Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec

Nu fă promisiuni săptămâna aceasta. Ferește-te de lucrurile care sună prea bune pentru a fi adevărate. Oamenii pot spune multe, dar, în realitate, probabil că nu au nimic de spus. Nu-ți pierde timpul încercând să înțelegi sensul unei asemenea discuții. Ai lucruri mai importante de făcut.

Și cu Mercur care se confruntă cu Uranus, s-ar putea să nu ai chef să negociezi, ceea ce ți-ar putea îngreuna viața.

Totuși, ritmul crește și s-ar putea să simți că ești în avantaj față de cineva cu autoritate care, deși cu gândul deschis, s-ar putea să nu fie la fel de rapid din punct de vedere al vitezei de reacție. 

Sporește creativitatea, întrucât Mercur va fi în Leu în jur de două săptămâni și te va încuraja să îți afișezi talentele. În plus, romantismul poate fi foarte distractiv și posibil să te conectezi cu cineva care îți împărtășește interesele.

Venus în Rac, te încurajează să fii ceva mai atent cu îngrijirea de sine. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec Relațional

În orice relație există atât joacă, cât și speranță și confort real. Seara scoate-ți jumătatea într-un loc special și arată-i că îți pasă. Fă-o să simtă că este numărul unu în viața ta. Poate la rândul ei, te va trata ca atare. Vindecă orice probleme din trecut, făcându-ți timp pentru a vorbi cu ea/el și pentru a asculta. O/îl vei găsi minunată.

 La începutul săptămânii luna în Taur, te încurajează să fii mai mult tu însuți. Ai o mulțime de trăsături de personalitate și de talente unice pe care cineva le va aprecia cu siguranță.

Mercur este în Leu, așa că vei fi încrezător în timp ce flirtezi și comunici cu oameni noi. Eul tău poate fi rănit atunci când ești respins, dar și tu dai înapoi destul de ușor.

Venus este în Rac în Casa a 4-a a familiei, așa că vei fi interesat să urmărești relații reale și nu flirturi de o noapte. Sentimentele tale sunt rănite ușor acum, așa că este posibil să ai nevoie de umărul unui prieten pentru a plânge.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec Profesional

 Ești într-o poziție care te face să fii nervos. Ești ca un scafandru aflat pe o trambulină înaltă și care privește de unde trebuie să sară. Saltul în afara va fi cu siguranță înfricoșător, dar după ce vei plonja, știi că va fi bine.

Ai grijă să îți analizezi munca pentru a găsi împlinirea profund semnificativă pe care o speri. S-ar putea să exerciți prea multă presiune la job pentru a satisface această nevoie. Găsește alte puncte care să îți susțină obiectivele spirituale. Păstrează însă munca separat.

Poate fi o săptămână foarte creativă pentru tine. Fă cât mai multe contacte posibile. Imaginația ta creatoare este puternică și s-ar putea să fii tentat să faci lucrurile să pară mai bune decât sunt în realitate, undeva pe la mijlocul săptămânii. Este posibil să nu fie un lucru rău. Ești convins că poți atinge obiective măsurabile și probabil să se realizeze. Sfârșitul săptămânii poate aduce o problemă dificil de evaluat. Cere informații de la persoanele de care cunosc problema.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec Financiar

Este posibil ca planul de economisire și investiții să se fi oprit temporar. Este posibil să fie nevoie să aștepți chiar mai mult de o lună pentru a face planuri substanțiale ca să aduni ceva și numerar. Între timp, activitatea din casa muncii independente stârnește o idee de afaceri pe care nu ar trebui să o ții în secret. Oamenii din trecutul tău pot ajuta să-l transforme în realitate.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Berbec Sănătate

Echilibrează-ți dieta. Aproape nimic nu este mai plictisitor decât gândul de a face ceva care să te hrănească sănătos. Mai degrabă ai prefera să alimentezi pe altcineva și să ai o relație pe această bază! Indiferent dacă este dietă sau exerciții fizice, este important să creezi o relație cu tine însuți, încurajatoare și care aduce emoția necesară pentru a rămâne sănătos. Dacă preferi să faci aceasta alături de alți oameni, înscrie-te la o clasă de nutriție sau de gătit sau alătură-te unei echipe sportive care îți place!

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top