Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară

Unii oameni mai în vârstă, poate părinții tăi, ar putea fi prea vocali în evaluarea lor legată de felul în care te descurci într-o situație. Ești deosebit de sensibil și mult mai puțin tolerant față de critici decât de obicei. Nu te lăsa dus de val. Ruptura unor relații nu va rezolva nimic. Schimbă subiectul și lasă lucrurile să meargă în drecția lor. 

S-ar putea să fie nevoie să fii ceva mai flexibil la începutul săptămânii, deoarece planurile îți pot fi perturbate de Luna în Taur. La fel cum ești convins că totul merge bine, o oportunitate neașteptată, un apel sau o informație ar putea schimba totul. Posibil ca ceva interesant să iasă din asta dacă eviți să exagerezi și să faci ceva din impuls ce ai putea regreta mai târziu.

La începutul săptămânii ar putea exista chiar o distanțare socială mai mare, atunci când tu și un prieten nu sunteți de acord cu ceva. Încercați să nu te cramponezi de asta. În cele din urmă, Mercur, stăpânul tău planetar, se deplasează prin casa a 12-a, sectorul tău spiritual, ceea ce poate face mai ușor să te conectezi cu cei dragi și să discuti despre aceste sentimente profunde. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară Relațional

Uneori, lumina lunii aduce un moment special, ca de magie în viață, dar există momente în care aduce și o notă de nebunie, deoarece sunt sigur că vei fi de acord cu asta. Este posibil ca tu și partenera/ul ta/tău să evaluați ceva legat de relația actuală, printr-o etapă diferită de cea pe care o aveți până în prezent. 

Mercur este în Leu de săptămâna trecută, așa că dorești să fii foarte atent la ceea ce spui și cum o spui – și, cel mai important, cui îi spui. Nu va fi atât de ușor să treci peste erorile de comunicare.

Pătratul Marte-Jupiter care are loc în același timp, îți arată greșelile din trecut pe care nu le poți ignora. Lucrurile par să funcționeze, bine sau pentru rău, dar uneori, lăsarea lor de izbeliște nu este o idee bună.

Starea relației trece de la solitudine, la tensiune acum că Venus este în Rac în casa a 7-a a relațiilor. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară Profesional

 Când te poți plânge de jobul tău, de persoanele cu care lucrezi și / sau de angajatorii tăi, fii recunoscător pentru că ai un loc de muncă. Dacă nu ești angajat în acest moment, speră pentru că vei găsi un loc de muncă foarte curând. 

Oportunitățile creative care să aducă bani ar putea să vină dinspre internet sau prin intermediul unei alte rețele de pe computerul la care lucrezi. Îmbrățișează orice oportunitate care îți oferă șansa de a-ți folosi abilitățile artistice, didactice și imaginative.

Atmosfera săptămânii este una destinsă ceea ce încurajează oamenii să se distreze și să se bucure. Refuzul unor persoane de a comunica poate fi frustrant. Întreabă-ți colegii ce nu este în regulă. O abordare deschisă este cea mai bună. Energia se concentrează pe măsură ce săptămâna trece. Va fi mai ușor să te bucuri de un sentiment de armonie în toate contactele tale. O situație neașteptată poate provoca bârfe sau poate duce un flirt de birou, la nivelul următor.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară Financiar

Un accent pus pe ocuparea forței de muncă îți oferă multe motive pentru a-ți deschide acea afacere nouă pe care o ai în minte de mult timp. Deoarece segmentul tău social se extinde, poți aduna o echipă adecvată pentru a-ți promova ideile într-un public mai mare, fără să te simți copleșit. Aspectele aduc o energie nouă în Casa a 9-a, casa metafizi, a credinței și a studiului. Banii vin atunci când împărtășești ceea ce știi în moduri creative noi.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Fecioară Sănătate

Dacă respirația îți este scurtă și localizată la nivelul de sus a plămânilor, obiectivul este probabil descentrat. Exersează-ți plămânii, indiferent dacă lucrezi sau te joci: o respirație adâncă ar trebui să fie urmată de o expirație chiar lungă, pregătindu-te pentru o altă respirație adâncă. Acest tip de exercițiu te va ajuta să te concentrezi pe echilibrul intern – extern!

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top