Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Poate dorești să afli informații despre ceva săptămâna aceasta. La locul de muncă și acasă există un program stabilit la care trebuie să ai grijă. Când ai timp, ești liber să cercetezi orice îți dorește inima. Creșterea intelectuală este ceva ce îți place, așa că de ce să nu petreci timp online sau în bibliotecă aflând mai multe despre lucrurile preferate? 

Astăzi poți pune accent pe organizarea lucrurilor și gestionarea vieții tale. Aruncă o privire asupra gestionării timpului. Este posibil să planifici lucrurile în fiecare zi, astfel încât să ai suficient timp pentru a face ceea ce trebuie să faci, precum și pentru a face tot ce ai dori să faci. Stabilește priorități pentru ca lucrurile să meargă bine. Există multe cărți și site-uri pe acest subiect. 

Venus a plecat din semnul tău inovator așa că ar trebui să te gândești la câteva modalități interesante de a cunoaște oameni noi. Totuși, Venus a intrat în Pești, astfel încât vei fi mult mai puțin deschis și mai mult îți vei trăi sentimentele și visele în tine. Încrederea este o problemă majoră acum și trebuie să te simți total confortabil pentru a-ți împărtăși sentimentele cu cineva nou.

Mai există, de asemenea, un sextil Soare-Uranus care apare cam în același timp, sugerând schimbările care vor urma. De obicei ești pregătit pentru o aventură, dar cu Venus în Pești, necunoscutul face să fii puțin mai nervos. Cedează curiozității!

După o lună încărcată, lucrurile încep să limpezească și pentru tine. Miercuri, Marte din Taur face trigon cu Pluto din Capricorn, aducând oportunități de vindecare emoțională în relațiile de familie. Puteți găsești siguranță și confort acasă, în timp ce petreci puțin timp pentru odihnă. Fii blând cu tine.

Cu Venus în sectorul valorii de sine, începe să te simți mai generos și dăruiește-ți altruist resursele personale altora. În timp ce acest lucru scoate în evidență umanismul tău, nu te lăsa pe tine descoperit, mai ales în fața persoanelor care s-ar putea să nu te aprecieze. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător Relațional

S-ar putea să nu ți se pare că întâlnirea din această seară este deosebit de romantică, dar cu siguranță nu va fi plictisitoare. Aspectul garantează practic că vei avea un timp ciudat și fascinant, deoarece persoana în cauză va avea și farmec și o carismă deosebite și poți fi tentat să repeți din nou greșeala. Poate că nu este interesul perfect pentru dragoste, dar continua să fie o companie minunată.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător Profesional

Educația este un proces nesfârșit. Se pare că tu ești punctul central al unei noi idei care se dezvoltă. Îi înveți pe alții, iar alții învață de la tine. Păstrează dialogul deschis. Toată lumea din jurul tău va beneficia de asta. Pe urmă, folosește acest timp în avantajul tău, deoarece odată ce după-amiaza se instalează, alte persoane ar putea să dea ascultare ideilor tale noi și inovatoare. Captează atenția oamenilor devreme, în loc să aștepți. Aș spune că acesta este un moment minunat pentru cariera ta. Cosmosul îți oferă o  oportunitate care este utilă pentru a începe o nouă carieră, dar asta presupune să treci într-o nouă poziție sau să lansezi un produs sau un serviciu printr-o campanie publicitară majoră. Dacă vrei să fii în centrul atenției, acesta este momentul. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător Financiar

Relațiile serioase din viața ta și problemele financiare pe care le împărtășiți sunt evidențiate în această săptămână. A purta discuții importante cu partenerul te poate ajuta să atenuezi din problemele legate de bani, înainte ca acestea să se manifeste și nu după. Ești capabil să-ți folosești abilitățile de comunicare prodigioase pentru a-i convinge pe ceilalți că tu și proiectele tale merită investiții.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător Sănătate

Uneori, nu există suficient spațiu pentru a te exprima în totalitate – și asta este o prostie. Săptămâna aceasta ar putea fi una din acelea în care ești gata să strălucești, dar nimeni nu îți oferă și o scenă! Încearcă să fii atent atunci când nimeni nu face o treabă foarte bună. Ai probleme de sănătate pe care le-ai ignorat? Ia în considerare să te delectezi cu o vizită la un cabinet de masaj.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top