Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Leu

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu. O sumă neașteptată de bani ți-ar putea intra în conturi săptămâna aceasta. Probabil că nu va fi mare, dar va fi binevenită totuși. Poate că cineva ți-a datorat bani de mai mult timp și în cele din urmă îi rambursează. Sau poate vinzi vreun obiect de care ai vrut să scapi de mult. Orice ar fi, s-ar putea să dorești să iei cina cu un prieten acum că s-au mai relaxat lucrurile. 

Mercur este în Gemeni și în sectorul prietenilor și a viitorului. Folosește-ți farmecul și carisma pentru a te conecta la rețea și a crea conexiuni de durată. Acesta este un moment minunat pentru a-ți stimula viața socială, chiar dacă înseamnă doar să aduni pe toți împreună pentru un apel video. 

Joi aduce o rezolvare suplimentară cu Venus în Gemeni în pătrat cu Jupiter. Concentrarea ta devine tăioasă ca un laser, pe măsură ce lucrezi la sarcini. Folosește acest lucru pentru a-ți construi o reputație bună la locul de muncă.

Viața socială continuă să sporească acum că Venus este în Gemeni, ceea ce înseamnă că următoarele patru săptămâni sunt numai bune pentru a-ți face prieteni, a cunoaște oameni noi și a-i ajuta pe ceilalți. Simți viața ca pe un vis pe măsură ce lucrurile încep brusc să-ți meargă. Bucuraă-te de aceste vibrații bune cât durează!

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu Relațional

Cu puterea convingerii vei putea să ieși la prima întâlnire în această seară. Nu trebuie decât să folosești cuvinte potrivite și un un pic de gratulare, ca să nu spun lingușire. Dar trebuie, de asemenea, să comunici, folosind limbajul corpului, că dorești să te apropii și să le găsiți irezistibile.

Venus abia intrată în Gemeni, face un pătrat cu Jupiter din Vărsător la începutul săptămânii, ceea ce poate duce la întârziere sau la oprirea progresului iubirii. Din fericire, nu există nicio grabă.

Mercur ește și el în Gemenii și are o înțelegere rapidă imediat după acest aspect, permițându-ți să gândești cu ușurință niște scuze sau motive pentru comportamentul tău incert. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu Profesional

Situațiile se transformă în cele din urmă în favoarea ta. Mulți oameni văd lucrurile prin ochii tăi, iar acest lucru ajută la crearea unei înțelegeri mult mai mari între tine și oamenii cu care lucrezi. Doar fii tu însuți și recompensele vor veni.

S-ar putea să simțiți acum o schimbare de direcție. O perioadă lungă de întârzieri, comunicări greșite și probleme se încheie. Parcă ai dori să te eliberezi și să începi ceva nou. Ar fi înțelept să aștepți. Fă tot posibilul pentru a te reorganiza și simplifica munca și spațiul de lucru. Fii atent la detalii și termină tot ce poți sau ai lăsat neterminat. Vei fi mai pregătit pentru șanse noi chiar înainte ca ele să apară. Evită orice tentație de a exagera lucrurile.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu Financiar

Ce zici de implementarea unei noi strategii în viața ta financiară? S-ar putea să căutați unele investiții pe internet. S-ar putea să decizi să îți aranjezi banii într-un mod nou în fonduri mutuale. Acesta este un moment bun pentru a face bilanțul obiectivelor financiare și a încerca ceva nou.

Este posibil să te simți mai matur în legătură cu modul în care îți gestionezi banii. Este posibil ca investițiile riscante să nu te mai atragă. În schimb, ai putea căuta acțiuni, obligațiuni sau alte instrumente de economisire, cu o perspectivă mai conservatoare. Aspectele arată că viața ta socială poate exploda brusc și neașteptat. Încearcă să echilibrezi totul cu har și cu cât mai puține cheltuieli.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu Sănătate

Fii atent la ce oferi oamenilor decât ceea ce îți oferi ție. Ești sub influența actualului climat cosmic, care poate aduce tendința naturală de a fi  prea protector cu fratele mai mic și care poate lua un aspect obsesiv-compulsiv. Pentru a fii sigur că rămâi centrat, urmărește ce mănânci și consumă cât mai puțini carbohidrați câteva zile. Acest exercițiu te va determina să te concentrezi asupra ta și, de asemenea, să reduci zaharurile care alimentează abaterea atenției.

Încearcă să încetinește. Fă tot posibilul să nu lași programul de lucru să îți invadeze timpul liber. Pari hotărât să rămâi cu un orar încărcat. Riști să nu mai ajungi să te odihnești. Nu poți continua în acest ritm zilnic. Lasă-te răsfățat din când în când. Relaxează-te și nu fă nimic, chiar dacă asta înseamnă doar să stai o oră, două.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top