Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac

Este posibil să fi experimentat o serie de blocaje, săptămâna trecută, din cauza resurselor disponibile. Acum ușile casei sunt deschise și te poți ajuta singur, ba mai poți să îi ajuți și pe ceilalți.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face o conjuncție cu Jupiter. Astăzi, ai noroc când vine vorba despre rezolvarea problemelor financiare, în special cele legate de investiții și servicii bancare. Aș spune că este o zi bună pentru a cere un împrumut. Ia în considerare investițiile pe piața de capital sau intrarea într-un proiect care să-ți finanțeze o idee. Poți găsi oameni care să te ajute și să răspundă întrebărilor despre investiții.

Marți, același Mercur continuă marșul pentru formarea pătratului cu Uranus în Taur, în Casa a 11-a a prietenilor. Această combinație iubește o anumită stimulare mentală și, astfel, îți vei aduna prietenii cu idei pentru un brainstorming creativ. S-ar putea să vă întâlniți pentru a juca un joc video online sau să stați o oră la taclale pe Zoom. Adună-ți talentele și vei putea să experimentezi exaltarea mentală. Pune-ți câteva întrebări și încearcă să rezolvi câteva puzzle-uri alături de prieteni.

Mergem mai departe și miercuri, 13 ianuarie, faza de Lună Nouă din Capricorn are loc în Casa a 7-a a relațiilor. Luna Nouă sugerează că, dacă ești în căutarea iubirii, acesta este un moment minunat pentru a-i informa pe ceilalți ce fel de persoană dorești în viața ta. Încerci chiar o primă schiță a profilului personal pentru un site de întâlniri online. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, ia în considerare un nou obicei de a începe ziua, completându-vă unul pe celălalt sau de a încheia ziua cu ceva nou dar nu neapărat neobișnuit.

Tot miercuri, Marte din Taur în Casa a 11-a a prietenilor, face un pătrat cu Saturn din Vărsător aflat în Cas a 8-a. Acest aspect sugerează să iei lucrurile încet, să continui cu prudență și să nu te grăbești atunci când faci ceva. Nu lăsa acest lucru să fie un moment frustrant în timp ce încerci, de exemplu, să deschizi o ușă încuiată. Poți să recunoaști însă că ușa se va deschide la momentul potrivit, care însă nu se va întâmpla niciodată cât Saturn este în pătrat! Ai răbdare.

Joi, Soarele din Capricorn face conjuncție cu Pluto, din Casa a 7-a a relațiilor. Este o combinație destul de puternică care te poate determina să întâlnești pe cineva cu influență sau cu autoritate. S-ar putea să întâlnești o celebritate sau să ai o conexiune online cu cineva care este un magnat social-media. Este o zi interesantă pentru a găsi un mentor sau a semna un acord de afaceri.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac Relaţional

Cei singuri care caută cu dragoste își vor vedea visele împlinite, săptămâna aceasta. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite, deoarece vor remarca soluționarea dezacordurilor din ultimele zile. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac Profesional

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, posibil să primești vești bune săptămâna aceasta. Un nou loc de muncă va da un impuls perspectivelor de carieră. Această nouă oportunitate va fi cu siguranță la înălțimea așteptărilor tale. Abilitățile organizatorice vor fi excelente și vei face totul pentru a fi cel mai bun în cariera ta.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac Financiar

O investiție imobiliară nouă. Creșterea venitului este mai mult decât probabilă. Dacă intenționezi să investești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară trebuie să fii foarte atent. Pot apărea pierderi minore spre sfârșitul săptămânii. Investește numai după ce discuți cu un broker sau un consilier financiar. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac Sănătate

Săptămâna viitoare va fi bună și nu te vei plânge de nimic rău. Stilul de viață sănătos te va feri de probleme și vei fi interesat să îți îmbunătățești viața în continuare. S-ar putea să te gândești serios să începi să faci câteva exerciții fizice. Alegerile de viață sănătoase sunt soluția pentru a-ți regăsi liniște sufletească.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top