Connect with us
HorosHoroscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENIcop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni

După o săptămână în care oamenii ți-au stat în cale și îți spuneau că știu ei ce este mai bine, energia se schimbă. Săptămâna aceasta tu ești profesorul.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 9-a a educației și a creinței, face conjuncție cu Jupiter. Astăzi, s-ar putea să te gândești să te întoarci la școală sau să te întrebi dacă ai urmat școala potrivită. S-ar putea să te gândești că este timpul de schimbări majore. Cea mai mare nehotărâre este rezolvată prin îmbunătățirea capacității de a învăța rapid. Ia în considerare găsirea unui sistem mai bun pentru învățare. Acest lucru va reduce timpul de studiu și te va ajuta să obții note mai bune.

Marți, același Mercur formează pătratul cu Uranus din Taur, în Casa a 12-a talentelor ascunse. Când Mercur și Uranus se întâlnesc, atrag energii divergente dar creatoare pentru a forma ceva nou, cum ar fi o idee genială. Acum este timpul să te apleci asupra unei probleme la care te-ai gândit ​​și să cauți o nouă idee și soluție. Descoperi un nou mod de a face lucrurile.

Miercuri, 13 ianuarie are loc Luna Nouă în Capricorn face lumină în Casa a 8-a, casa problemelor legale, contractelor și analizelor financiare. Dacă ai un proces, acest lucru poate aduce o pauză norocoasă. Dacă dorești să reînnoiești o licență profesională, aceasta este o zi bună pentru a învăța.

Tot în această zi, Marte din Taur, în Casa a 12-a a intuiției face pătrat cu Saturn din Casa a 9-a a spiritualității. Viața ta se îmbunătățește foarte mult atunci când creezi împreună cu Universul. Ai obiective, iar Universul are obiective și pentru tine, obligându-te să înveți ceva. Înțelegând ce este Universul care încearcă să te învețe și însușindu-ți această lecție, se pot obține recompense imense. Acest aspect sugerează să îți iei foarte în serios intuiția, prin studiu sau practică. Jurnalul mesajelor pe care le primești și semnele pe care le vezi, corelează-le cu cele întâmplate.

Joi, Soarele din Capricorn în Casa a 9-a, face o conjuncție cu Pluto din Casa a 8-a, casa resurselor de la alții. Pluto este conectat la bogăție, de unde și cuvântul plutocrație, iar acum Soarele și Pluto fac lumină în zona de resurse de la ceilalți. Există și oportunități financiare în jurul tău, probabil în afara zonei tale de confort. Dar banii sunt acolo, așteaptă să fie luați, deci, întinde mâna.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni Relațional

Cel mai bine ar fi să nu încerci să cauți confort în afara relației actuale; nu ți-ar aduce decât probleme. Orice satisfacție pe termen scurt ar fi depășită de negativitatea care ar urma. Trebuie să îți demonstrezi angajamentul și loialitatea față de partenera/ul ta/tău, altfel puteți să vă așteptați la o confruntare nu tocmai perfectă. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Te vei simți un pic confuz pe plan profesional și vei solicita îndrumarea unui șef. Este mai bine să faci acest lucru decât să faci ceva greșit și să regreți mai târziu. Fii foarte deschis cu această persoană legat de dubiile tale și ce fel de ajutor cauți. Persoana aceasta te va ghida folosindu-se de cea mai bună analiză a situației.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni Financiar

S-ar putea să descoperi că, în general, contactele care le ai nu te sprijină în ce vrei să faci. S-ar părea că nimic nu merge. Încercați să îți îndrepți atenția de pe piața internă pe cea internațională, deoarece astrele sugerează câștiguri din străinătate. Concentrează-te asupra clienților sau partenerilor străini din proiect. Nu îți pierde speranța și continuă-ți munca la fel ca înainte.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

Ai grijă, te-ai putea rănii fără să vrei. Fă-ți treaba dar fii atent când te afli în afli în preajma altor persoane. Fii conștient în fiecare moment, de locul în care te afli. De asemenea, fii atent când călătorești, deoarece neglijența unei persoane ar putea însemna ceva rău pentru tine. Respectă legile de circulație, respectă limita de viteză și condu defensiv. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, după aceea!

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top