.

Pluto este în Capricorn, așa că s-ar putea să nu poți privi peste defectele cuiva. Amintește-ți că nu ești perfect și poate că și alte persoane merită ceva mai bun.

Iubirea plutește în aer joi, când Venus în sectorul tău partenerial face sextil cu Lilith. În următoarele câteva săptămâni, dragostea va deveni mai tandră și mai plină de compasiune pe măsură ce vei găsi blândețe în relație. Poți descoperi latura creativă prin realizarea unor obiecte de artă că tot vine 8 Martie sau în decorarea spațiului.

Săptămâna se încheie cu o notă pozitivă, sextilul Saturn – Kiron aducându-ți vești legat de bani. Este momentul să intri în puterea ta deplină, în timp ce transformi haosul din jur în energie organizată. Lasă deopate perfecționistul și îmbrățișează cine ești cu adevărat. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară Relațional

 Poziția planetelor te poate ajuta, pe tine și pe cineva drag, să realizați câteva adevăruri de bază. Totuși, aceasta nu trebuie să fie o scenă mai problematică decât pare. Poate că ați călătorit la un nivel decât l-ați gândit, iar influența îngrijorătoare de astăzi vă va ajuta pe amândoi să vedeți că există anumite fațete ale relației care nu pot fi ignorate dacă doriți să funcționați, în continuare, ca un cuplu.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară Profesional

Pentru a avansa în carieră, va trebui să îți asumi unele riscuri legate de credință. Ai o bază solidă de unde să începi, dar nu îți fie teamă să te extinzi în necunoscut. Lasă-te să visezi și să te extinzi în loc să rămâi doar pe teritoriul familiar. Ideile tale sunt foarte bune; deci, nu ezita să le duci altora cât mai curând posibil. Mijloacele electronice sunt cheia pentru răspândirea cuvântului. Trimite mailuri și SMS-uri. Vei primi răspunsuri la fel de repede și faci progrese.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară Financiar

Ești pregătit să profiți de noi oportunități. Energiile masculine și feminine funcționează la unison, ceea ce are un efect pozitiv asupra rezultatului. Investițiile și proprietățile comune pot necesita o acțiune din partea ta. Așteptați câteva zile înainte de a semna vreun document sau acord. Tu și partenerul tău ar trebui să fiți pe aceeași lungime de undă. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Fecioară Sănătate

Există emoții puternice care îți alimentează ascensiunea spre vârf și asta îți place! Intensitatea este ușurată săptămâna asta, de un tranzit jucăuș, care te ajută în comunicarea cu ceilalți. Intrați în esență problemei cu prietenii și găsește acolo hohotul un râs de care e nevoie! Lasă-ți slăbiciunile deoparte și apreciază ce înseamnă să ai prieteni! Mișcarea te va ajuta să răspândești această energie prin corpul tău.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top