Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Berbec

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec. Puterea ta constă în resursele interioare. Vei descoperi că aceste resurse s-au deschis în interiorul tău. De asemenea, că emoțiile sunt sub control în fața haosului. Acest moment al noilor începuturi este extrem de important. Ar trebui să îți testezi profunzimile și să remediezi orice ciudățenii interne care pot da probleme în viitor.

Săptămâna aceasta aduce graba cu Mercur în Gemeni. Stăpânul comunicării intră în sectorul pe care îl conduce, comunicarea, facilitând exprimarea gândurilor și ideilor. Vei avea o mulțime de oportunități de a-ți susține opiniile cu pasiunea și spiritul de pionierat caracteristic.

Acele idei grozave încep să dea roade atunci când Venus ajunsă și ea în Gemeni, continuă trigonul cu Pluto, aducând probabil vești bune de la locul de muncă. Eforturile îți pot aduce o promovare, o creștere sau o recunoaștere mult meritată. Orice ar fi, stima de sine primește un impuls.

Sâmbăta, dacă ești singur, se poate întâmpla ceva frumos. Venus din casa comunicării, facilitează exprimarea dorințelor. Cu toate acestea, dacă scena întâlnirii nu este unde vrei tu, extinde-ți orizonturile intelectuale pentru o cursă auto sau o călătorie scurtă.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec Relațional

Ai nevoie de inteligența ta, plus capacitatea de a fi puțin mai hotărât dacă vrei să prinzi în mreje inima cuiva. Ai îndrăzneala să faci o mișcare îndrăzneață, dar nu înainte de a petrece ceva timp gândindu-te dacă faci sau nu ce trebuie. Poartă culori calde și pregătește-te să întâlnești pe cineva special.

Există un ton ușor pentru toate comunicările, deoarece Mercur este în domiciliu, adică în Gemeni, semn pe care îl stăpânește. Nu ești la fel de concentrat pe detalii și la imaginea de ansamblu, ceea ce îți ia presiunea de pe umeri și de pe viața amoroasă.

Începutul săptămânii aduce un pătrat Uranus-Saturn care îți pune niște obstacole în drum, dar când i-ai lăsat tu vreodată să te oprească?! Ține minte obiectivele sentimentale pe termen lung în timp ce lupți separat pentru fiecare dintre ele.

Venus a intrat și ea în Gemeni, deci ce răspunsuri vei căuta? Să te joci cu Adevărul și să te arzi sau să fii mai îndrăzneț cu cea/cel care ți-a răpit inima? 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec Profesional

Astăzi te-ai putea simți dornic să impresionezi pe cineva. Poate că există cineva cu care lucrezi, care este deosebit de important pentru tine și te-ar putea sprijini în carieră. Ar trebui să ai un mic succes dacă vei porni săptămâna cu dreptul. Este o săptămâmă bună pentru a-ți face prieteni oameni cu influență dar și pentru a influența oamenii.

Sunt susținute relațiile pozitive cu clienții și colegii de muncă. Energia te poate face neobișnuit de naiv. Nu este momentul să fii descurajat. Vezi obstacolele ca pe niște provocări. Vizualizează ceea ce vrei și fii foarte clar în mintea ta, că acest lucru este posibil. Cu cât ești mai concentrat în acest sens, cu atât vei avea succes în a obține a ceea ce îți dorești și ai nevoie. Acest lucru este util mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec Financiar

Fii atent cu banii tăi. Stați departe de magazinele comerciale, evită site-urile de cumpărături online și, dacă trebuie să faci cumpărături, ia doar o sumă minimă cu tine și lasă cardurile de credit acasă.  

Așteaptă-te la câștiguri financiare din locuri îndepărtate. Acestea sunt rezultatul investițiilor făcute departe de casă, de la terenuri la casa bătrânească și care îți vor aduce beneficii. Mai ales că vei semna și un contract de dare în arendă. Dacă te gândești să faci același lucru și în localitatea în care trăiești aș spue să te orientezi spre o grădină la marginea orașului. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec Sănătate

Dorința ta de a avea lucruri echilibrate în viață, poate deveni bolnăvicioasă în urma acestei forțe emoționale și este important să nu te învinovățești atunci când te simți ca și cum ai fi bătut. Există momente în care este mai important să îți simți sentimentele decât să ai totul sub control! Te poți gândi la mese mai sănătoase în această săptămână, ca modalitate de a contracara supărarea pe care ai putea să o simți. Îți dorești să afli mai multe despre problemele care te încurcă. O schimbare de perspectivă poate avea un efect profund. Universul te-ar putea încuraja să te suprasoliciți și atunci ciocolata și fursecurile ar putea câștiga în defavoarea fructelor și legumelor. Atenție!

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top