Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni

Poate ar trebui să încetiești puțin și să îți revizui propriul comportament în timp ce Venus, pe 4 martie, va trece în Pești. Nu te grăbi să-ți găsești sufletul pereche. Este posibil ca alte persoane să te fi rănit în trecut, iar tu nu poți decât să-ți dai seama de propria reacție. Dacă simți unele probleme nerezolvate, trebuie să îți comunici poziția în așa fel încât cealaltă persoană să rămână deschisă. Dacă totuși te simți supărat, procesează acest tip de emoție într-un mod productiv, cum ar fi mișcarea. În schimb, trebuie să alegi, cu atenție, ceea ce comunici altora.

Activitatea din sectorul profesiei oferă o fereastră spre o oportunitate perfectă pentru găsirea unui nou loc de muncă sau a unui nou contract. Dacă ai fost recent disponibilizat, folosește această șansă pentru a căuta locuri de muncă care îți vor plăcea cu adevărat. Munca pare a fi destul de intensă acum, cu potențialul ca noi drame să apară zilnic. Vor apărea și urgențe, dar vei putea să le rezolvi.

După câteva săptămâni de destabilizare emoțională, este timpul să te apuci de treabă, începând de joi. Soarele este în Pești, în Casa a 10-a, sectorul carierei, și aduce un accent reînnoit asupra obiectivelor pe termen lung. Întrebarea este ce își dorești să faci. Dacă ai răspunsul, în următoarele săptămâni, concentrează-te pe încercarea de a transforma visele în realitate.

Luni, încă ai de furcă cu pătratul Saturn-Uranus care te-ar putea împinge să faci unele modificări pentru care nu ești pregătit. Atunci când nu îți poți stăpâni curiozitatea, poți lua decizii care ar putea avea consecințe nefericite pe termen lung.

Cu toate acestea, Soarele este încă în Pești săptămâna aceata, așa că ar trebui să te ajute să îți temperezi într-o oarecare măsură elanul. Folosește-ți acum intuiția pentru a descoperi cine vă spune adevărul și cine nu.

Atenție, nu va fi o călătorie lină. Vineri, Venus din Pești va face pătrat cu Nodul Nord din Gemeni, ceea ce va crea o tensiune serioasă între ideile noi și sentimente intuitive. O durere sufletească veche, ar putea să-și croiască drum la suprafață.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni Relațional

 Dacă partenerul actual pare să te împiedice cu ceva, nu o lua prea personal. Un aspect planetar favorabil înseamnă că ai nevoie de timp pentru a reflecta la ceea ce simte despre evenimentele din viața sa acum. Poate că vei putea să o atragi cu o tatonare ușoară, dar năvălirea cu forța în viața ei, cu o mărturisire deschisă, nu va face decât să agraveze situația. Dar lăsând lucrurile să curgă, să cunoașteți oameni nou va face să experimentați alte lucruri romantice!

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni  Profesional

Energia se concentrează pe inovație și acest lucru va aduce o recompensă extraordinară. Simți o atracție naturală spre idei novatoare. Alătură-te grupului de la locul de muncă, oamenilor și profesiilor care susțin aceste idei și obiectivele de perspectivă. Când te vei confrunta cu o problemă dificilă, care pare imposibil de rezolvat, renunță la rezistența interioară și soluția va veni de la sine. Pur și simplu mergi cu fluxul și vei naviga cu succes în jurul oricărui blocaj rutier.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni Financiar

Nu ai putea fi mai social chiar dacă ai încerca și acest lucru te va ajuta să primești atenția persoanelor care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente sociale și extinde-ți cât mai mult posibil rețeaua de socializare. În același timp, lucrează la abilitățile de comunicare pentru a obține răsplata bănească pe care o dorești și de care ai nevoie la orice loc nou de muncă sau misiune independentă care o ai.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Gemeni Sănătate

Astrele accentuează natura ta emoțională. S-ar putea să fii atras puternic de cineva și să te simți complet respins dacă nu răspunde sentimentelor tale. Poate dorești să spui cuiva cum face să te simți, dar să nu îți găsești cuvintele. Încearcă să faci câteva exerciții de respirație profundă, în timpul zilei. Numără până la zece când inspirați și numărați până la douăzeci când expiri. Lasă toate sentimentele negative, tensiunea și resentimentele să curgă odată cu expirația.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top