Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion

Poate te simți ceva mai neliniștit, poate că ai o întâlnire importantă și mintea ta caută cum să faci cea mai bună impresie. Amintește-ți că cu cât încerci mai mult, cu atât mai sus vei ridica obiectul dorinței tale. Cea mai importantă parte a impresiei altuia este să ai încredere. Relaxează-te. Înceară să nu te lași prea prins de tine.

Luna în Taur de luni poate scoate în evidență echilibrul dintre viața personală și viața comunității și te încurajează să îți regândești programul.

Mercur face un pătrat cu Uranus pe cale de a intra în retrogradare, așa că tu și altcineva s-ar putea să nu vă vedeți la față. Poate dura până la sfârșitul săptămânii, când Venus în Rac, va facilita, chiar înainte să tesimți pregătit, să te extinzi și să faci modificări.

În plus, Venus va fi în Casa a 9-a, în Rac, sectorul noilor oportunități, a orizonturilor îndepărtate și a studiului, ceea ce te-ar puteaface să te îndrăgostești de cineva dintr-o altă țară sau cultură care pare a fi foarte mult pe aceeași lungimea de undă cu tine.

În cele din urmă, pe măsură ce Mercur se află în vârful topului, este timpul să îți demonstrezi cunoștințele și lucrarea pentru acreditare.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion Relațional

Nimanui nu îi place să i se spună ce să facă dar nici nu îi place să fie ignorat. Înfluxurile astrale indică faptul că trebuie să găsești în parteneriatul actual, echilibrul dintre constatarea greșelilor și a vedea efectiv adevărul despre ceva care poate avea nevoie să fie corectat. Dacă faci asta din inimă, vei avansa într-un mod pozitiv. 

Luna în Taur la începutul săptămânii, face să te simți ușor incomod. Ești un semn independent care apreciază spațiul, dar nu ai nevoie de libertatea totală la care aspiră de obicei semnele de aer, de exemplu.

Un pătrat stresant între celălalt stăpân planetar, Marte cu Jupiter complică lucrurile dintre tine și cineva care dorește să le controleze. Uneori, lasă soarta să ia cea mai bună decizie.

Totuși atmosfera se destine cu Venus în Rac, mai ales când vine vorba de a-ți demonstra iubirea. Este aproape clar pentru toată lumea că vei face un parteneriat excelent pe termen lung!

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion Profesional

 O abordare creativă și inovatoare este exact ceea ce este necesar pentru a remedia dificultățile de astăzi la locul de muncă. Nu are sens să încerci să depinzi de soluții vechi pentru a rezolva probleme la fel de vechi. Acum este momentul să introduci ceva nou.

Ai un secret important legat de muncă și eziți să îl dezvălui. Aceste informații sunt esențiale pentru sănătatea și succesul colectiv la locul de muncă, dar te temi de reacțiile pe care le pot crea aceste informații. 

O prezentare bine făcută, plină de carismă poate câștiga oamenii. Cu toate acestea, pot exista și opinii subversive. Luptele de putere ar putea escalada în tabere neașteptate și va duce la blocarea comunicării. Rezista oricărei ispite de a-i domina pe ceilalti. Este posibil să ai tendința de a sări la concluzii, deoarece imaginația ta lucrează non stop. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion Financiar

Poți obține ceea ce ai nevoie – și probabil și ceva ce dorești cu adevărat – dintr-o situație actuală, și cred că este vorba despre o compensație. Este posibil să fie necesar să iei în considerare publicul țintă sau baza de clienți din afara țării pentru a raporta un succes mai mare. Gândește-te cum să încorporezi viața spirituală în munca cotidiană. Relațiile tale vor fi de ajutor, de susținere și, mai ales, productive.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Scorpion Sănătate

Planetele îi blochează pe toți sâmbătă, când Uranus va intra în retrogradare, iar pentru tine asta va însemna, în mod obișnuit, revenirea la un comportament care nu te avantajează. Adică, în timp ce încerci să „faci ceea ce trebuie”, s-ar putea să nu vezi pădurea de uscături. Decât să îl observi pe fiecare mai bine fă ceva bun pentru organismul tău: multă apă plată, produse proaspete și o dietă variată care alternează surse de proteine: carne, pește și leguminoase.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top