Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn

O șansă neașteptată de a zbura într-un loc îndepărtat, poate pe cheltuiala altcuiva, ar putea veni săptămâna aceasta. Un grup social în care ești implicat facilitează acest lucru, cu regulile de sănătate de rigoare. Probabil ceva legat de educație. Poate fi vorba chiar despre un schimb de experiență. Dacă este așa, aceasta ar putea fi o șansă să ții o prelegere într-un loc interesant în care nu ai fost niciodată. 

Fii cel care trebuie să te adreseze și să vorbească, iar relația ta poate reveni la normal destul de curând. În plus, odată cu Venus intrată în Rac în acest sector relațional, viața ta amoroasă ar putea continua și eforturile pentru a întâlni pe cineva aduce rezultate interesante.

În cele din urmă, Mercur, stăpânul comunicării, se deplasează prin Casa a 8-a, într-o zonă intensă legată de activele partajate și de afaceri, astfel încât următoarele două săptămâni sunt perfecte pentru a crea o strategie cu privire la un proiect de afaceri.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn Relațional

Ești conștient de schimbarea lentă și treptată care are loc în viața voastră de ceva timp. Astrele sugerează faptul că aceasta este unul din acele momente în care trebuie să te uiți puțin mai atent la ceea ce are nevoie de transformare. Relațiile se schimbă continuu, la fel și tu. Este un fapt de viață pe care poți conta, așa că mergi cu fluxul.

Nu te simți prea vinovat că nu ai petrecut mult timp concentrat asupra vieții tale sentimentale luni, când Luna era în Taur. Ce folos să te prefaci că nu ai succes fără cineva special în viața ta? 

La începutul săptămânii pătratul Marte – Jupiter, te pregătește pentru oameni care ar putea fi băgăcioși și critici cu viața ta sentimentală. Ai muncit mult pentru a ajunge acolo unde vrei să fii, dar ei nu pot vedea asta.

Dar undeva pe la mijlocul săptămânii accentul se va pune p găsirea iubirii cu Venus în Rac, în Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel însp nu există niciun sentiment de urgență. Se va întâmpla când se va întâmpla. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn Profesional

Vei sări peste un detaliu important dacă nu ești atent. Nu te grăbi. Poate că trebuie să încetinești, și acest lucru să nu ți se pară în regulă. În ritmul tău constant câștigi cursa săptămâna aceasta, așa că deplasează-te cu precauție și verifică toate indicatoarele rutiere de două ori înainte de face o depășire.

Schimbarea radicală a energiei face să simți că eforturile te duc, de fapt, undeva. Nu ești doar un hamster pe roată. Ești o persoană prosperă, de succes și extrem de norocoasă, care se află pe drumul ei.

Prima jumătate a săptămânii însă, ar putea fi stresantă. Poți evita realitățile neplăcute, prefacându-te că nu vezi ceva greșit. Dar tăcerea ca orice lucru ascuns, va avea un preț. Găsește colaboratori sau superiori pe care îi respecți și ai încredere că va ajuta la rezolvarea problemelor de lungă durată. Oamenii vor fi mai deschiși pe măsură ce energia se degajă și va încuraja o abordare mai atentă a ideii de relaxare, mai ales după 23 august. Fii cât se poate de diplomatic, fără să te faci un purtătorul de cuvânt a cuiva. Bunătatea este o modalitate excelentă de a trata oamenii dificili.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn Financiar

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre relații. Ești un fluture social capabil să atragă în viața sa doar mixul potrivit de afaceri și plăcere. Căutarea de excelență în arena mentală este de o importanță primară. Familia, copiii și partenerul fac diversiuni excelente, dar nu ar trebui îți abată atenția de la modul cum gestionezi bugetul familiei.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Capricorn Sănătate

Ai încă o serie de vulnerabilități de care nu scapi. Această vulnerabilitate se traduce prin nevoia de a transpune fizic ceea ce simți în interior. Vor fi zile în care o alergare provocatoare sau un antrenament la sală vor elibera energia cumulată în tine, într-un mod constructiv. În alte zile și o baie caldă, lungă, te vor ajuta să găsești echilibrul interior. În orice caz, ești atent la corpul tău și acest lucru este import

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top