Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești

Relaxează-te la sfârșitul câte unei zile de muncă, privind apusul, observă norii care se transformă din alb în violet și gândește-te dacă mintea ta este în ton cu inima. Gândește-te la emoțiile și modelele de gândire actuale și la modul în care acestea ți-au afectat acțiunile. 

Luna din Taur, din această săptămână, din casa a 3-a a comunicării, poate fi un apel pentru a-ți regândi agenda. Dacă folosești energia mentală, aceasta poate fi un apel pentru a-ți oferi odihn de care ai nevoie. 

Este posibil ca o legătură pe cale să evolueze să poată experimenta un impact mai devreme, ceea ce face ca comunicarea să fie un pic mai obositoare. Evită dezvoltarea acestui lucru într-o intenție continuă. Dacă ești dispus să o lași să se exteriorizeze, va fi uitată în curând. De altfel, odată cu Venus care se va muta în Rac, în Casa a 5-a, a iubirii și a creaivității, acele sentimente de iubire și de grijă pot reveni curând.

În cele din urmă, cu Mercur în casa a 6-a a stilului de viață, organizarea și dezvoltarea abilităților de gestionare a timpului liber și a celui dedicat muncii te poateajuta să fii mai productiv.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești Relational

Cu siguranță îți vei aminti această săptămână, mult timp de acum încolo. Pe parcurs, va ieși în evidență faptul că va fii unul dintre momentele în care te-ai decis să spui da unui lucru pe care ți-l doreai cu adevărat, dar ți-a fost prea frică să-l ceri. Dacă nu știi despre ce vorbesc, în curând o vei știi, la fel și persoana importantă din viața ta. Folosește îndemnul astrelor și mergi la ea!

Fii tu în timpul lunii din Taur de la începutul săptămânii. Este mult mai ușor să fii tu chiar de la început, în loc să fii nevoit să joci o mască până când persoana care îți place te va remarca, și atunci să ai curajul să îi dezvălui cine ești în realitate.

Mercur în Leu, te ajută să rămâi în mintea cuiva, mult timp după ce ați vorbit. Nu te mira dacă primești un compliment din partea cuiva neașteptat. 

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești Profesional

Fă lucrurile cu mâna ta, în loc să vă bazați pe diverse gadgeturi electronice fanteziste pentru a face treaba mai repede. Ai ajunge să petreci mai mult timp încercând să îți dai seama cum să faci mașina să funcționeze decât dacă o vei face manual.

Cineva care știe că are dreptate încearcă să te determine să faci ce vrea el/ea. Încearcă să treci peste abordarea imatură, egoistă a acesteia și păstrează doar informația utilă. Aceste informații te vor ajuta să îți redefinești perspectiva.

Pe măsură ce săptămâna începe, s-ar putea să te simți ca și cum ai fi blocat în interiorul tău și nu poți face progresul pe care îl aștepți. Ai răbdare și termină tot ce poți, așa te pregătești pentru ce va urma. Săptămâna începe cu luna în Taur care este minune pentru tot ceea ce faci. Dacă vrei să îți schimbi jobul, acesta este momentul pentru a începe să cauți. Poți redescoperi câteva oportunități pe care le-ai ratat în lunile anterioare.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești Financiar

Un tranzit dificil ar putea amâna o serie de planuri legate de bani. Vrei să sporești ceea ce ai cât mai repede, dar este mai bine să aștepți până săptămâna viitoare. Tensiunile cresc, de la mijlocul săptămânii încolo, ceea ce poate fi excelent pentru a câștiga mai mulți bani. Condițiile de muncă sunt și ele mai mult decât bune, dar ceea ce faci ar putea fi în contradicție cu visele tale.

Horoscop Minerva 10-16 august 2020 Pești Sănătate

Ai darul unei bune comunicări: când te simți încolțit, numără până la zece înainte să spui ceva, ce mai târziu, ai să regreți. Aspectul de săptămâna aceasta te poate determina să fii părtinitor atunci când trebuie comunici cele mai critice lucruri. Emoțiile pot fi greu de controlat. Scapă de excesul de energie muncind la sală, dacă este posibil, sau făcând plimbări lungi. Vei fi recunoscător pentru asta la sfârșitul unei zilei.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 august 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top