Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță. Dacă ți-ai propus să petreci o zi meditând, găsește una săptămâna aceasta. Ești într-un cadru de spirit ridicat, nu într-un spațiu în care să te concentrezi la problemele lumești. Este loc și pentru inspirație artistică. Orice fel de exercițiu ar trebui să facă endorfinele să curgă. Dar să nu te aștepți să faci vreo muncă practică. 

Hrănește-ți curiozitatea în această săptămână, pentru că Mercur este în Gemeni încă de luni. Planeta comunicării intră în sectorul filozofiei, încurajându-ți dragostea pentru studiu. Atunci este un moment minunat pentru a urmări căutarea de cunoștințe. Dar fii atent. 

Dacă tensiunea financiară devine prea mare, s-ar putea să fie timpul să ceri ajutor familiei atunci când Venus face trigonul cu Pluto, la începutul săptămânii. Împărtășirea finanțelor cu familia sau obținerea unui împrumut va aduce rapid ușurarea. Familia este în spatele tău.

Săptămâna se încheie cu o notă aventuroasă cu Venus în Gemeni. Stăpâna ta planetară intră și ea în sectorul filozofiei, încurajându-te să ieși în afara zonei de confort și să îți urmărești pasiunea pentru înțelegerea lumii înconjurătoare. Acum este un moment excelent pentru a elimina ceva din lista de curiozități sau pentru a afla ceva nou.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță Relațional

Influxurile astrale sugerează că dacă tu și iubita ta ați avut recent o problemă și nu v-ați vorbit, atunci acum este momentul pentru a reveni la gânduri mai bune. Poți începe reconcilierea cu câteva argumente, dar aceasta va fi mai degrabă o eliberare a tensiunilor. Vei realiza că ești mai profund imlicat și mai pasional decât înainte.

Te întrebi de ce nu s-a întâmplat ceva ce trebuia să se întâmple? Sau poate ai niște informații care te fac să te întrebi cum să te simți în legătură cu asta? Mulțumește pătratului Uranus  -Saturn la începutul săptămânii deoarece a schimbat lucrurile într-un mod neașteptat.

Specialistul în informații, Mercur este în Gemeni și onservi că gândirea este mai limpede și mai clară, ceea ce ar trebui să ajute la îmbunătățirea comunicării în viața sentimentală. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță Profesional

Realitatea unei anumite situații a devenit mai clară și vezi lucrurile cu un ochi mai practic. Drept urmare, ești capabil să te bazezi și să nu-ți lași emoțiile să te distragă de la muncă. Ai spor în tot ce faci. Vei fi la locul potrivit la momentul potrivit și pentru a avea succes, trebuie doar să îți urmezi inima. Acest lucru nu ar trebui să fie prea greu de făcut. Intuiția îți va indica drumul.

Începi să vezi progresele la proiectele la care lucrezi de ceva timp. Probabil discuți cu mai mulți clienți, comunicarea este mai ușoară și satisfacția mai mare este la orizont. În timp ce unii colegi ar putea urmări te miri ce, tu vei lucra cu atenție din culise. Este perioada ideală ca să lucrezi la obiectivele care vor fi fundamentul tău pentru viitor.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta se referă la relațiile financiare cu oamenii care te pot ajuta și te face mult mai vorbăreț legat de ceea ce ai nevoie. Dar, încă de la începutul săptămânii trebuie să te asiguri că respectați bugetul și nu cheltui pentru nimic inutil. Nu este o săptămână bună pentru a cumpăra o mașină sau orice alt vehicul. Obținerea de profituri poate deveni o sarcină dificilă. Ia toate deciziile extrem de atent. Îți propui să faci acest lucru acum, făcându-ți cunoscute obiectivele cu voce tare și clar. Oamenii cu care lucrezi te schimbă într-un mod bun. Veți câștiga mai mulți bani dacă te vei sfătui în loc să lupți împotriva lor.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță Sănătate

Ai șansa de a-ți exprima cele mai sălbatice vise. Ce înseamnă acest lucru pentru sănătatea ta? Poate că este un moment în care îți vei putea imagina ce dietă este potrivită pentru corpul tău. Putem trăi o viață întreagă ignorând ceea ce corpul nostru are cu adevărat nevoie. Doar vocea ta interioară te poate direcționa către ceea ce este cu adevărat sănătos pentru tine. Ascultă-ți corpul și vezi ce mesaje îți trimite și țineți cont de ele.

Adevărat, unele schimbări interesante sunt pe cale să se întâmple. Acestea te pot ajuta să faci față mai realist problemelor de sănătate. Dacă ai încercat să ignori anumite simptome, acum vei adopta o abordare mai proactivă. Așteptă-te ca inspirația să îți ofere perspectiva corectă asupra problemelor care le ai. Vei ști ce să faci. 

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top