Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță

După o săptămână de blocaje în ce privește scrisul, creativitatea sau starea interioară de bine, totul se întoarce. Echilibrat, săptămâna aceasta ești plin de idei suprinzătoare.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 5-a, a relaxării și a creativității, face o conjuncție cu expansivul Jupiter. Curiozitatea se îmbină cu entuziasmul. S-ar putea să cobori în gaura de iepure a navigării pe Internet, și să găsești lucruri interesante unul după altul. Cea mai bună utilizare a acestui aspect este să faci ceva creativ și să explorezi un nou mod de a face lucrurile. Nu pierde timpul cu teoriile conspirației. În schimb, învață cum să faci micul dejun la cuptorul cu microunde în două minute sau cum să îți faci propriile GIF-uri animate. Creativitatea este cheia.

Marți, același Mercur începe să formeze pătratul cu Uranus din Taur în Casa a 8-a a resurselor de la alții. Urmează-ți impulsurile, în special cele care te conduc la solicitarea unor împrumuturi, subvenții, burse sau alte beneficii financiare. Când primești documentele, citește-le cu atenție, nu semna ca Primarul. Același lucru s-ar putea spune și pentru investițiile de astăzi. Este posibil să ai impulsul de a cumpăra acțiuni, dar folosește ziua pentru cercetare, nu pentru a juca pe piața financiară în orb.

Miercuri este 13 ianuarie și Lună Nouă are loc în Capricorn, în Casa a 4 -a a familiei. Posibil să faci unele lucrui prin casă, cum ar fi punerea în ordine a dezordinii sau curățenia generală. Este un moment bun pentru a repara pereții, scările și lucrurile din piatră. Ai putea primi fi vizitatori în curând.

Tot acum, Marte din Taur, în Casa a 8-a a intimității, face un pătrat cu Saturn din Casa a 5-a a iubirii. Romantismul este blocat. Partenera se poate eschiva, dar încearcăi să înțelegi lucrurile și nu să o învinuiești. Saturn este prea puternic aici.

În sfârșit, joi, Soarele din Capricorn face o conjuncție cu Pluto din casa familiei. Poate că ți-ai încurajat familia să își plătească datoriile sau să lucreze împreună și în acest fel să rezolvați problemele. Acum trebuie să dai un pas înapoi ca să ai imaginea de ansamblu. Ai o imagine clară asupra gândirii lor. Nu înseamnă neapărat că le accepți premisele, dar înțelegi de unde vin. Și poate fi un punct de plecare pentru o discuție. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță Relaţional

Ar putea exista o anumită confuzie între tine și partenerul tău din cauza lipsei unei comunicări adecvate. Pentru a evita neînțelegerile și, de asemenea, ca să fii sincer, exprimă-ți doleanțele în ce privește așteptările de la partenera/ul ta/tău. Dacă ești singur te poți aștepta la o anumită emoție în viața ta, în timp ce întâlnești pe cineva care te intrigă cu adevărat. Ar trebui să cunoști mai bine această persoană, deoarece s-ar putea să fie cu adevărat potrivită pentru tine.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță Profesional

Studenții care se pregătesc de o carieră în domeniul IT, medicină sau inginerie reușesc în eforturile lor care țin de examene. Vei avea câteva rezultate notabile și te vei descurca foarte bine la examene. Dacă îți dorești o carieră care ține de formarea ca broker, specialist în tranzacționarea pe piețele de capital, va trebui să lupți puțin mai mult. Nu cred că este cea mai bună alegere pentru tine, ci doar o ambiție.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță Financiar

Cei care lucrează în comerțul en-detail se confruntă cu probleme datorită restricțiilor. S-ar putea să vă faci griji cu privire la vânzările recente care sunt modeste și încerci  să gândești modalități pentru a-ți spori vânzările. S-ar putea să nu existe nicio îmbunătățire a veniturilor săptămâna aceasta. Mulțumește-te cu un ritm mai lent al muncii. Poate către sfârșitul săptămânii ce să se mai miște ceva.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță Sănătate

 Ar fi înțelept să faci mișcare, un set de exerciții fizice pentru a-ți îmbunătăți starea generală. Tinerii să-și canalizeze energia în zone mai productive în loc să o irosească la computer. Abordarea puternică, decisă și intensă va elimina toate obstacolele care țin de sănătate, în această săptămână.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top