Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

28.02.2021
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

Prietenul tău, acum poate fi entuziast și optimist cu privire la viitor, ca în următorul moment să se prăbușeasă în cel mai cuplit scepticism. Nu lăsa acest stare să ajungă la tine altfel, cu siguranță, te vei supăra pe partenerul tău. Ascultă mai degrabă decât să vorbești și fii răbdător. Mâine dispozițiile prietenului tău ar trebui să revină la normal.

Apoi, soluțiile care le cauți, vin din inimă, și nu din mental. Combate orice situație și orice personalitate conflictuală, cu compasiune și înțelegere, iar dificultățile pe care le întâmpini se vor topi cu ușurință. Ai incredere în instinctul tău. Creștere recentă a încrederii va fi zdruncinată de o informație neașteptată. Încearcă să nu te îndoiești de nimic. Realizezi că această zgâlțâire este una sporadică, o fază trecătoare. Nu o lăsa să te încetinească în niciun fel.

Săptămâna aceasta este vorba despre a-ți menține mintea deschisă. Marte face un trigon cu Pluto din Capricorn, încurajându-te să-ți urmezi inima când vine vorba despre iubire. Fii împuternicit în relațiile tale pe măsură ce ceri ceea ce vrei, dar fii mereu dispus să asculți și nevoile partenerului tău. Perspectiva este destul de practică la începutul săptămânii, deoarece Venus își petrece ultimele grade în Vărsător. Poți asculta ideea cuiva despre starea ta emoțională și pentru prima oară să fii de acord cu el.

Joi, pe 4 martie, Marte trece în Pești și vei fi mult mai în ton, cu emoțiile tale. Este complet deplast să plângi după o fostă, așa că fă-o cu ușile închise. Pe urma, trigonul Marte-Pluto care are loc, aproximativ, în același timp, ar trebui să te ajute să fii puțin mai decis atunci când vine vorba de a obține ce vrei. Există și o lecție excelentă de învățat din respingere. Fii atent.

Venus este în Pești, în sectorul filozofiei și a spiritului de aventură. Posibil să vezi relațiile dintr-o perpctivă complet diferită. 

Sâmbăta este despre cum se manifestă Soarele și Venus în sectorul spiritualității. Influențele celor două planete personale, te ajută în abilitatea de a comunica clar intențiile și obiectivele pe care le ai. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a face o scurtă călătorie în afara orașului sau pentru a te conecta cu frații.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac Relațional

Nu îți face griji că ai putea avea o seară plictisitoare când ieși din casă, deoarece acest lucru pur și simplu nu este posibil cu tranzitele actuale. Dacă intenționezi să te întâlnești cu un nou partener, fii pregătit să te distrezi. Este posibil să nu fie ceea ce consideri în mod normal a fi o ieșire de succes, dar te va face să te simți foarte bine.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac Profesional

Există activitate în sectorul de muncă, ceea ce este o veste bună, mai ales dacă ai rămas fără muncă și cauți ceva nou. Norocul este de partea ta, mai ales dacă ai experiență în tehnica de calcul, web-design, creare de site-uri sau alte astfel de abilități. La fel de bine, este posibil să câștigi mai mulți bani din contracte independente care ar putea continua și în viitor. Dacă lucrezi pentru tine, vei vedea și câteva rezultate spectaculoase în zilele următoare.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac Financiar

Înfluxurile astrale, pe căi subtile, sporesc modul în care poți câștiga bani. Cred că  este o veste minunată pentru starea ta de spirit, care poate fi legată de libertatea prin care percepi noțiunea de banii, și o veste bună pentru ambiția ta, care tinde să fie legată de cât de corect percepi compensarea. Pe măsură ce obiectivele din carieră încep să se împlinească, fluxul de numerar se îmbunătățește. Nu-ți place în viața ta de acum?

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac Sănătate

Săptămâna aceasta ai posibilitatea de a reflecta asupra propriilor reacții. În loc să te simți rănit sau să te superi pe cineva pentru ceea ce ți-a spus sau ți-a făcut, acum observă cum ai reacționat la acest incident. Reacția ta este cu siguranță valabilă, dar vrei să o poți analiza separat de cealaltă persoană. Din acest lucru îți extragi puterea interioară. Fă mișcare în continuare că te ajută la limpezirea minții.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI