Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn

Săptămâna trecută păreai că nu-ți regăsești aplombul la birou și nu erai decis dacă să începi să lucrezi sau nu. Dar săptămâna aceasta ai revenit la gânduri mai bune și ai putea găsi chiar o nouă sursă de venit.

Luni, Mercur din Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciți face o conjuncție cu Jupiter. S-ar putea să regândești cheltuielile astăzi. Mercur este logic și aduce prudență dacă dorești să  cumperi o jachetă, dar lui Jupiter i-ar plăcea să cumpere orice în culori aprinse și să aibă la dispoziție o mașină pe măsură. Astăzi este important să îți amintești obiectivele pe termen lung. Jupiter aduce noroc atunci când te concentrezi mai degrabă pe intrări de bani, decât pe cheltuieli.

Marți, același Mercur începe să formeze deja pătratul cu Uranus aflat în Casa a 5-a a iubirii și a distracție. Poți să te îndrăgostești astăzi de cineva care este total diferit de tine. Se spune că opozițiile se atrag și, ca magnetul, și rămâneți împreună. Acest lucru ar putea fi un parteneriat cu totul diferit pentru tine.

Miercuri, 13 ianuarie, este Luna Nouă în Capricorn. Semințele pe care le plantezi astăzi pot aduce o recoltă uimitoare în următoarele 12 luni. Așadar, seamănă cât mai profund încercând lucruri noi, de la o nouă marcă de paste până la a suna la o instituție sau firmă care îți place și vezi dacă există un loc de muncă pentru tine.

În aceeași zi, Marte din Taur în Casa a 5-a a creativității, face un pătrat cu Saturn, stăpânul tău planetar. Gândește-te la Saturn ca la un zid indestructibil. Nu poți trece prin acest zid și nici nu îl poți ocoli. Dar îl poți escalada. Pe măsură ce depui efortul de a urca peretele, devii mai puternic. S-ar putea să nu crezi că merită să faci toată această muncă, dar cu fiecare experiență câștigi experiență și curajul de a face mai mult. Astăzi, accepți că există blocaje în calea ta și îți îmbraci echipamentul de alpinism.

Joi, Soarele din Capricorn face o conjuncție cu obstinatul Pluto din Casa 1, a încrederii. Ești magnetic, manifestând ceea ce dorești, mai ales dacă implică întâlnirea cu oameni importanți și influenți. Astăzi, pictezi un tablou care nu conține imagini sau obiectele pe care dorești să le cumperi, dar care are în schimb imagini cu persoane pe care dorești să le întâlniști. Acest lucru va ajuta la activarea acestei energii uimitoare.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn Relaţional

În această săptămână va trebui să depui ceva eforturi suplimentare pentru a readuce emoția în viața amoroasă. Cuplurile căsătorite, mai ales cele care se simt blocate în rutină, trebuie să lucreze la acest lucru, să încerce să revitalizeze starea emoțională și să nu-și lase partenerul să uite că are familie. Nu urmăriți obiectivele carierei cu prețul vieții personale. Dacă ești singur, va trebui să aștepți până întâlnești partenerul care este cu adevărat compatibil cu tine.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn Profesional

Săptămâna aceasta va fi una memorabilă pe frontul carierei. Lucrurile vor ieși așa cum ți-ai planificat. Orice fel de dificultate va fi eliminată. Este posibil ca problemele să se rezolve, iar afacerile să se reia în industria ospitalieră și în turism. Posibil să îți găsești o nouă slujbă. Una peste alta, este o săptămână când trebuie să ții ochii deschiși la oportunități.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn Financiar

Arhitecții, finanțatorii și constructorii se vor afla în această săptămână pe trambulină. Cei cu venituri fixe vor avea parte de câștiguri financiare de la părinți. Cei care au afaceri nu vor mai trebui să se împrumute de la un prieten. Dacă ți se solicită un împrumut în această săptămână, asigură-te că nu depinzi doar de promisiuni verbale, ci primești și ceva în scris.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn Sănătate

Săptămna aceasta nu vei avea probleme majore de sănătate. Mișcarea este baza, deci nu uita de acest lucru. Vei avea o dispoziție bună toată săptămâna, datorită atitudinii pozitive și a sistemului imunitar fortifiat. Prietenii vor acționa asemenea unui sisteme de siguranță și te vor ajuta să treci peste orice problemă.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top