Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu

O întârziere temporară în primirea unor fonduri preconizate ar putea să te forțeze să amâni o achiziție necesară. Nu te enerva pentru asta. Nu merită stresul. Întârzierea este descurajantă, dar nu este o anulare. Banii vor veni și vei putea merge mai departe cu planurile. Între timp, preocupă-te de alte probleme.

Odată cu luna din Taur care marți se conectează cu Nptun și cu Venus, un eveniment, o conversație sau o întâlnire ar putea intensifica sentimentele cu privire la o problemă actuală. Deci nu este cel mai mai bun moment pentru a lua decizii înțelepte, deoarece ar putea exista tendința de a acționa fără să te gândești sub influența impulsului de moment. Când lucrurile sunt calme și soluționate, este momentul să alegi ce ccale vei urma.

În plus, cu Mercur în trigon cu Chiron, vindecătorul, energia mentală poate fi mai mică decât de obicei. Dacă poți face o pauză de la computer și alte jucării electronice pentru a-ți relaxa mintea, ți-ar face foarte bine.

Apoi, Mercur tranzitează deja semnul tău de săptămâna trecută, astfel că următoarele două săptămâni pot aduce șansa de a fi mai expresiv în exprimare și mai deschis. Lasă curiozitatea să preia conducerea.

Trecerea lui Venus prin Casa a 12-a, prin sector spiritual te poate face conștient de beneficiile iubirii pe care o visezi atât mult.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu Relațional

Uneori poate fi greu să supraviețuiești schimbării ritmului unei relații, în special în zilele în care simți că nu mai poți face nimi. Dacă v-ați certat sau ați avut o dispută aprinsă recent, merită să vă acordați a doua șansă. Nu permite amărăciunii sau cinismului să strice ceea ce ai construit cu atât efort. Fă din asta una dintre înțelegerile reciproce.

Îți place să trăiești viața sentimentală departe de ochii lumii, la începutul săptămânii, cu Luna în Taur. Dacă simți invidia prietenilor tăi, este și mai bine!

Mercur este în semnul tău entuziast, așa că nu îți fie frică să iei inițiativa atunci când vine vorba despre legătura cu prietenii. Până la urmă, nu va conta cine a făcut prima mișcare!

Îți dorești confort și securitate în relațiile tale cu Venus în Rac, deci partenera/ul perfect este cineva care simte la fel. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu Profesional

Aventurează-te în afara zonei de siguranță. Aceasta ar putea însemna să te apropii de cineva pentru ajutor cu care, în mod normal, te temi să vorbești. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, să aplici pentru un loc de muncă pe care îl simți ca pe o extensie a ta. Odată ajuns dincolo vei reuși.

Ești prins într-un conflict dificil intre lumea ta interioară și mediul exterior și oamenii din jurul tău. Simți stresul din toate părțile, iar acest lucru face dificilă luarea unei decizii! Fă-ți o listă de priorități pe care să o ai la-ndemână.

 Este posibil să vezi totul ca pe o competiție la începutul acestei săptămâni dar vei aborda munca cu energie și entuziasm. Săptămânile următoare promit o creativitate sporită și distracție. Este, de asemenea, un moment ideal pentru o scurtă vacanță. Dacă ești șef, cel mai bun mod de a face față problemelor este să le anticipezi înainte de a escalada. Unele lecții din lunile trecute pot fi examene pentru viitor. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu Financiar

Săptămâna aceasta este despre carieră și autoritate. Cu atâta acțiune concentrată în acest domeniu al vieții tale, este posibil să nu ai timp să rezolvi multe altele. Însă, urmându-ți intuiția, experiența de viață și știind ce vrei să faci vei știi cum să te îndrepți către obiectivele propuse. Asculta cu atenție. Și aplică ceea ce știi chiar dacă asta nu te lasă să dormi!

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Leu Sănătate

O relație între ceea ce vrei să faci pentru a merge mai departe și ceea ce trebuie să faci pentru a fi centrat te-ar putea descumpăni. Cel mai important lucru este să fii conștient de ele atunci când apar și să câștigi perspectiva dilemei. Singurul lucru care nu va fi șters niciodată de pe lista priorităților este sănătatea, de ce să nu o favorizezi alegând ce este bun pentru tine?

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top