Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță

Ești într-o poziție unică pentru a înțelege toate aspectele problemelor. În timp ce acest lucru este bun pentru că îți oferă un avantaj extraordinar față de cei care încă mai au capul ascuns în nisip ca și struțul, această cunoaștere îți aduce o responsabilitate mai mare față de ceilalți. 

În același timp, ar putea să existe o deconectare între tine și un membru al familiei, la începutul săptămânii, ceea ce posibil să fi produs angoase, week-endul trecut. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus și-a început tranzitul prin Rac, prezența ei grijulie te poate inspira să spui lucrurilor pe nume și poate să găsești un compromis. În același timp, mutarea lui Venus în Casa a 10-a, sectorul obiectivelor profesionale, sugerează că puțin farmec poate ajuta la ungerea  roților unei afaceri legate de comerț.

Ești pregătit să te bucuri de socializare? În timp ce Mercur face conjuncție cu Soarele din Leu, în următoarele două săptămâni ai putea fii dornic să ajungi și să faci câteva conexiuni noi care să te ajute pe mai departe. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță Relațional

 Adesea, micile lucruri ne determină să nu facem față stresului. Reușim însă , surprinzător, să facem față foarte bine lucrurilor mari. Ceea ce trebuie să urmărești astăzi este să nu lași un anumit obicei sau o atitudine defensivă să domine modul în care îți vezi iubita/ul ca pe o persoană care chiar caută să fie prețuită. Deschide ușa și lasă dragostea să intre.

Prima parte a săptămânii te împaci destul de bine cu decizia de a rămâne singur datorită lunii în Taur. Energiea semnalului de pământ continuă și nu te face determină să te grăbești să te angajezi.

În același timp, Mercur, planeta care stăpânește comunicarea, este în Leu, și îți dă avansul pentru a face câteva mișcări pe care ai fost prea timid ca să le faci în trecut. S-ar putea să îți fie frică să iei inițiativa, dar dacă nu încerci, n-ai să știi niciodată.

Cum Venus este în Rac, tânjește după o relație ca unul dintre prietenii tăi. Nu ești gelos cât atent. Din fericire, lucrurile bune ți se pot întâmpla și ție.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță Profesional

Acțiunile pe care le întreprinzi pot enerva serios pe cineva de la locul de muncă. Starea de spirit a altora își va pune amprenta pe tine și pe munca ta, dar acesta nu este un motiv pentru a încetini sau a schimba cursul. Continuă indiferent ce spun ceilalți.

Chestiunile financiare sunt pe ordinea de zi. Fă-ți timp pentru a aborda cu atenție aceste probleme. Vei fi extrem de eficient dacă lucrezi cu cifre, foi de calcul și extrase bancare. Atenția pe care o acordzi problemelor legate de buget va fi echivalentă cu timpul pe care îlacorzi acestuia. 

Cel mai bun sfat? Fă ce îți place cel mai mult, ceea ce ar putea însemna mai mult timp acasă în pijamale. Este de aștep0tat ca munca în echipă și cercetarea să îți îmbunătățească poziția. Este posibil să nu te simți prea bine, deci asigură-te că bei suficiente lichide. Stresul la locul de muncă te-ar putea face să uiți de grija pentru corpul tău. Nu lăsa comportamentul copilăresc al cuiva să te scoată de pe traseu.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță Financiar

 S-ar putea să te simți un pic afazic în această săptămână. Afectează cariera, aduce știri despre performanța recentă în muncă și idei noi despre locul în care vrei să pleci de aici. Cu toate acestea, te poți simți inconfortabil să faci aceste schimbări. Deciziile luate acum ar trebui să se învârtă în jurul asumării responsabilității pentru ceea ce datorezi și să plătești cât mai repede posibil.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Balanță Sănătate

Umpleți dulăpiorul din baie cu dispozitive menite relaxării profunde! Ai o sticluță cu ulei esențial de Lavandă? Acesta este unul dintre uleiurile preferate ale maseurilor și aromaterapeuților din întreaga lume. Lavanda calmează pielea și, atunci când este inhalată, limpezește mintea. Uleiurile esențiale se găsesc cu ușurință în magazinele naturiste sau în farmacii. Pune 3-4 picături în cada cu apă fierbine, seara. În mod alternativ, pune 2 -3 picături  pe pernă și așteaptă-te la una din cele mai bune nopți.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top