Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu

Ai două locuri de muncă? Săptămâna aceasta, unul ar putea să îți ceară mult, probabil în detrimentul celuilalt. Ai tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru te-ar putea destabiliza dar încearcă să fii stăpân pe tine. Poate veni ziua când situația să fie invers. Toată lumea din jurul tău știe că ești un atuu pentru întreprindere, chiar dacă sunt momente când trebuie să ceri o pauză.

Lent și constant câștigi cursa săptămâna. Joi, pe 4 martie, Marte trece în Gemeni, nu înainte de a face un trigon cu Pluto din Capricorn, oferindu-ți oportunități de succes atâta timp cât ai răbdare. Dacă încerci să te grăbești, lucrurile ar pute-o lua razna.

Soarele este în Pești, așa că s-ar putea să nu fii la fel de vocal în jurul oamenilor care îți plac cu adevărat. Din fericire pentru tine, timiditatea ta este adorabilă!

Sextilul Soare-Lilith, aduce câteva schimbări neașteptate, cu care s-ar putea să nu fie ușor de lucrat, cum ar fi o fostă relație care revine în viața ta cu informații care nu ai fost pregătit să le auzi. Nu lăsa să vadă cât de rău îți pică. Eul tău te salvează. Aduce o vibrație practică pe care o poți folosi cu adevărat în avantajul tău. Nu fii prea dramatic și abordează problemele cu realism. Cu cât tratezi mai repede lucrurile neplăcute, direct, cu atât mai repede vor fi încheiate.

Din fericire, Venus din Pești te va ține ocupat. Aflat în Casa a 8-a, sectorul intimității, face ca romantismul să fie mai visător. Te poți îndrăgosti profund, dar ce e mai incomod este că te poți îndrăgosti cu ușurință de amăgiri. Nu îți pierde complet simțul realității. Așteaptă înainte de a te angaja în orice. Nu puteți cunoaște toate faptele în timp ce ești învăluit de ceața iubirii. 

Săptămâna se încheie sâmbătă cu un accent pe bani. Cu Venus și Soarele în sectorul veniturilor de la alții, ar putea însemna că vine ziua unor plăți neașteptate. Cu toate acestea, nu cheltui totul dintr-o dată. Păstrează niște bani albi pentru zile negre. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu Relațional

Este posibil ca relația actuală să fie mai puțin animată, ceea ce s-ar putea întâmpla cu configurația cerească actuală. Viața ta sentimentală poate beneficia de un tur al unora dintre fanteziile tale mai durabile, la orice nivel ar putea apărea acestea. Vorbiți-vă unul celuilalt despre cele mai sălbatice vise și cele mai plăcute speranțe legate de relația voastră și veți vedea dacă există vreo modalitate prin care să puteți realiza unele dintre ele.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu Profesional

Folosește-ți energia cu lucrurile care vin cu ușurință către tine. Nu te deranja să mergeți mai departe în zonele în care te lovești de rezistență. Universul ți-a stabilit o cale clară și ușoară. Îmbrățișați această cale în loc să faci lucrurile din greu. Este posibil să faci echipă cu alții pentru a crea un site, blog sau altă prezență online. Merită să depui timp și efort în astfel de proiecte. Acesta este un moment excelent pentru a lansa propria afacere la domiciliu. Ai o mică fereastră care să te ajute să începi bine. Te simți invincibil acum, așa că mergi pe asta.

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu Financiar

Ești puțin mai lent decât de obicei și s-ar putea să descoperi că vrei să încerci diverse poziții profesesionale. Poate fi literal sau metaforic, dar gândește-te la modul în care proiectezi cine ești în acest moment. Cu o viață nouă în casa studiilor, a metafizicii și a psihologiei, perspectivele tale sunt importante pentru modul în care îți faci treaba. De asemenea, abilitățile financiare pe care le aduci în joc sunt vitale. 

Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Leu Sănătate

Condițiile dificile legate de o prietenie au impact asupra sănătății. Câștigi perspectivă prin antrenament și poate că trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Pentru a rămâne în formă este nevoie de timp și concentrare, iar la acest lucru te pot ajuta relațiile, deoarece îți oferă timp să reflectezi asupra conflictului, în timp ce ai grijă de tine.

Citește Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top