Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec

După blocajele din săptămânile trecute, acum, drumul se deschide larg. Poți merge înainte cu viteza luminii fără să-ți fie teamă că te vei împotmoli. 

Luni, Mercur în Vărsător face o conjuncție cu Jupiter, planeta expansiunii și a norocului în Casa a 11-a a viitorului și a prietenilor. Ai ocazia să ajungi într-un cerc social mai mare. Acest lucru ar putea avea loc printr-o organizație comunitară sau caritabilă la care aderi. Ia în considerare și grupurile profesionale din rețea, unde poți ajunge mai ușor la oamenii care colaborează cu tine. De asemenea, poți trimite mese prin intermediul rețelelor sociale pentru a te face auzit și cunoscut. 

Marți, același Mercur face un pătrat cu Uranus din Casa a 2-a a banilor munciți. Este posibil ca unele piese de echipament, pe care te bazezi, cum ar fi telefonul sau laptopul, să nu ajungă încă deoarece transportul este blocat undeva pe drum. Este o idee foarte bună să păstrezi un control ferm asupra tehnologiei cu care lucrezi. Este și momentul în care ai putea actualiza dispozitivele care le ai la dispoziție. 

Săptămâna continuă și miercuri, pe 13 ianuarie, are loc Luna Nouă în Capricorn, zi în care Marte din Taur, în Casa a 2-a a banilor munciți face un pătrat cu Saturn din Vărsător. Luna Nouă aduce energie și descătușează forțe creatoare în Casa a 10-a a carierei, oferindu-ți o oportunitate de câștig material și chiar o nouă sursă de venit. Deși acest lucru ar putea însemna o nouă slujbă, este mai probabil totuși, să fie vorba despre o creștere financiară sau un al doilea job. În același timp, dacă ai o afacere împreună cu un prieten, ați putea avea un dezacord. Cu alte cuvinte, bine fierul cât e cald.

Ultimul aspect al săptămânii este joi, 14 ianuarie, când Soarele din Capricorn formează o conjuncție cu Pluto din Casa a 10-a a carierei. Este un aspect extrem de legat de reputație, deci poți merge înainte fără teamă cu obiectivele tale. Vei observa cum te privesc ceilalți. Dacă te enervezi sau iei o comandă rapidă, aceasta va fi observată, notată și ar putea avea un efect ciudat pentru că toată lumea se va raporta la ea, în viitor. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec Relațional

 Poate fi o perioadă excelentă pentru a construi relații. Aceasta aduce cu sine energie, pozitivitate și curaj pentru a începe ceva nou sau pentru a reînvia ceva pierdut în treburile cotidiene. Poate fi un nou început pentru tine. Mișcarea planetelor te favorizează în mod special. Cu toate acestea, este posibil ca rezultatele așteptate să nu apară imediat. Abordarea calmă și susținută este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut în acest moment.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec Profesional

Îți croiești o nișă în plan profesional. Dacă ai un vis pe care vrei să îl cunoască toată lumea, profită de oportunitățile pe care le ai săptămâna aceasta. Este posibil să obții câteva oferte interesante și să îți duci cariera unde nici cu mintea nu gândești. De asemenea, actorii și profesioniștii din teatru se pot aștepta la vremuri mai bune, deoarece, în anumite condiții, se vor deschide sălile de spectacol.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec Financiar

Astrele te îndeamnă să fii mai atent când vine vorba despre finanțele tale. Probabil că vei face datorii dacă nu ești atent. Evită cheltuielile excesive, cardul de credit nu trebuie folosit inutil. Amintește-ți că trebuie să plătești toți banii pe care îi datorezi, într-o zi și acest lucru înseamnă doar probleme în viitor. Fii înțelept acum și economisește bani albi pentru zile negre.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec Sănătate

Măi, tu navighezi lin pe frontul sănătății. Nu te confrunți cu probleme majore de sănătate și durerile de stomac, se potolesc. Încearcă să renunți măcar o săptămâna la a mai mânca la fast food, pentru că ar putea duce la unele probleme majore în viitor. Făcând ceva creativ, rămâi activ mental. Exercițiile fizice în aerul proaspăt al dimineții și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă și ca fizic și ca sănătate.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top