Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur

09.08.2020
Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur

Valul de activitate te mătură cu totul săptămâna aceasta. Prosperitatea și norocul sunt la mâna ta. Extinde-ți orizonturile și conectează-te intelectual cu alții. Obstacolele se vor dizolva din senin, atâta timp cât păstrezi o atitudine pozitivă. Vă va fi extrem de ușor să faci pași mari în orice proiect la care lucrezi.

Cu Marte în domiciliu și în Casa a 12-a, în sector spiritual, continuă să îți urmărești visele. Este posibil să găsești o mulțime de îndrumări folositoare dacă îți faci timp pentru a le interpreta.

S-ar putea să dorești să faci ceva public sau poate să promovezi o idee sau un mesaj pe social media. Dacă da, luna din semnul tău te va ajuta. Fii pregătit să se întâmple ceva neașteptat. Asigură-te că iei în considerare toate nuanțele emoționale ale mesajului înainte de a le expune.

Mercur este în Casa a 4-a a familiei, iar acest lucru vă poate face dornic să te organizezi. Ai nevoie doar de un pic de planificare suplimentară și realizările vor fi neașteptate.

Pe măsură ce Venus este în Casa a 3-a, a comunicării, săptămânile următoare pot fi excelente pentru negocieri și discuții. Trebuie să rezolvi unele probleme? Este o săptămâna numai bună pentru a face acest lucru.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur Relațional

Iubești acțiunea, iar asta se potrivește și înclinațiilor tale romantice și vieții intime. Bogăția de sentimente create în preajma partenerului tău este ca o aventură minunată; vei găsi de explorat lucruri nebănuite. Dar, de asemenea, îți place să te angajezi. Înainte de a distruge toate șansele de a fi împreună, încearcă să asculți ce spune. 

Nu lăsa ca luna din Taur de la începutul săptămânii, să te îndepărteze de latura ta sentimentală. Poți avea tot ceea ce dorești, în ciuda ciudățeniilor care se petrec în jurul tău.

În același timp, pătratul Marte – Jupiter aduce o combinație de noroc și suspiciune. Parcă te simți fericit, dar universul se joacă cu tine? E greu să crezi în deciziile tale, din păcate.

Venus, stăpâna ta planetară este în Rac și tânjești după siguranța pe care o aduce o relație pe termen lung. Te-ai bucura cu plăcere de emoția acestui sentiment confortabil.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur Profesional

Calea pe care ai fost ieri, ai dat-o la spate. Astăzi este o săptămână cu totul nouă. Abordeaz-o cu o atitudine nouă. Trebuie să aștepți foarte mult, adevărat dar ai potențialul de a realiza o sumă imensă. Nimic nu depășește capacitățile tale.

 Energia îți oferă încrederea de a realiza orice. Afirmă-te în orice mod și cât mai clar. Cu siguranță, veți obține rezultatele dorite și cu o rezistență foarte mică. Pe scurt, vei realiza orice vrei.

O abordare calmă și atentă te va ajuta să fii un jucător de echipă. Unele lucruri tensionate vor începe în cele din urmă să se rezolve. Comunică cu colegii și superiorii, astfel încât toată lumea să facă același lucru.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur Financiar

Și la acest nivel ai putea avea resentimente pentru că nu ai suficient loc să arați cine ești și ce poți face. Nu îți fă griji – zilele acestea vor trece repede. Între timp, ia-te în serios și acordă atenție și cele mai mărunte probleme care te deranjează!

 Săptămâna aceasta este despre ce se întâmplă în Casa a 8-a, casa datoriilor și banilor altora. Ești în mijlocul schimbării vieții financiare, dar poate dura ceva timp până să o scoți la capăt complet. Între timp, spune-ți părerea și doleanțele mai ales când vine vorba de banii tăi. Nu-i lăsa pe alții să decidă pentru tine.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Taur Sănătate

Ai putea avea resentimente pentru faptul că nu poți face chiar ceea ce ai vrea în aceste zile. Nu îți fă griji – zilele acestea vor trece repede. Între timp, ia-ți corpul în serios și dă-i atenția cuvenită, așa cum îți place ca oamenii să îți acorde atenție ție! Ești fascinat de procesul de echilibrare a dietei cu alimente proaspete și multă apă. Respectă-ți organismul, mușchii în timp care lucrează la ridicarea greutăților la sală sau menține o anumită poziție în timpul sesiunilor de exerciții cardio.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI