Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru tine. Îți oferă posibilitatea de a face schimbări la toate nivelurile, inclusiv în carieră. Dacă ești pe punctul de a lansa un nou produs, serviciu sau afacere online, fă primul pas. Succesul pe care îl dorești va veni mai ușor. Totul încurajează să îți prezinți abilitățile și talentele. Este timpul să spui tuturor ce vrei.

Totul este să faci conexiunile care trebuie, săptămâna aceasta, începând de miercuri încolo. Marte din Taur face trigon cu Pluto din Capricorn, pregătindu-te să faci orice pentru a avansa în carieră. Este o zi bună pentru a vă conecta la rețea și pentru a vă descurca cu unele dintre obiectivele dvs. mai ambițioase.

Pe măsură ce Venus și-a încheieat călătoria prin Vărsător, săptămâna trecută, sentimental se pare că nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenera/-ul ta/tău. Ce nu înțeleg eu, este cum pot doi oameni să privească dragostea atât de diferit? Chiar dacă ați încercat să ajungeți la un numitor comun, nu aveți cum să o faceți momentan. 

În a doua parte a săptămânii, ți-aș sugera să nu te preocupi prea mult numai de muncă și să uiți să te și relaxezi puțin. Spun asta, că deja Venus este în Peșto săptămâna aceasta și în Casa a 5-a a creativiății și a relaxării. În următoarele câteva săptămâni, imaginația ta va primi un mare impuls și vei fi încurajat să îți exprimi creativitatea în moduri artistice.

Trigonul dintre cele două planete care îți stăpânec semnul, Marte și Pluto, de la mijlocul săptămânii este un aspect plăcut, deoarece îți scoate în evidență încrederea nativă și sensibilitatea. Este destul de evident de ce atât de mulți oameni sunt atrași de tine!

Miercuri și joi, Luna este în semnul tău și scoate aduce câteva vibrații de conștientizare foarte sănătoase. Există mari șanse să-ți întâlnești următorul partener în timp ce alergi prin cartier sau la cumpărături, în piață ori la magazinul din colț. 

Săptămâna se încheie cu o notă sobră. Duminică, Luna este în Capricorn și în sectorul comunicării. Este o zi minunată pentru a petrece timpul alături de câțiva prieteni apropiați. Relaxează-te și distrează-te, punț pentru că o meriți!

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion Relațional

Dacă ți-ai plănuit să ieșiți cu cineva drag, nu aștepta ca totul să meargă fără probleme, deoarece aspectele favorabile de săptămâna aceasta ar putea însemna că vor apărea destul de multe evenimente neașteptate. Cu toate acestea, dacă poți face față acestei perturbări, aceasta nu va fi un lucru rău, ba poate fi chiar foarte pozitiv, întrucât te întâlnești cu alții care îți pot schimba viața semnificativ.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion Profesional

Se pare că există tensiune oriunde te întorci. Ideile rigide ale unor din preajma ta stau în calea progresului personal. Nu este însă, nici cel mai bun moment pentru a-i presiona sau a-i convinge de ceva în care nu cred. Refuzul de a lua în considerare alte perspective te împiedică în mai multe moduri. Acordă mai mult credit și considerație altor persoane, mai mult decât o poți face în mod normal. O minte deschisă este un atuu în plus pentru tine, mai mult decât ai crede.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion Financiar

Și viața financiară evolueză în funcție de pașii pe care îi faci în carieră. Îți schimbi modul în care îți abordezi munca și îți faci planuri pentru viitor. Dacă vrei un progres rapid în această sferă, oferă mai mult. Ținând discursuri și prezentări de caz, îți domini tracul de a vorbi în public și îți promovezi propria cauză. Ambiția ta oricum nu poate fi egalată. Bate fierul cât e cald.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta, îți dau șansa să-ți exprimi veselia cu ceilalți. Bucură-te de acest tranzit prin mișcarea care o faci – amintește-ți că energia sporită provine din orice formă de mișcare. Acest tranzit poate avea, de asemenea, efecte de lungă durată asupra relațiilor. Arată oamenilor latura ta caldă și jucăușă, arată-ți afecțiunea și deschide-te pentru a primi afecțiune de la ceilalți. Bea multă apă pentru a te hidrata.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top