Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător

09.08.2020
Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător

Aceasta ar putea fi una din acele săptămâni în care simți că nu poți primi nimic concret. În efortul de a liniști alte persoane, este posibil să crezi că trebuie să faci unele ajustări are fac să te simți linișit.

S-ar putea să fii dornic să ajungi la ceva diferit care te poate scoate din zona ta de confort. Totuși, săptămâna aceasta, luna în Gemeni, de miercuri, evidențiază potențialul care poate fi găsit în aropiere, adică poți găsi noi oportunități mai aproape de casă. 

De asemenea, luni, un pătrat între Mercur și Uranus, ar putea sugera probleme legate de fluxul de bani. Ai putea, la fel de bine, să aduni niște bani pentru zile negre.

Mercur stăpânul comunicării este în Leu, astfel încât acesta poate fi un moment excelent pentru a începe un curs, un  studiu care să stimuleze și să sprijine talentele care le ai precum și calificările, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă.

În cele din urmă, pe măsură ce Venus intră în Casa a 8-a, o relație s-ar putea muta la un nivel mai intim.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător Relațional

Deși pari dur aceasta este adesea o măsură de protecție împotriva celor care îți pot răni sentimentele. Este, de asemenea, uneori, o barieră pentru creștere și alte oportunități. Energia astrală în joc sugerează faptul că poate fi bună dacă ai putea renunța la sentimente ascunse, îndrăznind să îți expui partea mai sensibilă. Este posibil să îți fie frică să nu fii rănit, dar dacă nu riști, cum vor știi ei asta?

Luna în Taur îți amintește că fiecare se naște și moare singur. Fă-ți timp pentru a aprecia libertatea și pentru a explora cine ești cu adevărat atunci când nu faci parte dintr-un cuplu.

Mercur stăpânul informațiilor, este în Leu și împrumută din puterea acestuia încurajându-te să faci gesturi romantice îndrăznețe. 

Știi intuitiv cum să-ți faci iubita/ul să se simtă bine în timpul tranzitului lui Venus prin Rac, așa că pasiunea se poate naște fără efort. Acum tot ce trebuie să faci este să convingi persoana cu care vrei să fii ce talente ai.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător Profesional

Cineva îți freacă ridichea mai ceva ca o răzătoare. El sau ea poate să vină cu fapte nebănuite pe care să le folosească împotriva ta. Nu te lăsa păcălit. Cel mai probabil aceste „fapte” sunt mai aproape de ficțiune decât de adevăr.

Nu uitați că modalitățile tradiționale de abordare ale unei probleme sunt adesea cele mai bune pentru a găsi soluția pe care o cauți. Aceste metode au devenit o tradiție dintr-un singur motiv – pentru că funcționează, așa că alege o metodologie mai veche pentru succesul dorit.

Așteaptă-te la un progres lent și constant la începutul acestei săptămâni. Frustrarile au un mod de a te face sa te simti victimă sau, mai rău, inadecvat. Tolerează ceea ce nu poți schimba. La sfârșitul săptămânii, vineri este un moment mai bun pentru a lua măsuri împotriva problemelor care îți provoacă stres inutil. Caută soluții mai degrabă decât să vezi defectele tale sau ale altor persoane. A fi critic nu va face decât să provoace sentimente de rău și nu îți rezolva problemele din agendă. Fii foarte specific în ceea ce vrei să realizezi.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător Financiar

Gândește-te cum să obții venituri din proprietăți comune și investiții. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca închirierea unui apartament sau împărțirea dividendelor. Dar indică, de asemenea, necesitatea de a fi atent la acumularea unor datorii, mai ales dacă nu ești obișnuit să îți faci un buget. Cu toate acestea ești o forță atunci când te pui pe treabă, capabil să faci din ce în ce mai multe.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Săgetător Sănătate

Natura ta romantică poate fi stârnită cu ușurință în aceste zile. Astrele îți oferă o șansă de a-ți separa mintea de corp într-un anumit grad, oferindu-ți mai multă senzații interioare decât emoțiile uneori copleșitoare. Pentru a îmbunătăți această experiență, asigură-te că faci exerciții fizice regulate și consumi alimente ușoare, dar hrănitoare, precum salate proaspete sau legume de sezon și pește.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI