Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Scorpion. Comunicarea cu prietenii și cea de care ești îndrăgostit, poate fi limitată săptămâna aceasta  de factorii emoționali. Este posibil să ai tendința de a reacționa excesiv la comentariile întâmplătoare, care sunt probabil nevinovate, dar pe care le interpretezi greșit drept jignitoare. Nu ar duce la certuri dar ar putea crește tensiunea arterială și nivelul de stres fără un motiv întemeiat. Dacă a existat vreo o zi de gândit înainte de a vorbi, atunci marți este.

Cuvintele și gândurile devin mai intime în această săptămână, cu Mercur în Gemeni și în zona intimității. În următoarele câteva săptămâni îți va fi ușor să transformi relațiile personale și să îți consolidezi legătura cu acestea. Vorbește despre sentimentele tale pentru a schimba relația în bine. 

Vei continua să comunici și când Venus va face trigon cu Pluto, încurajându-te să o faci pentru a rezolva orice problemă din relațiile voastre. Cu cât legătura este mai puternică, cu atât puteți comunica mai bine între voi.

Sâmbăta poate fi o zi care să aprofundeze relațiile voastre. Următoarele săptămâni devin o perioadă de explorare a tabuurilor, de construire rapidă a legăturilor, de depășire a suferințelor trecute și de partajare a finanțelor cu ceilalți. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Relațional

Când ești tăcut însemnă că ești în căutarea unui mijloc de a prelua controlul asupra anumitor legături romantice sau o modalitate de a face cea care nu este nevoie să-l faci. Astrele te încurajează să nu faci acest lucru săptămâna aceasta cu cineva care o consideri o relație sigură, deoarece nu va aprecia acest tip de comportament.

Mercur este în Gemeni, unul dintre semnele pe care le stăpânește, la începutul săptămânii, dă comunicărilor tale o intensitate mult mai atenuată. Satisfacerea curiozității cu privire la cineva nou este mai puțin intensă decât de obicei.

Venus este și ea în Gemeni, aducând vibrații ușoare care te ajută să spargei ghiața cu cineva nou. Las-o să vadă cât de versatil poți fi atunci când vine vorba despre comunicare.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Profesional

Se pare că toată lumea lasă lucrările pe umerii tăi. Primești toate joburile pe care nimeni altcineva nu vrea să le facă. Fruntea sus. Zâmbește când muncești și nu îți fă griji. Munca îți va duce lucruri mai mari și mai bune acum. În următoarele săptămâni, te vei simți ca și cum ai da înapoi de pe locul pe care ai dori să fii. Colegii nu te ajută prea mult – pe scurt, nu vei primi sprijinul pe care crezi că îl meriți. 

 Este o săptămână în care vei fi cel mai fericit la varii conferințe, retrageri de echipe și conceput strategii. Energia se schimbă și în curând vei simți un flux mai ușor atunci când vine vorba despre perspectivele de muncă și de carieră. Fii precaut cu privire promisiuni. S-ar putea să fii nevoit să dai înapoi. Este mai bine să te concentrezi să faci tot posibilul cu ceea ce ai deja în față. Această energie poate aduce provocări. Oamenii mai sensibili îți pot înțelege greșit intențiile.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Financiar

Activitate mare în casa banilor proveniți din muncă proprie. Poți schimba modul în care câștigi bani, precum și șansa de a-ți renegocia salariul. Dacă te gândești mai atent la valoarea timpului tău te va ajuta să decizi cât și cum să petreci timpul cu clienții. În același timp, cariera ta este în schimbare. Este momentul să folosești cele mai bune tehnici de reducere a stresului. Ia decizii financiare importante în mod corespunzător și fii sigur că nu vei avea pierderi financiare.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Sănătate

Săptămâna aceasta vei învăța lecția „compromisului”. Nu este vorba despre obținerea a ceea ce vrei – este despre obținerea a ceea ce ai nevoie. Nu trebuie să înveți ceva ce ți se pare prea greu dacă nu vrei. Calea către iluminare începe cu corpul și, dacă te angajezi în relația cu sănătatea corpului tău, vei învăța de ce ai nevoie cu adevărat și spiritual vorbind.

Universul îți oferă șansa de a vorbi despre problemele de sănătate cu cineva care îți poate oferi ajutor și sfaturi. Dacă ai simptome care te nedumeresc, caută cele mai bune informații pe care le poți găsi despre asta și caută o varietate de surse, astfel încât să ai o imagine mai clară care să te îndrume. S-ar putea să fie vorba despre o infecție. Ai grijă când ești afară.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top