Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur

Serviciile către alții ar putea ocupa o mare parte din săptămâna aceasta, poate la nivel artistic sau poate doar sub forma împărtășirii energiei psihice sau vindecătoare. Să nu crezi că eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care îi ajuți pot fi reticenți în a comenta, dar eforturile tale nu sunt pierdute. Gândește-te la asta ca la o bancă. Prietenii tăi vor fi acolo pentru tine când vei avea nevoie de ei.

În altă ordine de idei, acesta este un moment excelent pentru a forma noi parteneriate de afaceri, pentru a te alătura unei echipe de proiect sau pentru a te întâlni cu clienții. Se pune accent pe a veni împreună pentru a realiza mai mult decât poți singur. De asemenea, trebuie să fii atent, deoarece cineva cu care crezi că lucrezi, poate avea o agendă ascunsă. Pe de altă parte, perioada aduce șansa de a vorbi despre afaceri și de a încheia una sau de a câștiga un contract special. Rămâi concentrat pe obiectivele tale dacă vrei să faci progrese.

Tot luni, încă se resimte pătratul dintre Venus și Marte, care va face greu să negi acele îndemnuri pasionale. Nu ești perfect și cedezi ispitei cu ușurință. În toată povestea, este bine că rezolvi problemele legate de obiectivele pe termen lung și de ambițiile profesionale. Dacă există vreo bârfă legată de reputația ta, aceasta va fi doar o…bârfă! 

Lasă să se rostogolească către tine vremurile bune odată cu intrarea în luna martie.  Soarele se află în sector relațional. După săptămâni de muncă grea, următoarele săptămâni aduc dizolvarea blocajelor, pe măsură ce îți permiți să te simți liber și să stai cu prietenii la o cafea. Meriți o pauză! Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a da o mână de ajutor, deoarece veți fi mai empatic.

În a doua parte a săptămânii, schimbările bruște ar putea distruge un moment romantic în timpul careului dintre Saturn și Uranus. Poți planifica tot ce dorești, dar uneori Universul are în minte ceva pe care nu l-ai fi putut prezice niciodată!

Soarele trece și el în Casa a 8-a a resurselor de la alții, astfel încât îți va fi dificil să nu te împiedici în sentimente. Cu toate acestea, încrederea este o problemă majoră acum. Dacă simți că ceva nu funcționează cinstit, nu poți găsi ușa suficient de repede.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur Relațional

Poziția planetelor sugerează un fel de blocaj emoțional într-o relație personală strânsă. Totuși, în mod paradoxal, în momentul în care devii conștient de asta, ai și mijloacele de a începe să faci ceva în legătură cu asta. Deși cernerea emoțiilor, ale tale sau ale altcuiva tinde să fie puțin înspăimântătoare pentru tine, dar dacă depui eforturi pentru a spune ceva despre modul în care te simți, cu siguranță va face diferența.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur Profesional

Cineva sau ceva necesită un ultim retuș final, astăzi. Nu renunța până când nu vei face acest efort final. Este posibil ca alte persoane să fi renunțat, dar acesta nu este un motiv pentru care să procedezi la fel. Dovedește celorlalți că poți termina ceea ce începi. Simți o conexiune psihică importantă cu cineva care simte în același fel. Știi instinctiv ce gândește sau ce simte. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă în munca ta.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur Finanaciar

Săptămână sugerează o perioadă de devotament reînnoit față de viața financiară. Mai mult, cauți câteva dintre serviciile oferite de instituțiile financiare. Este posibil să descoperi că propria bancă are instrumente care te pot ajuta să economisești mai mult, în timp. Gândește-te cum te poți folosi de asta acasă pentru a aduce bani în plus. Grădinărit sau tunderea gazonului, cine știe!?

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Taur Sănătate

Săptămâna îți aduce un sentiment emoțional care nu poate fi neapărat abordat în pauza de masă. Lasă emoțiile deoparte și vezi ce simți de fapt. Nu trebuie să existe un conflict sau o confruntare cu cineva, doar observă ce simți și poate îți notezi în jurnalul personal toate aceste chestii. Prelucrarea emoțiilor este mult mai ușoară dacă faci mișcare în fiecare zi. Bea și multă apă!

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top