Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni

09.08.2020
Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni

Lucrurile în Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, ar trebui să meargă destul de bine pentru tine, așa că este un moment bun pentru a face o mișcare inteligentă spre materializarea speranțelor tale.  Asigură-te însă, că ești realist în acțiunile tale. Realizezi că este posibil să ai nevoie de o anumită disciplină în domeniu. 

Ai putea fi deziluzionat, deoarece adevărul despre ceva în care credeai se dovedește a nu fii așa. Acest lucru se poate datora și Lunii în Gemeni care aduce o influență revoluționară. O idee sau o conversație cu un șef sau un prieten apropiat, te-ar ajuta să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate. 

Concentrația pe Casa a 3-a, sectorul comunicării, crește pe măsură ce Mercur tranzitează  Leul. În următoarele două săptămâni, vei avea o mulțime de oportunități să relaționezi cu oameni care gândesc ca și tine, pentru a-ți promova ideile și pentru a te relaxa cu prietenii și familia pe care nu i-ați văzut de ceva vreme.

Pe măsură ce Venus se plimbă prin Casa a 2-a, sectorul finanțelor proprii, nevoia de a te ridica ar putea deveni mai puternică. Poate fi un moment minunat pentru a investi în tine însuți, indiferent dacă decizi să-ți îmbunătățești imaginea, să achiziționezi echipamente pentru exerciții fizice sau ieși la o terasă cu mască normal, și vezi cum mai arată lumea.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni Relațional

Ar putea exista o oarecare tensiune în aer, săptămâna aceasta. Nu prea multă, dar suficientă pentru a fredona o melodie și a dansa în ciuda tuturor piedicilor. Poate că tu și persoana iubită aveți o agendă ascunsă, care trebuie să lucreze. În loc să acționezi, te pregătești pentru lucrurile mai mici din viață. Încearcă și ajungi la inima adevăratei probleme.

Iubești libertatea pe care o aduce Luna în Gemeni, la mijlocul săptămânii. Ca semn de aer neliniștit, vei avea greutăți dacă cineva încearcă să te fixeze într-o poziție anume. 

Stăpânul tău planetar, Mercur este în Leu și această poziție aduce comunicări interesante. Mail-urile și SMS-urile devin mai picante decât de obicei și îți place!

Venus, în Rac, radiază dragoste și afecțiune. Această latură mai soft este o îndepărtare de abordarea logică și obișnuită a iubirii, dar este încântătoare.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni Profesional

Temperatura zilei este sporită, precum temperamentele unor persoane la locul de muncă. Cineva care a fost bun ieri, se poate transforma în dușman, astăzi. Mergi ușor și încearcă să nu apeși pe butoanele greșite, în timp ce îți desfășori rutina zilnică.

Cineva de la locul de muncă este decis să lupte cu tine. Acțiunile lui sau ale ei sunt extrem de imature. Rămâi pe poziția ta fără a apela la tactici copilărești. Permite naturii tale interioare, solide și de încredere, să fie un exemplu pentru alții.

Începe cât mai bine săptămâna. Undeva, miercuri- joi, poate fi stresant, mai ales dacă ești obligat să tolerezi opiniile puternice ale altor persoane. Fa tot posibilul să zâmbești și să ai simțul umorului în situații aparent fără ieșire. S-ar putea să te confrunți cu un flirt care îți afectează munca. Poate fi și un moment în care preferi să te joci decât să lucrezi. Dacă este posibil, planifică-ți o scurtă vacanță.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni Financiar

Poți beneficia de un tranzit bun prin Casa a 2-a a banilor munciți datorită lui Venus care se află acolo. S-ar putea să descoperi că munca într-o agenție sau o corporație mare este cel mai bun pariu cu viața, din cauza beneficiilor pe care le poți obține. Cosmosul arată că ar putea fi necesar să te gândești cum să îți folosești talentul și abilitățile pe o piață globală, decât să te limitezi la ce ai aici.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Gemeni Sănătate

Calea către o relație stabilă cu propriul corp stă în comunicarea deschisă cu acesta. Trebuie să rămâi deschis pentru partea care dorește ca lucrurile să fie „doar așa” și te relaxezi când este prea solicitant! Tot ce trebuie să faci este puțină mișcare în fiecare zi. Câteva pahare de apă, alergare ușoară, o salată sau legume proaspete zilnic. Imaginea de sine se transformă și devine mai ușor de suportat.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI