Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător

Uneori emoțiile depășesc rațiunea, iar tu sfârșești acționând din impuls. Luna din Taur din această săptămână ar putea coincide cu finalizarea unui proiect și poate cu un sentiment de satisfacție pentru un loc de muncă bine ales.

Sâmbătă, pe 15 august, Uranus va intra în retrogradare iar duminică se prefigurează trigonul cu conjuncția Mercur – Soare astfel că, abordarea unei probleme cheie poate ajuta la dezlegarea acesteia, aducând idei și poate soluții.

Mercur face o inconjuncție cu Saturn, așa că începutul săptămânii te-ar putea găsi rumegând o idee, fără a ajunge la concluzii ferme. 

În cele din urmă, să nu uităm de Venus care este în Rac, în Casa a 6-a, a stilului de viață, astfel încât poate exista mai mult o tendință de a te răsfăța, mai ales dacă te simți emoționat în prezența cuiva. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător Relațional

Ai tendința să te temi cel mai mult de orice abatere de la normă sau orice întârziere ori schimbare din program. De fapt, să o spunem pe cea dreaptă, este frica de necunoscut, în general. Totuși, atmosfera astrală solicită să iei o decizie dificilă. Trebuie să faci pasul în necunoscut în ce privește o anumită relație, care va aduce însă multe schimbări sau să rămâi în espectativă așteptând zile mai bune. Fii atent că timpul nu așteaptă. 

La începutul săptămânii Luna în Taur aduce o perspectivă obișnuită de bun-simț asupra iubirii. Prietenii și familia s-ar putea să îți pună la îndoială motivația sau lipsa acesteia, dar nu ai nicio obligație să-i faci să înțeleagă punctul tău de vedere legat de dragoste.

În aceași timp, Mercur este în Leu așa că te vei bucura de multe conversații cu diverși oameni. Le este greu să reziste carismei tale!!

Venus este în Rac, în Casa a 6-a a stilului de viață așa că s-ar putea să începi să te gândești că ai nevoie de cineva lângă tine. Dacă nu vrei să fii singur pentru totdeauna, este timpul să începi să te gândești la opțiunile pe care le ai.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător Profesional

Ești pe un teren solid așa că asumă-ți libertatea de a face pasul pe care îl vrei și începe să urci muntele. Vor fi destui în jurul tău care să te sprijine în caz că aluneci. Cu toate acestea, cel mai probabil, te vei descurca mai bine singur – așa că nu îți face griji.

Ideile și conceptele altora ți se par brusc mult mai atrăgătoare. Dacă dorința ta a fost de a lucra în altă parte, acum ai șansa să faci o mișcare către acest obiectiv. Timpul este potrivit pentru a avansa într-o locație nouă.

Starea emoțională, tensionată deja, ar putea face să reacționezi neașteptat. Este încă un moment bun să conștientizezi dacă știi ce vrei și să refuzi să fii oprit. Tolerează întârzierile și unele provocări frustrante, dar nu lăsa ca acest lucru să te descurajeze. Abilitatea de a citi oamenii te va ajuta să știi ce să faci până la sfârșitul săptămânii. Dacă ești manager, găsește modalități de a sărbători realizările tale și ale colegilor. Acest lucru motivează oamenii și îmbunătățește moralul în general. Știi foarte bine ce te așteaptă.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător Financiar

 Săptămâna aceasta se referă la sentimentele tale interioare. Starea emoțională poate pot fi puțin zdruncinată, mai ales când vine vorba despre serviiu. În loc să renunți la un loc de muncă care nu-ți place, folosește timpul pentru a te gândi la ce ai face mai degrabă sau la ce ar avea mai mult sens ca lucrurile să meargă cum vrei tu. Dacă poți ține capul sus, vei obține mai mult și vei câștiga mai mult.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Vărsător Sănătate

Să vezi ce fac ceilalți nu va fi de ajuns pentru aceste zile. Vrei mai multă acțiune, mai multă implicare, mai multă lume cu care să comunice: mai mult, mai mult, mai mult! Acesta este efectul aspectelor de săptămâna aceasta, care va dura câteva zile. Ia această explozie de energie ca pe un bob de sare – s-ar putea să ai senzația că nu vei termina tot ce vei începe în această fază. Înțelept ar fi să îți respecți regimul de exerciții fizice.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top