Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu

09.01.2021
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu

Posibil ca mai mult de o persoană să te fi dezamăgit. Ei bine, în această săptămână, oamenii fac coadă pentru a te ajuta.

Luni, Mercur din Vărsător în Casa a 7-a a relaiilor face o conjuncție cu Jupiter aflat și el acolo. Astăzi, ai noroc în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, este bine să-i spui iubitei tale cât de norocos te simți. Dacă ești în căutarea iubirii, ai ocazia să întâlnești pe cineva interesant, cineva care își dorește să-ți recunoască valoarea și să pună foarte mult pe masă.

Marți, același Mercur începe să se apropie de pătratul cu Uranus din Taur aflat în Casa a 10-a a carierei. Bârfa din companie are o bază știi vorba aia, nu iese fum fără foc. Există schimbări care îți pot afecta locul de muncă. S-ar putea să existe noi deschideri în curând și, dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă, este bine să iei măsuri. Este posibil să te plictisești la slujba actuală. Trebuie să găsești o modalitate de a o face mai interesantă sau altfel vei părăsi nava.

Miercuri, 13 ianuarie, are loc Luna Nouă în Capricorn în Caa a 6-a, a muncii și a rutinei cotidiene. Lunația îți oferă posibilitatea de a finaliza un proiect în următoarele 28 de zile. Acum, analizează modul în care poți eficientiza o parte din muncă pentru a vă acorda mai mult timp personal. Folosește acest timp liber pentru a scrie, a picta sau a te preocupa de diverse hobby-uri.

Tot acum, Marte din Taur, în Casa a 10-a a carierei, face un pătrat cu Saturn de pe descendentul tău. S-ar putea să fii gata să lansezi o nouă afacere sau să publici poezii pe web, dar astăzi energia este blocată. Poate că computerul nu funcționează sau altcineva îți spune că nu este momentul potrivit. Fii răbdător. Saturn îți stă în cale până când te vezi ce intenționezi să faci și găsești unde este greșeala.

Ultimul aspect important al săptămânii este joi, când Soarele din Capricorn face conjuncție cu Pluto. Un proiect foarte important ajunge pe biroul tău. Și vei dori să faci cea mai bună treabă pe care o poți face. Dacă ai inițiat o nouă afacere, este posibil să primești primul client sau să faci prima vânzare. În acest moment, este bine să dai 110 la % pentru a face o impresie grozavă.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu Relaţional

Săptămâna poate aduce unele probleme neprevăzute sau erori de comunicare, dar farmecul tău a fost întotdeauna puterea ta, așa că toate problemele vor fi rezolvate. Petrece ceva mai mult timp cu partenera sau partenerul tău, vorbiți, analizați, faceți schimb de impresii. Profită de această perioadă pentru a pune bazele unei înțelegeri reciproce. Acest lucru te ajută la stabilirea unei relații mai puternice în viitor. Încearcați să rezolvați o problemă mai veche, care vă deranjează pe amândoi.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu Profesional

Dacă ai un post de conducere, săptămâna aceasta se va dovedi excelentă. Așteaptă-te la o majorare de salariu sau la o promovare. Cei care lucrează în comerț au parte de un nou loc de muncă, pe care ar trebui să și-l asume, deoarece aceasta se va dovedi o schimbare foarte bună pentru ei, mai târziu. Nu ezita, chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu Financiar

Dacă ești într-un parteneriat pot avea unele pierderi ușoare. Nu dispera; munca te va liniști cu condiția să nu sari calul. Dacă ai un loc de muncă oarecare constați că cheltuielile depășesc veniturile. Studenții sunt singuii fericiți, deoarece vor primi bursa pe care o așteptau.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu Sănătate

Probabilitatea de a suferi de o problemă de sănătate este mare. Acest lucru ar putea fi declanșat de tensiune sau de exagerarea în muncă. Prin urmare, trebuie să faci un efort deliberat pentru a-ți menține tensiunea normală și pentru a evita excesul de muncă. De asemenea, aceia care au fost avertizați că beau prea mult, trebuie să-și controleze obiceiul sau altfel vor avea probleme mai repede decât cred.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI