Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion

09.01.2021
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion

Este posibil ca acasă să nu fi fost un loc chiar atât de pașnic, săptămâna trecută, cu lucruri care au iritat unii membrii ai familiei. Dar energia se schimbă săptămâna aceasta, iar acasă este acum locul în care vrei să fii.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 4-a a familiei face o conjuncție cu Jupiter. Familia s-ar putea extinde, deoarece și gospodăria se extinde, plus un animal de companie. Armonia îți poate umple casa.

Marți, același Mercur începe să intre ușurel în pătratul cu Uranus din Taur în Casa a 7-a a relațiilor. Calmul și armonia lasă loc de iertare și de acceptare, deoarece tu și iubita ta puteți avea de fapt un dialog de oameni maturi, amândoi sunteți pe fază și înțelegători. Doar când încercați să treceți linia în teritoriul partenerului, lucrurile se înrăutățesc puțin. Vezi ce poți face pentru a repara limitele dintre voi.

Miercuri, că tot este 13 ianuarie, are loc o Lună Nouă în Capricorn în Casa a 3-a a comunicării și gândiriicasa ta de comunicare. În următoarele câteva săptămâni, poți face multe pentru a îmbunătății comunicarea. Este posibil să primești un contract de angajare. Ca și în cazul oricărei faze de lună Nouă, veți dori să începi lucrurile. Pe măsură ce luna crește pe cer, vezi oportunitățile care prind viață.

Tot acum, Marte din Taur, în sector relațional, face un pătrat cu Saturn. În cea mai mare parte, toată lumea se înțelege în familie, totuși, există cineva căruia îi tună și îi fulgeră împotriva tuturor. Tu ai tendința să te întorci și să observi, iar ceea ce vezi să nu te bucure. Acest lucru nu înseamnă că neapărat este nevoie de acțiune. Vorbim despre un pătrat iar Saturn tinde să blocheze ceea ce vrei să faci.

Joi și vineri, Soarele din casa comunicării, face o conjuncție cu Pluto. Acum, când este timpul să vorbești, nu mai ai nimic de spus. Preferi să urmărești și să înveți în loc să îți bagi nasul. Ai mai fost în această situație, deoarece Pluto este conducătorul tău planetar. Știi că răbdarea este cheia acestui joc. Iar ție îți plac jocurile!

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion Relaţional

Dacă ești singur, s-ar putea să găsești pe cineva care să îți placă cu adevărat, deși vei ezita să-ți exprimi sentimentele. Sfatul meu este să nu deschizi vorba despre asta, nu de alta dar cel care îți place poate să nu simtă la fel pentru tine. Cupluri căsătorite, s-ar putea să descopere că au probleme care le pot tensiona relația. În loc să arăți cu degetul, vezi care sunt problemele și apoi încearcă să găsești o soluție. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion Profesional

 În această săptămână vei avea multe oportunități să-ți dovedești talentul. Ideile tale vor fi unice și te vor ajuta să ieși în evidență. Unii dintre voi vor fi favorizați față de ceilalți colegi în această perioadă. Este momentul potrivit pentru a realiza imposibilul la locul de muncă. Fie că este vorba despre afaceri sau de loc de muncă, orice vei întreprinde își va atinge obiectivul. Nu lua niciodată lucrurile de la sine.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion Financiar

Dacă ai vrut să îți extinzi afacerea sau să te implici în ceva complet nou, vei avea câteva oportunități foarte bune săptămâna aceasta. Oamenii din domeniile artistice și creative, cum sunt pictorii, muzicienii și scriitorii, vor putea să își prezinte lucrările și să profite de beneficii neașteptate. Studenții care doresc să-și urmeze studiile cu ajutorul unei burse au șanse mari să câștige una.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion Sănătate

Posibil ca o durere de spate recurentă să dispară brusc săptămâna aceasta. Sănătatea ta se va îmbunătăți mult atâta timp cât vei face câteva schimbări de bază în stilul tău de viață, fapt care face ca spiritul interior să fie în vervă. Adolescenții musai să renunțe la obiceiurile de alimentație nesănătoase, în special mâcatul la Mc Donalds sau KFJ și să facă mișcare. Este o săptămână bună pentru a începe regimul de exerciții pe care îl planifică de mult timp.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI