Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător

Energia pe care o simți te poate face atât de nervos încât alții nu știu cum să reacționeze. Influențele zilei însă, pot aduce un impuls. Ar fi înțelept să planifici lucrurile pe care le ai de făcut pentru a le face pe toate. Ia lucrurile la mână și organizează-te, mută mobilierul sau orice ar fi nevoie. Este mai bine să fii productiv decât să înnebunești pe toată lumea.

  În altă ordine de idei, s-ar putea să te gândești la finanțele tale. Nu este niciodată prea târziu să afli despre diverse instrumete de economisire și investiții, mai ales dacă vrei să faci ceva, cum ar fi să faci ceva pe cont propriu. Pregătirea pentru pensionare poate părea suprarealistă când ești tânăr, dar este important să începi devreme. Indiferent de modul în care au avut loc afacerile până acum, schimbarea începe. Notează-ți obiectivele și întâlnește-ți consilierul financiar. Ai banii în minte săptămâna aceasta. Marte din Taur face trigon cu Pluto din Capricorn. O zi excelentă pentru a arunca o privire asupra situației tale financiare și a afla cum să o îmbunătățești. Începe un cont de economii, creează un buget de cheltuieli sau află mai multe despre investiții. Oricare dintre acestea sunt o modalitate excelentă de a începe. 

Venus este în semnul Pești de joia trecută. Va fi în sectorul creativității până pe 20 martie,  transformându-te într-o casă mare, veche, greoaie. Pe măsură ce stai acasă, începi redecorarea sau faci cumpărături online pentru o serie de bunuri. Gândețte-te, că îți poși face casa frumoasă fără a-ți topi bugetul. Venus îți aduce și câteva idei foarte romantice. Abordarea ta tipică, directă este acum puțin intimidantă, dar a fi timid sau modest, este o mare schimbare pentru eventualele iubite.

Apoi, sextilul Soare-Uranus care aduce și le, în același timp, la fel de multe întrebări ca șirăspunsuri. Este evident că există unele schimbări în curs, dar nu ai încă imaginea completă. Stai să ți se dezvălui în întregime!

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător Relațional

S-ar putea să pară că cineva te evită veșnic, iar acest lucru te ajunge acum, cu influxurile astrale implicate. Este posibil să fi construit un fel de imagine foarte dramatică a acestei persoane în minte și te-ai convins, de asemenea, că este cu adevărat minunată și, prin urmare, nu pot înțelege de ce nu vrea să fie mai apropiată de tine. Săptâmâna aceasta ai putea primi răspunsul.

În timp ce Soarele trece prin semnul Peștilor, săptămâna aceasta, mintea ta este deasupra lucrurilor care par că scapă de sub control. Acordă mai multă atenție subconștientului tău, deoarece micile sugestii subtile pe care ți le oferă ar putea avea un sens real.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător Profesional

Există o oportunitate prin care poți experimenta mai multă libertate la locul de muncă. Ideile tale se îmbină cu ale ceilorlalți, iar cei din jur îți respectă abordarea debordantă și inovatoare. Vei merge mai departe decât te aștepți.

Ascultă-ți intuiția. Are câteva orientări importante pentru cariera ta. Este un moment bun pentru a lucra la atitudinea ta față de succes. Posibil să ai un blocaj care să îl țină departe de tine, exact când ești pe cale să îl ai. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător Financiar

Îți construiești încrederea în tine și accelerezi cheltuielile legate de familie, romantism, creativitate și distracție. Interesul îți este provocat în ceea ce privește învățarea de noi abilități care pot fi aplicate potențialului de câștig. Deoarece aspectele sunt favorabile pentru a câștiga bani și prin asta, siguranță, lucrează dintr-o poziție de forță. Străduiește-te nu numai să te bucuri de cheltuieli, ci și să investești pentru a-ți asigura stabilitatea pe termen lung.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Săgetător Sănătate

Săptămâna aceasta te caracterizează o explozie de energie de foc pentru a completa natura deja de Foc. Uită-te la tine în oglindă și observă ce zâmbet strălucitor ai, cu ce personalitate trebuie să-ți farmeci interlocutorii. Toate acestea sunt binecuvântări pentru care poți fi recunoscător. Cu toate acestea, cea mai mare binecuvântare este sănătatea ta. Consumi alimente sănătoase în fiecare zi? Nimic nu te va face să te simți mai bine decât o alimentație echilibrată.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top