Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Se schimbă totul, Jupiter face ravagii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Se schimbă totul, Jupiter face ravagii

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 10-16 mai 2021. Este o perioadă extrem de ciudată din cauza mișcărilor planetelor, inclusiv Jupiter.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec

Puterea ta constă în resursele interioare. Vei descoperi că aceste resurse s-au deschis în interiorul tău. De asemenea, că emoțiile sunt sub control în fața haosului. Acest moment al noilor începuturi este extrem de important. Ar trebui să îți testezi profunzimile și să remediezi orice ciudățenii interne care pot da probleme în viitor.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Berbec

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur

Oferă-ți serviciile altora, Taur. Generozitatea ta în răspândirea cunoștințelor va fi răsplătită. Lucrurile ar putea fi destul de confuze la început, dar odată ce începi să vorbești, vei fi surprins de cât de multe știi și cât de departe te poate duce inteligența, manierele și atitudinea sociabilă. Este incredibil. 

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Taur

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni

Dacă te simți neglijat săptămâna aceasta, nu te opri din ce faci. Se poate ca majoritatea să se fi întors împotriva ta. Fie asta, fie toți vor să fie cel mai bun prieten al tău. Lucrurile sunt întotdeauna extreme pentru tine, fără intermediari. Cea mai mică acțiune a altcuiva poate provoca tulburări în mintea ta, cu excepția cazului în care înveți să-ți controlezi emoțiile. Transformă asta într-un obiectiv.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac

Crezi in fantome? Câteva apeluri telefonice, mailuri sau alte comunicări ciudate te pot lua pe nepregătite. Unul poate veni de la cineva care te-a confundat. Închide telefonul, numerele greșite sunt frecvente, la fel așa numitele sunete fantomă. 

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Rac

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu

O sumă neașteptată de bani ți-ar putea intra în conturi săptămâna aceasta. Probabil că nu va fi mare, dar va fi binevenită totuși. Poate că cineva ți-a datorat bani de mai mult timp și în cele din urmă îi rambursează. Sau poate vinzi vreun obiect de care ai vrut să scapi de mult. Orice ar fi, s-ar putea să dorești să iei cina cu un prieten acum că s-au mai relaxat lucrurile. 

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Leu

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Fecioară

Încearcă să nu stai în picioare cât e ziua de lungă. Când faci mișcare, concentrează-te pe întindere. Petrece ceva timp într-o cadă de hidromasaj, dacă poți. Exercițiile de respirație, de yoga sau de tai chi ți-ar putea servi la fel de bine ca și aerobicul.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Balanță

Dacă ți-ai propus să petreci o zi meditând, găsește una săptămâna aceasta. Ești într-un cadru de spirit ridicat, nu într-un spațiu în care să te concentrezi la problemele lumești. Este loc și pentru inspirație artistică. Orice fel de exercițiu ar trebui să facă endorfinele să curgă. Dar să nu te aștepți să faci vreo muncă practică.  

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Scorpion

Comunicarea cu prietenii și cea de care ești îndrăgostit, poate fi limitată săptămâna aceasta  de factorii emoționali. Este posibil să ai tendința de a reacționa excesiv la comentariile întâmplătoare, care sunt probabil nevinovate, dar pe care le interpretezi greșit drept jignitoare. Nu ar duce la certuri dar ar putea crește tensiunea arterială și nivelul de stres fără un motiv întemeiat. Dacă a existat vreo o zi de gândit înainte de a vorbi, atunci marți este.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Săgetător

Un apel telefonic te-ar putea informa despre o problemă acasă care necesită rezolvarea imediată. Nu este nimic alarmant, ci doar una dintre acele mici probleme iritante care necesită atenție atunci când preferi să mergi într-o altă direcție. Ar putea fi la fel de inofensiv ca un electrocasnic care s-a stricat. Ai grijă de el în mod eficient, astfel încât să poți reveni la activitățile tale. Și ia lucrurile cu calm.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn

O separare temporară de ar putea să te dispere săptămâna aceasta. Imaginația ta poate evoca tot felul de scenarii, cum ar fi cel în care iubita ta are pe altcineva. Nu face asta. Iubitei sau partenerei îi lipsește probabil și tu. Rămâi ocupat, astfel încât zilele să treacă repede până când ea sau el revin la gânduri mai bune și veți fi din nou împreună. Ai răbdare!

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Capricorn

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător

Te-ai plimbat prea mult în ultima vreme? Dacă da, s-ar putea să te doară picioarele săptămâna aceasta. Poartă încălțăminte confortabilă și încearcă să nu stai prea mult în picioare. Sideală ar fi relaxarea într-o cadă cu hidromasaj, de preferință cu un partener romantic! Este o modalitate de a transforma o nenorocire într-un moment extraordinar.

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Vărsător

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești

Un prieten apropiat sau partenerul de viață ar putea avea săptămâna aceasta o stare de spirit proastă. Și asta datorită volumului de muncă. N-ar strica să îi ridici starea de spirit. Mergeți la  un eveniment sportiv, la o mică petrecere sau urmăriți împreună un film amuzant. Dacă te refuză la început, nu o lua ca pe o respingere. Îi va fi bine să iasă din acea stare și îți va face bine și ție!

Integral: Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top