Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător

09.01.2021
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător

După câteva zile de probleme de comunicare și neînțelegeri, poți răsufla ușurat. În această săptămână comunicarea este fluidă.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 3-a a comunicării face conjuncție cu Jupiter. Problemele juridice și contractele merg bine acum, mai ales că Jupiter este de partea ta. Poți obține ceea ce căutați prin niște calități care fac să te miști înainte și înapoi cu ușurință. Dar fii atent să nu sari calul. Nu cere mai mult decât ai nevoie.

Marți, Mercur începe să formeze un pătrat cu Uranus din Casa a 6-a a muncii. Posibile întreruperi sau chiar pierderi de date la locul de muncă. Asigurați-vă că se face back-up pentru tot ce ai nevoie. Ține bine ceașca de cafea în mână, nu cumva să o verși. Poate că ar trebui să faci o pauză de la tehnologie pentru a reporni calculatorul înainte de a încerca din nou.

Miercuri, pe 13 ianuarie, are loc Luna Nouă în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor munciți. Ai putea simți că este o criză financiară mondială. Este o iluzie pentru a te determina să te concentrezi asupra veniturilor. Magic ar fi să faci niște bani, așa că aprinde o lumânare vere sau aurie, pentru a atrage prosperitatea.

Tot cum, Marte din Taur, în Casa a 6-a a muncii face un pătrat cu Saturn din Vărsător. Astăzi, mișcarea înainte este blocată. Pe măsură ce Marte te încurajează să accelerezi ritmul cu atât se ridică stânca gigantică pe care ți-a adus-o în drum, Saturn. Din punct de vedere spiritual, îngerii și ghizii tăi spirituali, vin să te ajute să înlături acest obstacol, dar nu acum. Răbdare.

Ultimul aspect al săptămânii are loc joi spre vineri, când Soarele din Capricorn din Casa a 2-a a banilor munciți face o conjuncție cu Pluto. Acesta din urmă sugerează că poți câștiga bani de la mărunțiș până la adevărate bogății. Dar trebuie să fii atent, deoarece averea acum este, acum nu este, iar regele poate sărăcii din cauza judecății slabe, a deciziilor întârziate sau a inactivității. În loc să faci cumpărături online, caută să ai în casă lucruri care pot fi de folos scopurilor tale. Imprudențele financiare prin cheltuieli sau investițiile pe nepusă masă, fără niciun studiu, nu este benefic pentru tine. Înainte de toate trebuie să fii inteligent cu banii tăi și să fii centrat clar, pe ceea ce îți dorești.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător Relaţional

Dacă te gândești, în ultima vreme, să-ți prezinți iubita familiei, atunci fă-o în această săptămână. Timpul următor va fi minunat pentru a-ți face cunoscută relația și pentru a vorbi cu familia despre viața ta amoroasă înainte de a fii prea târziu. Ar fi nevoie de multă muncă de convingere din partea ta, dar sunt șanse mari să dea roade. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător Profesional

Săptămâna aceasta va fi bună pentru majoritatea dintre voi în carieră. Cei care se află în slujbe guvernamentale ar putea fi transferați brusc sau chiar să-și schimbe complet profesia. Studenții la inginerie mecanică se vor descurca foarte bine. Vor avea un număr mare de opțiuni atunci când va veni vorba despre oferte de muncă. Dacă ești în căutarea unei opțiuni de investiții, poți lua în considerare piața de capital. Companiile de turism încep să lucreze pe plus.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător Financiar

Unii dintre voi trebuie să fie atenți, deoarece cineva poate încerca să te ducă la pierdere din invidie. Miercuri sau joi poți aplica pentru împrumuturi de studiu. Dacă te aștepți  la câștiguri bănești din străinătate ai un motiv să fii fericit, deoarece vei primi ceea ce vrei. În general, trebuie să ai grijă de ceilalți, iar cheltuielile aiurea pot fi deranjante.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

Alimentația corectă va fi mantra ta, săptămâna viitoare. Vei face unele schimbări bune în dietă și vei scăpa de tulburările digestive. Este posibil ca unele dintre bolile care ți-au cauzat probleme să se vindece curând. Adolescenții trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Vei fi predispus la boală din cauza consumului de mâncare în exces.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI