Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec

Un proiect ar putea fi finalizat săptămâna aceasta cu succes. Au loc deja discuții despre următorul, dar nu ești înclinat să te gândești încă la asta, cel puțin nu acum. Dorești să lași lucrurile să meargă de la sine și să te relaxezi o vreme. Nimeni nu te poate învinui pentru asta, așa că nu vă fă griji dacă nu ești prezent la sesiunile de brainstorming. Așteptă până când te simți în stare să reiei munca.

Pe de altă parte, în a doua parte a săptămânii, Universul te încurajează să te gândești la îmbinarea abilităților și resurselor cu altcineva pentru a avea mai multe opțiuni. Acesta este momentul perfect pentru a cere un împrumut ca să finanțezi un proiect major. Ești într-o dispoziție foarte comercială și gata să negociezi o afacere care să funcționeze în favoarea ta. Creativitatea este la vârf, așa că folosește-o!

Modificări pot avea loc în timpul pătratului dintre Saturn și Uranus și pe care nu le îmbrățișezi neapărat. A te simți neputincios nu este stilul tău, mai ales când vine vorba despre iubire. Din păcate, lucrurile sugerează că nu prea ai deloc control. Totuși, nu lăsa emoțiile intense să se ațeze prea mult timp, altfel vor duce la lucruri nesănătoase.

Marte trece în Gemeni pe 4 martie, în timp ce face trigon cu Pluto. Reține că nu orice ai face, dragostea nu o poți grăbi. Există o schimbare notabilă de energie pentru tine, joi. În Casa a 8-a, sectorul de confidențialitate, Soarele aruncă o lumină asupra a ceea ce trebuie vindecat în viața ta, indiferent dacă sunt cicatrici din copilărie sau răni pe care le-ai ignorat. Oricare ar fi situația, trecutul se întoarce să te bântuie în următoarele săptămâni. După o perioadă intensă de socializare, este momentul să te di un pas înapoi pentru a te proteja de dușmanii ascunși.

Nu îți face griji, nu este nicio nenorocire! Sfârșitul de săptămână arată bine, Mercur îți aduce prietenii alături. Sâbătă este o zi pe care să o petreci cu prietenii și pentru a remedia o relație tensionată.

Săptămâna se încheie cu Ceres în Casa a 9-a a spiritualității, aducând energii productive, o creștere a valorii de sine și oportunități de creștere. Ai incredere în instinctul tau.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec Relațional

În general, îți place să știi unde stai în orice fel de relație, dar cu cât încerci mai mult să afli unde este trasată linia săptămâna aceasta, cu atât poți întâlni mai multe dificultăți. Tranzitele planetare ar putea sugera că lucrurile dintre voi sunt confuze. Dacă ai ceva important de discutat, poate ar fi mai bine să lași acest lucru pentru altă dată. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec Profesional

Ești un tip norocos și poți avea încredere că va fi de partea ta în următoarele câteva săptămâni. Ai încredere că acest noroc te va duce prin tot felul de situații, care de care mai ciudate, în care ai putea ajunge. Plasa de siguranță este acolo nu-ți fie teamă. Probabil că începi săptămâna ca un cal de curse care tocmai a luat startul. Ideile care îți vin fie aseară, fie în primele ore ale dimineții, te stimulează să acționezi. Simte-te liber să faci mișcare cu această idee inovatoare în minte.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Berbec Financiar

Este să nu se remarce un progres financiar, săptămâna aceasta, dar nu te îngrijora, ia lucrurile cu sigurnaț. Ți se cere să îți verifici cheltuielile legate de familie, copii, de prieteni și de distracție. S-ar putea să afli mai mult decât te aștepți. A reduce aceste cheltuieli,  chiar și puțin, ar putea însemna mai multă distracție și mai puțină îngrijorare. Meriți să te relaxezi. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta, îți dau senzația că nimic nu va fi perfect decât dacă o faci tu singur. Anxietatea provocată de această mentalitate este destul de specială pentru tine. Etica muncii, atenția la detalii, stresul, dacă ceva este sau nu perfect, totul! Ei bine, inspiră adânc și reamintește-ți că nimic nu este perfect. Ceea ce este mai important este modul în care se simt oamenii și cum te simți TU. Asta este tot ce contează.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top