Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești

Posibil să fii obosit în ultima vreme deoarece te-ai confruntat cu dificultăți legate de somn. Dar în această săptămână lucrurile se vor îmbunătății și s-ar putea să te trezești odihnit, dimineața.

Luni, Mercur din Vărsător, în casa a 12-a a viselor și viziunilor face o conjuncție cu Jupiter, planeta spiritualității. Astăzi, poți anticipa cronologia evenimentelor și poți vedea viitorul. Este posibil să ai vise interesante, trimise de ghizii tăi spirituali menite să te anunțe ce urmează. Ia în considerare rugăciunea sau afirmațiile pozitive pentru a informa Universul ce dorești. Apoi, urmărește semnele care arată că drumul este deschis.

Marți, același Mercur începe să facă pătratul cu Uranus din Taur aflat în Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, ai putea primi mailuri și telefoane cu privire la ce faci. Acest aspect inovator îți cere să gândești, să analizezi cum poți face lucrurile diferit, în mai puțin timp sau într-un mod nou, neconvențional.

Miercuri, 13 ianuarie, fenomenul de Lună Nouă are loc în Capricorn, în Casa a 11-a a prietenilor. În următoarele săptămâni, îți poți extinde cercul de prieteni. Poate că ți-ai dat seama cât este de important este să cunoaști oamenii care te susțin și cu care îți poți combina aptitudinile și talentele într-o sinergie constructivă.

În același timp, Marte din Taur aflat în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, face un pătrat cu Saturn din Casa a 12-a a lucrurilor ascunse. Astăzi este bine să păstrezi secrete și să recunoaști ceea ce alții nu spun. Dacă ai un proces, ar putea apărea informații noi care nu te avantajează așa că va trebui să iei măsuri. Dacă trimiți un raport de muncă, este posibil să nu obții laudele care crezi că le meriți. Nu este o zi bună pentru a face teste sau pentru a încerca certificări de orice fel. Așteaptă o altă zi.

Joi, Soarele din Capricorn face și el o conjuncție cu puternicul Pluto. Astăzi, ai putea întâlni pe cineva extraordinar – un influencer sau un mentor. Această persoană nu se regăsește neapărat în cercurile tale, dar acum există o intersectare a vieții tale cu a lor și este posibil să primești un ajutor uimitor. Nu este ceva de  genul, cineva te ajută să te ridici după ce ai căzut în parc, ci un profesor cu care faci cursuri de spiritualitate, într-o clasă internațională, care îți observă talentul și te invită să te dezvolți sub supravegherea sa. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești Relaţional

Dorești compania partenerului tău, dar responsabilitățile profesionale te vor ține ocupat pe tot parcursul săptămânii. Nu îți fă griji; distanța face ca iubirea să devină mai plăcută. Când, în sfârșit, îl vei putea întâlni pe el sau pe ea, vei realiza că, a fi separat, de fapt, v-a apropiat. Până la sfârșitul săptămânii, te vei simți mult mai bine. Este timpul să îți răsfeți partenerul și să lași dragostea să vorbească.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești Profesional

Va fi o săptămână ocupată pentru carieră, cu prea multe responsabilități pe umeri. Îți place să conduci și este firesc să faci față situațiilor dificile, dar din cauza problemelor din viața ta personală, s-ar putea să îți fie puțin dificil să te concentrezi pe tot ceea ce este profesional, zi cu zi. S-ar putea să ți se pară copleșitoare munca redundantă. Vrei un serviciu care să te provoace în moduri diferite.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești Financiar

Dacă ai afaceri sa lucrezi în construcții te vei descurca bine în această săptămână. În special, arhitecții și constructorii vor primi mai multe proiecte noi. Cei care au salariu fix se pot aștepta la venituri suplimentare. Acest lucru le va ușura foarte mult situația financiară. Ține contul cheltuielilor săptămâna aceasta, deoarece ai putea ajunge să dai mai mult decât face.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești Sănătate

 Vei descoperi că poți folosi meditația ca mijloc de a-ți controla greutatea și un sentiment general de bine te va potopi interior. Pielea va străluci de plăcere și orice pete au apărut pe tenul tău vor dispărea pe negândite. S-ar putea să auzi oamenii care comentează în urma ta, cât de minunat arăți.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top