Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur

Posibil să fi simțit că urci un munte și că drumul este îngust și stâncos. Acum este momentul să faci o pauză, iar lucrurile devin mult mai ușoare săptămâna aceasta.

Luni, Mercur în Vărsător, în Casa a 10-a a carierei, este în conjuncție cu Jupiter. Dorința ta de a-ți aprofunda talentele a fost auzită și Universul îți oferă o altă oportunitate. Acest lucru ar putea fi legat de carieră sau de un hobby pe care vrei să-l transformi într-o afacere. Cunoașterea de care ai nevoie este la îndemână, inclusiv cineva care să te ghidează ce să alegi. Ceea ce înveți se adaugă la depozitul considerabil de cunoștințe pe care îl ai.

Marți, tot Mercur face un pătrat cu Uranus imprevizibil în propriul tău semn, în Casa 1 a deciziilor. Îți vin noi idei, incitante. Fă lucrurile ca un maestru brutar. Grucho Marx a spus odată: „amestecă făină și apă și obții lipici. Adaugă zahăr și ouă și ai deja o prăjitură”. Gândește-te ce dorești să aduci împreună și cine te aprovizionează cu ingrediente.

Miercuri, 13 ianuarie, are loc fenomentul de Lună Nouă în Capricorn. Această lunație are loc în Casa a 9-a a spiritualității, amintindu-ți că o practică spirituală zilnică te întărește. Acest lucru este la fel de ușor ca atunci când faci o plimbare dimineața, așa că privește câteva minute flacăra unei lumânări sau scrie una-două pagini de jurnal. De-a lungul timpului, practica ta devine mai puternică, consolidându-ți conexiunea cu Universul.

Tot astăzi, Marte din Taur face un pătrat cu Saturn din Casa a 10-a. Acțiunile legate de un parteneriat sau o relație personală ar putea fi blocate acum. Obstacolul ar putea fi o persoană care stă în cale. Dar, reține, de asemenea, că s-ar putea să te abții, deoarece nu acționezi ca având toate informațiile. Universul a jalonat traseul cu bare de protecție ca să te împiedice să te îndepărtezi de la calea ta.

Joi, Soarele din Capricorn, în Casa a 10-a a carierei, face conjuncție cu Pluto. Soarele reprezintă talentele și abilitățile tale, iar Pluto te transformă prin eliminarea a tot ceea ce nu este necesar din viața ta. Astăzi, s-ar putea să îți dai seama că nu ai nevoie de o diplomă d licență sau de masterat, de certificate înrămate și puse pe perete sau stive de lucrări publicate ca să știi că ai ce să îi înveți pe ceilalți. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur Relaţional

Persoanele singure vor putea mai ușor să întâlnească pe cineva care s-ar putea potrivi cu imaginea potențialului partener pe care l-ar dori. Este posibil să fii prezentat cuiva care îți va place cu adevărat, de un prieten comun. Cuplurile angajate trebuie să împartă o comunicare bună și fără efort. Sensibilitatea emoțională este sporită așa că îți iei relația în serios.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur Profesional

Este musai să calci accelerația și să continui sarcini care ți s-au dat. Chiar dacă circumstanțele te obligă să faci altfel, nu ar trebui să îți permiți să te lași purtat de alte gnduri și să îți pierzi motivația. Nu fii tentat să te relaxezi, deoarece ceva importantă se întrevede la orizont și nu uita că și reputația ta este în joc. Ești deja la jumătatea drumului și orice obstacole care apar este pentru că permiți acest lucru.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur Financiar

Investițiile efectuate la sugestiile unui consultant financiar cu experiență, sunt profitabile. Aceste profituri îți vor îmbunătăți șansele de a face investiții mai bune în viitor. Dacă lucrezi în domeniul exporturilor și importurilor, vei obține probabil câștiguri bune în această perioadă. Dacă te gândești să scoți un teren la vânzare, trebuie să amâni pentru un timp.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur Sănătate

Dacă te confrunți cu tulburări digestive ai un motiv să zâmbești săptămâna aceasta, deoarece vei simți o îmbunătățire semnificativă a stării generale de sănătate. Regimul de exerciții fizice începe să își arate rezultatele. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă suplimentară, deoarece durerile de spate, la partea inferioară, ar putea să-ți facă apariția și te vei plânge mereu de ele.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top