Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac

09.08.2020
Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac

Te-ai putea implica în jocuri interminabile la telefon, iar surprizele ar putea veni în momentul în care crezi că ai terminat. Acest lucru poate fi evitat dacă ești pregătit. Toată lumea ar trebui să știe ce dorești, astfel încât să poată urmări asta. 

Luna este în Taur luni, în Casa a 11-a a prietenilor și colaboratorilor. Ai nevoie de o gestionare atentă a situațiilor. Ai putea avea tendința să iei decizii impulsive și, din moment ce această influență este destul de volatilă, este ceva pe care ar trebui să o eviți. Dacă primești o factură neașteptată sau o altă cheltuială, nu intra în panică. Acest lucru poate fi rezolvat cu o gândire inteligentă.

Săptămâna ar putea începe pe o notă plină de umor, cu Mercur, stăpânul comunicării, care face un pătrat cu năstrușnicul Uranus. Găsirea cuvintelor potrivite pentru a spune ceva cuiva s-ar putea să nu fie o treabă chiar atât de ușoară și ai putea da înapoi motivând că nu vrei să deranjezi. Cu toate acestea, înfluența calmantă a lui Venus, te poate încuraja să depășești orice dificultate. De fapt, orice problemă persistentă poate fi uitată în acel moment.

Posibil să fie nevoie să îți regândești bugetul, Mercur se deplasează prin Casa banilor proveniți din muncă proprie, săptămâna aceasta, și face acest lucru mult mai ușor.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac Relațional

Toate relațiile au început și sfârșit. Uneori recunoști că lucrurile au ajuns într-un punct care cere pauză, alteori îți doești o distanțare care va face duce la o schimbare reală pentru ambii parteneri. Dacă sunteți de foarte mult timp împreună, poate este timpul pentru o pauză, astfel încât să apară noi elemente în parteneriat.

Luna din Taur, de la începutul săptămânii, nu te lasă să fii singur. Poți vedea partea bună a lucrurilor, că nu ai un partener sau că cel pe care îl ai este chiar drăguț.

Mercur în Leu te ajută să ieși și să socializezi mai des. Îndrăznește și fă mișcările pe care ai visat să le faci în trecut. Du-te!

Venus este în semnul tău, așa că dragostea este o prioritate. Oricine dovedește că te poate face să te simți în siguranță trece automat în partea de sus a listei preferințelor.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac Profesional

Săptămâna este bună pentru a-ți asuma riscuri. Apelează la curajul interior și transformă obiectivul profesional în realitate. Tendința ta este să te împrăștii și să te vinzi prea ușor. În schimb, ar trebui să te concentrezi pe un singur obiectiv și să îl respecți.

Cel mai bun curs al uei acțiuni este să fii disciplinat. Vei fi ispitit cu scurtături și scheme de îmbogățire rapidă. Ferește-te de orice tentație. Aceste tipuri de oferte prezintă un mare risc pe care este mai bine să-l eviți.

Ai talentul de a depăși și de a ajuta înr-o situație dificilă. Este o săptămână bună pentru a a fi atent la detalii. Ar putea exista chiar neînțelegeri legate de asta. Asigură-te că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă cu tin. Caută modalități de susține munca celorlalți. Informațiile vor zbura. Este un moment minunat pentru cercetare sau pentru a creea contacte utile.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac Financiar

Mișcările din semnul tău – Soarele și Mercur, sugerează că te afli în fața unor provocări bănești. S-ar putea să ai nevoie de această energie pentru a face față canalizării acesteia prin Casa a 2-a a banilor munciți. Trebuie să conexe doar niște informații ca totul să fie în regulă. Nu vei putea să te mișcti până nu vei face acest lucru. Activitatea de la sfârșitul săptămânii din Casa a 8-a, casa banilor altor persoane – sau a datoriilor – și ar putea însemna că ai de făcut niște plăți.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Rac Sănătate

Influxurile astrale ale săptămânii, te vor ajunge probabil acasă întins pe canapea cu o carte bună. Te vei simți sensibil în următoarele zile, cât durează această energie cosmică. Este important să rămâi în ton cu corpul tău dacă vrei să observi ce emoții se ascund în profunzime. Cantitățile abundente de apă te pun în legătură cu corpul și mintea.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI