Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Dacă întâlnești săptămâna aceasta, oameni noi, fii atent. Unii oameni par interesanți, deoarece sunt îndrăzneți sau periculoși. Poate că fac lucruri la care tu nu ai fi visat niciodată. Acest lucru poate părea interesant, dar poate duce la probleme și te poate răni dacă nu ești atent. Respectă-ți standardele și etica obișnuită. Dacă pericolul te entuziasmează prea mult, ar putea fi timpul să îți reexaminezi viața și să schimbi lucrurile.

Viața ta este ceea ce ai visat că va fi? Dacă nu, ia în considerare ce ai putea face pentru a o schimba. Poate ar trebui să te întinzi pe spate și să privești norii sau stelele. Această activitate copilăroasă poate provoca câteva idei interesante.

Pe măsură ce și Marte intră în Gemeni, folosește-ți puterea pentru a obține ceea ce îți dorești cât încă mai este în Marte în Taur și face trigon cu Pluto. Îi poți influența cu ușurință și pe alții și poți cuceri. Acești noi prieteni ar putea fi buni mai târziu.

Venus este în semnul tău, permițând niște fantezii amețitoare. Chiar dacă nu îți poți imagina jocul se petrece în viața reală, imaginația ta activă te ține ocupat ore în șir! Va sta în semnul tău, în următoarele săptămâni. Pe urmă, Venus este exaltat în Pești, făcându-te extrem de puternic. Acest lucru ar putea duce la noi începuturi atunci când vine vorba despre dragoste și romantism. Partenerul sau viața visată s-ar putea materializa în acest timp blând și afectuos pentru tine.

Soarele este asociat cu semnul idealist al Peștilor unde se află în această săptămână, ajutându-te să vezi cea mai bună parte a fiecărei oportunități sentimentale. Nu va funcționa întotdeauna totul perfect, dar este plăcut să credem că s-ar putea, ca pentru o vreme, să fie totuși așa.

Povestea se intensifică vineri și sâmbătă când Luna se află în Săgetător, în sectorul carierei și a obiectivelor. Dacă ai avut o relație mai lungă, acest lucru ți-ar putea veni în minte atunci când vei bate palma pentru afacerea dorită. Nu va fi relația „perfectă”, dar poate fi magică dacă o lași să fie.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești Relațional

S-ar putea să ai chef să faci ceva foarte diferit și, de asemenea, destul de interesant, cu poziția planetelor de săptămâna aceasta. În ceea ce privește romantismul, este posibil să nu fii atât de pasional ca în mod normal, dar vrei să te angajezi în activități cu alții care împărtășesc sentimentul tău de aventură și au nevoie să facă ceva diferit și original. Astăzi nu se referă atât din dragoste, cât de descoperirea unei relații noi și provocatoare.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești Profesional

 Îți este greu să ai controlul asupra minții tale, la câte probleme s-au adunat. Încetinește și respiră adânc. Încearcă să nu te frustrezi. O comunicare bună cu ceilalți va fi cheia pentru a rezolva ideile și gândurile sporadice. Te vei simți mai bine dacă alți oameni îți iau ideile în serios. Per total, vei fi mult mai productiv în orele de după-amiază. Este un moment bun pentru a aplica pentru un nou loc de muncă sau o oportunitate de carieră. Abilitățile tale creative sunt solicitate și asta este o veste bună.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești Finanaciar

Este o săptămână foarte încărcată pentru tine. Aspectele vor afecta casa de bani și a valorii de sine, sporind fondurile, ceea ce este grozav. De asemenea, te ajută să faci un plan pentru viitor. Folosește un calculator de economii la pensie, disponibil online, care să te ajute să vezi cât de mult trebuie să economisești în fiecare lună pentru a te bucura de o viață confortabilă după ce lași slujba actuală!

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești Sănătate

Poți sorta pleava ca niciun alt semn și poate că cerealele se află în adevăratele tale emoții. Ai tendința să știi de ce are nevoie o situație sau o persoană pentru a îndrepta luucrurile, așa că nu te teme să te implici. Pentru a reflecta acest lucru în tine, încearcă să mânânci legume cu frunze sau afine, care te ajută în procesul nutriției. Afinele ajută la mișcarea sănătoasă a intestinului.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top