Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn

A te aventura în ceva nou și diferit poate fi ceea ce ai nevoie. Ai o latură foarte practică a personalității, dar este la fel de probabil ca nevoia de emoție și aventură, să fie la fel de puternică. Vizitează un prieten sau, mai bine, du-te într-un loc în care nu ai mai fost și explorează.

Apoi, fă-ți timp și pentru sănătatea ta. Odihnește-te suficient, consumă alimentele potrivite, ia vitamine, fă exerciții fizice în fiecare zi, mergi la medic când ai nevoie și fă-ți timp să te relaxezi. Toate acestea te ajută să ai o viață sănătoasă. Cu toții ne dorim să trăim o viață lungă și sănătoasă. Începe să o faci de pe acum. 

Nu în ultimul rând, urmărește-ți pasiunile. Te pot duce în câteva locuri minunate. Începe când Marte din Taur face încă trigon cu Pluto din semnul tău. Ești dornic să încerci ceva nou sau să dezvolți o nouă imagine a ta. Adu această pasiune în a face ceva care te face să te simți entuziasmat.

Obțineți ajutor și sprijin de la prieteni și colegi, ceea ce îți oferă încrederea de a-ți atinge obiectivul. Îți dorești carieră și ești hotărât să te realizezi. Universul îți oferă disciplină și concentrare pentru a începe. Această perioadă este perfectă pentru a te alătura unor grupuri, în special celor care îți pot scoate în evidență imaginea și te pot ajuta să te deplasezi în cercurile potrivite.

Trigonul puternic de care aminteam mai sus, dintre Marte și Pluto te conduce la putere în situații dificile, așa că nu renunța la a ajunge la aceea persoană specială care încă nu te-a observat. Poate că, pur și simplu, nu ai încercat metoda potrivită.

Venus este deja în Pești. Deși nu ești un semn „emoțional”, Venus din sectorul comunicării face mai ușor să spui oamenilor cum te simți. Lasă-ți imaginația să zburde în timp ce te inspiră toate din jur. Deși acesta poate fi un moment romantic, nu îți pierde complet capul.

Aventura te așteaptă duminică, pregătindu-te pentru descoperire și cunoaștere. Luna din semnul tău și din sectorul deciziilor, evidențiază tot ceea ce ai învățat în ultimele luni. Nu te gândi să îndrepți greșelile, ci învață din ele și mergi mai departe.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn Relațional

Cineva pe care l-ai cunoscut cândva ar putea să își facă apariția în viața ta. Aspectul sugerează faptul că, deși acest lucru poate fi puțin surprinzător, vei descoperi că amândoi ați învățat multe de când nu v-ați mai văzut. Acest lucru ar putea duce la o reînnoire a relației pe care ai considerat-o încheiată. Ai tendința să te înțelegi bine cu semnele de apă, deoarece Soarele este încă în Pești, semn de apă. Ești maleabil și mai deschis și ai o perspectivă mult mai înțelegătoare asupra vieții.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn Profesional

 Lucrează cu acei oameni care sunt la fel de devotați și pasionați ca și tine. Vei învăța foarte mult de la ei și poate chiar să îți reglezi propria perspectivă în timp ce discuți cu ei. Ideile sunt împărtășite în mod liber așa că ascultă cu atenție și vei învăța. O abordare mentală în timpul dimineților va da loc unei accesări mult mai intuitive în cursul după-amiezii. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn Financiar

 S-ar putea să te gândești să faci o schimbare de carieră. Aspectele din casa ta a 10-a și emoțiile interioare te fac să fii un pic neliniștit. S-ar putea să descoperi că ai prefera să faci cev ce îți place mai mult și ai bine plătit. Mai întâi însă achită orice datorie pe care o ai, apoi vezi ce poți face.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Capricorn Sănătate

Săptămânile cu emoții nu sunt rare, iar aceasta ar putea fi una dintre ele. Dacă simți că totul nimic concret și solid nu este la îndemână, nu te îngrijora. Concentrează-te asupra abilității de a ști ce simți și fă un inventar privat al modului cum va merge săptămâna, sezonul, anul. Nu este ceva ce toată lumea poate face cu ușurință, așa că este posibil să-ți poți ajuta prietenii cu asta și astăzi.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top