Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 august 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Uranus este retrograd

În primul rând intrarea în retrogradare a lui Uranus, care va ține cu sufletele la gură pe mulți dintre noi. Uranus va intra în retrogradare la 15 august 2020, de la 10 ° 41 ′ Taur și aparent va merge înapoi până pe 14 ianuarie 2021, oprindu-se la 6 ° 43 ′ Taur. Dar despre aceasta vom discuta într-un material dedicat retrogradării lui. În al doilea rând, își continuă retrogradarea Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun și Chiron. Răni mai vechi sau mai noi vor reactiva sectoarele identității naționale, cele financiare și mai ales va face să asistăm la circul campaniei electorale în plină criză, care zic eu, a venit ca o mănușă actualului Guvern.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Uranus este retrograd

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec. Nu fă promisiuni săptămâna aceasta. Ferește-te de lucrurile care sună prea bune pentru a fi adevărate. Oamenii pot spune multe, dar, în realitate, probabil că nu au nimic de spus. Nu-ți pierde timpul încercând să înțelegi sensul unei asemenea discuții. Ai lucruri mai importante de făcut.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Berbec

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur. Valul de activitate te mătură cu totul săptămâna aceasta. Prosperitatea și norocul sunt la mâna ta. Extinde-ți orizonturile și conectează-te intelectual cu alții. Obstacolele se vor dizolva din senin, atâta timp cât păstrezi o atitudine pozitivă. Vă va fi extrem de ușor să faci pași mari în orice proiect la care lucrezi.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Taur

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni. Lucrurile în Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, ar trebui să meargă destul de bine pentru tine, așa că este un moment bun pentru a face o mișcare inteligentă spre materializarea speranțelor tale.  Asigură-te însă, că ești realist în acțiunile tale. Realizezi că este posibil să ai nevoie de o anumită disciplină în domeniu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Gemeni 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac. Luna este în Taur luni, în Casa a 11-a a prietenilor și colaboratorilor. Ai nevoie de o gestionare atentă a situațiilor. Ai putea avea tendința să iei decizii impulsive și, din moment ce această influență este destul de volatilă, este ceva pe care ar trebui să o eviți. Dacă primești o factură neașteptată sau o altă cheltuială, nu intra în panică. Acest lucru poate fi rezolvat cu o gândire inteligentă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu. Odată cu luna din Taur care marți se conectează cu Nptun și cu Venus, un eveniment, o conversație sau o întâlnire ar putea intensifica sentimentele cu privire la o problemă actuală. Deci nu este cel mai mai bun moment pentru a lua decizii înțelepte, deoarece ar putea exista tendința de a acționa fără să te gândești sub influența impulsului de moment. Când lucrurile sunt calme și soluționate, este momentul să alegi ce ccale vei urma.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Leu

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară. S-ar putea să fie nevoie să fii ceva mai flexibil la începutul săptămânii, deoarece planurile îți pot fi perturbate de Luna în Taur. La fel cum ești convins că totul merge bine, o oportunitate neașteptată, un apel sau o informație ar putea schimba totul. Posibil ca ceva interesant să iasă din asta dacă eviți să exagerezi și să faci ceva din impuls ce ai putea regreta mai târziu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță.Ești într-o poziție unică pentru a înțelege toate aspectele problemelor. În timp ce acest lucru este bun pentru că îți oferă un avantaj extraordinar față de cei care încă mai au capul ascuns în nisip ca și struțul, această cunoaștere îți aduce o responsabilitate mai mare față de ceilalți.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Balanță

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion. Poate te simți ceva mai neliniștit, poate că ai o întâlnire importantă și mintea ta caută cum să faci cea mai bună impresie. Amintește-ți că cu cât încerci mai mult, cu atât mai sus vei ridica obiectul dorinței tale. Cea mai importantă parte a impresiei altuia este să ai încredere. Relaxează-te. Înceară să nu te lași prea prins de tine.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător. Aceasta ar putea fi una din acele săptămâni în care simți că nu poți primi nimic concret. În efortul de a liniști alte persoane, este posibil să crezi că trebuie să faci unele ajustări are fac să te simți linișit.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Săgetător.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn. O șansă neașteptată de a zbura într-un loc îndepărtat, poate pe cheltuiala altcuiva, ar putea veni săptămâna aceasta. Un grup social în care ești implicat facilitează acest lucru, cu regulile de sănătate de rigoare. Probabil ceva legat de educație. Poate fi vorba chiar despre un schimb de experiență. Dacă este așa, aceasta ar putea fi o șansă să ții o prelegere într-un loc interesant în care nu ai fost niciodată.

Citește integral: Horoscop săptămâna 10-16 august 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător. Uneori emoțiile depășesc rațiunea, iar tu sfârșești acționând din impuls. Luna din Taur din această săptămână ar putea coincide cu finalizarea unui proiect și poate cu un sentiment de satisfacție pentru un loc de muncă bine ales.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Vărsător 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești. Relaxează-te la sfârșitul câte unei zile de muncă, privind apusul, observă norii care se transformă din alb în violet și gândește-te dacă mintea ta este în ton cu inima. Gândește-te la emoțiile și modelele de gândire actuale și la modul în care acestea ți-au afectat acțiunile.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 10-16 august 2020 Pești

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top