Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Rac

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac. Crezi in fantome? Câteva apeluri telefonice, mailuri sau alte comunicări ciudate te pot lua pe nepregătite. Unul poate veni de la cineva care te-a confundat. Închide telefonul, numerele greșite sunt frecvente, la fel așa numitele sunete fantomă. 

În timp ce toată lumea pare să vorbească în plus în această săptămână, tu va fi mai bine să taci. Mercur este în sectorul confidențialității și a lucrurilor ascunse, încurajându-te să păstrezi tăcerea pe măsură ce asculți o mulțime de lucruri care îți pot fi utile mai târziu. 

Joi concentrează asupra relațiilor, Venus continuă să-l placheze pe Jupiter dar este cu ochii pe Pluto, încurajând persoanele singure să se îndrăgostească, să-și dorească familie sau să ducă lucrurile la nivelul următor. 

Sâmbăta încurajează vindecarea interioară și acceptarea de sine cu Venus în Gemeni. În următoarele două săptămâni, vei putea vedea frumusețea pe care alții nu o pot vedea. Fii foarte blând cu inimata dar și a altora, deoarece ar putea fi ușor de zdrobit.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac Relațional

 Deși este posibil să nu existe manifestări de afecțiune între tine și persoana cu care ieși la o primă întâlnire în această seară, dar astrele o fac totuși foarte special. Există un entuziasm real pentru și despre subiectele de conversație pe care alegeți să le abordați. Aici găsiți terenul comun care vă leagă mai profund și face posibilă o relație pasională.

Venus este în Gemeni la începutul săptămânii, în casa abilităților psihice și face un pătrat cu expansivul Jupiter din Vărsător, creând o oarecare confuzie cu privire la faptul dacă trebuie să treci la următoarea fază a vieții tale amoroase. Fă doar ceea ce te face să te simți confortabil.

Mercur este și el în Gemeni, scoțând în evidență latura ta rațională și mai puțin sensibilă. A spune glume și a face glume este distractiv atâta timp cât nu rănești sentimentele celei pe care vrei să o cucerești.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac Profesional

Este o săptămână bună pentru a fi agresiv în a-ți urmări obiectivele. Energiile astrale îți oferă un plus de foc interior. Cred că este timpul pentru a survola zona carierei tale. Ai putea auzi despre o diminuare a salariului sau o promovare fără modificarea salariului care îl ai.  Oferta cuiva este bună numai dacă este cu adevărat capabilă de a fi urmată. Ești dispus să crezi în cineva pentru că vrei să crezi, dar acest lucru nu este suficient de bun. În schimb, ai nevoie de dovezi concrete că această persoană va reuși.

În altă ordine de idei, săptămâna poate fi un moment dificil. Activitățile se pot opri, proiectele stagnează și zvonurile circulă cu viteza luminii. Poate părea că nu se întâmplă nimic. S-ar putea să te simți dezamăgit, obosit sau frustrat. Fă tot posibilul să fii prezent. Energia susține schimbarea care se petrece sub ochii tăi. Va trebui să renunți la unele lucruri care nu mai funcționează. Dacă este posibil, planifică-ți concediul cât mai curând.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac Financiar

Ai tot felul de flash-uri de geniu care îți vin în cale referitor la finanțe. Nu ignora ceva care poate fi o lovitură bine țintită. Prgătește-o că ai vreme, nu de alta dar nu vei mai întâni prea curând, o asemenea șansă. Vestea proastă este că munca ar putea suferi o schimbare nedorită. Este posibil să ai un nou șef, o schimbare a responsabilităților sau chiar o reducere a salariului, în timp ce instituția în care lucrezi se luptă cu economia în schimbare.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac Sănătate

Poate vrei să scoți sticluța de esențe de plante, cea de lavandă și să faci o baie fierbinte cu aburi, în confortul casei tale. Datorită poziției astrelor, săptămâna aceasta, ești obligat să simți un fel de supraîncărcare în ceea ce privește nucleul tău emoțional. Hrănește această parte intangibilă a ființei tale cu proprietățile curative ale lavandei. Dacă ajungi la culcare la timp, vei avea un somn profund și odihnitor după un astfel de tratament.

Pe de altă parte, s-ar putea să faci doi pași înainte și un pas înapoi în ceea ce privește sănătatea ta. Probabil simți că ești capabil să faci mai mult decât este normal. Dacă lași să ajungi  la extreme, s-ar putea să renunți la tot. Cel mai bun sfat, mergi încet și constant decât să depășești și să renunți. Construiește-ți un regim treptat pentru cele mai bune rezultate.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top