Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară. Încearcă să nu stai în picioare cât e ziua de lungă. Când faci mișcare, concentrează-te pe întindere. Petrece ceva timp într-o cadă de hidromasaj, dacă poți. Exercițiile de respirație, de yoga sau de tai chi ți-ar putea servi la fel de bine ca și aerobicul. 

Dacă vrei să mergi mai departe în carieră, mai este luna pentru a face acest lucru, deoarece Mercur este în Gemeni luni. Stăpânul tău planetar este în sectorul cariererei, încurajându-te să începi să îți faci un nume. Imaginea publică primește un impuls major, deoarece abilitățile excelente de comunicare și inteligența te fac și mai interesant. Urcă pe scara cooperării!

Venus în Gemeni îl plachează pe Pluto din Capricorn. Relațiile romantice ar putea debloca pasiuni creative pe care nici nu știai că le ai. Sprijină-ți emoțional partenerul în timp ce explorezi această nouă profunzime creativă.

Și pentru că tot vorbim de Venus spuneam că ea este în Gemeni. Următoarele patru săptămâni vor scoate la iveală natura ta muncitoare în timp ce îți petreci timpul hrănindu-ți ambițiile pe termen lung. Acesta este un moment minunat pentru a lucra la prezența pe rețelele sociale și la o oră de maximă emulație.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară Relațional

Nu da înapoi în discuția cu cineva special săptănâna aceasta. Și nu îți ascunde opiniile sau gândurile reale sau nu le adapta pentru a le face să pară mai prezentabile. Vei fi mult mai apreciat dacă ești sincer, și exprimi exact ceea ce simți cu adevărat. Le vei câștiga respectul care va crește în salturi.

 Mercur este în Gemeni la începutul săptămânii și aduce o atmosferă mai ușoară vieții tale amoroase decât de obicei. Spargi ghiața cu cineva nou eși asta este dacă vrei, o bucată de tort.

Venus face un trigon cu Pluto la începutul săptămânii și aduce practic și un sentiment de răbdare în viața sentimentală. Ia acum decizii cu capul și nu cu inima.

În plus, Venus în Gemeni, îți stimulează dubla personalitate în ceea ce privește dragostea. Acum, că poți vedea ambele părți ale lucrurilor, este mai ușor sau mai dificil să vă iei decizia? Din fericire, nu trebuie să alegi o singură opțiune acum.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară Profesional

S-ar putea să ai de lucru cu colegi care au o personalitate puternică și sunt deciși în tot ceea ce fac. S-ar putea să fie nevoie de mai multă răbdare mai ales atunci când încearcă să apese pe butoanele deciziilor tale! O postură blândă, dar fermă, îi va face curând să bată în retragere, ca să-ți vezi de treabă! Ferește-te să declanșezi bătălii de orgolii mai ales în cei care sunt prea răzbunători. Ești tentat să te prinzi cu oameni care sunt amuzanți și creativi, dar care nu sunt cu picioarele pe pământ. Asigură-te că ai în jurul tău oameni care te ajută, nu care te dezechilibrează.

În același timp, o abordare mai prudentă este cea mai bună. Este foarte important să fii atent la micile detalii. Evită orice impuls de a renunța. O abordare serioasă și concentrată va aduce cele mai bune rezultate.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară Finanaciar

Între casă și carieră săptămâna aceasta, este o relație tensionată. S-ar putea să fii copleșit de muncă sau să simți că întâmpini mult prea multe obstacole în carieră. În același timp, viața de familie și viața interioară sunt tumultuoase, în cel mai bun caz. Stabilește un echilibru, urmărind cu atenție fluxul de bani care intră și care iese pentru a ajuta la calmarea stresului. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară Sănătate

Astrele îți aduc o doză puternică de energie pe care o poți folosi în orice mod dorești. Cu toate acestea, trebuie spus că, fără să fie luat în seamă, acest tip de energie poate fi depresiv. Îți recomand să o folosești extern și în cadrul unei structuri date. Apucă-te de un regim de exerciții fizice regulate. Începe cu moderație, astfel încât să nu te descurajeze. Exercițiul aerobic îți va ridica nivelul de energie într-un mod stabil, prevenind căderea care vine cu inconsecvența.

Ar trebui să fii încurajat să vorbești despre problemele care îți provoacă stres. Viața ar putea fi intensă, iar problemele de bază ar putea să se ridice la suprafață. Pentru a evita durerile de cap, tensiunile și tulburările nervoase, cere ajutor profesional dacă ai nevoie. Te vei simți mult mai bine după ce vei fi clar cu aceste probleme. Nu te abține. 

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top