Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară

Săptămâna trecută, s-ar fi putut să te fi luptat cu sistemele informatice și erorile tehnologice. Acum energia trece în cealaltă fază, și lucrurile încep să funcționeze din nou.

Luni, Mercur în Vărsător și în Casa a 6-a a muncii și a rutieni de fiecare zi, face o conjuncție cu Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar. Posibil să ai foarte mult de muncă. Căsuța de e-mail să fie fi plină, caseta de mesaje vocale, de asemenea, și nu ai văzut biroul de ceva vreme. Ar fi înțelept să delegi o parte din lucruri, dacă este posibil. Găsește modalități de a eficientiza ceea ce faci pentru ca lucrurile să meargă mai repede. Ajutorul vine în curând.

Marți, tot Mercur, stăpânul tău planetar, face o mișcare în direcția unui pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 9-a a studiilor academice. Energiile celor două planete se reunesc pentru a-ți oferi soluții, dintre care unele noi și inedite, doar scoase din cutie și departe de zona ta de confort. Verifică-ți calendarul pentru a programa când vei lua măsuri.

Miercuri, 13 ianuarie, are loc Luna Nouă în Capricorn și în Casa a 5, a iubirii și a distracției. În următoarele câteva săptămâni, ai putea începe ceva cu o mulțime de posibilități romantice. Acest lucru semnalează, de asemenea, că energia fertilității crește. Vei dori să ții cont de acest lucru și să vezi cum se armonizează cu obiectivele tale pe termen lung.

Tot acum, Marte în Taur, aflat în Casa a 9-a a regulilor, face un pătrat cu Saturn aflat în Vărsător. Astăzi este o zi bună pentru a întreba ce reguli personale ar trebui încălcate sau cel puțin rescrise. Unele dintre liniile directoare care ți-ai jalonat viața sunt depășite sau nu au fost niciodată atât de benefice pentru tine. Nu este nevoie să onorezi un contract pe care altcineva l-a încălcat. Nu este corect să ai reguli restrictive pentru tine și să permiți tuturor să îți dea sfaturi – timpul pentru a evalua regulile și a vedea ce funcționează pentru tine și ce nu.

Joi, Soarele din Capricorn, din Casa a 5-a, care este și o casă de asumare a riscurilor, face conjuncție cu Pluto. Astăzi, poți face ceva care îți schimbă viața. Ia în considerare contactarea cuiva pe un site de întâlniri online. Ia în considerare acțiuni temerare, apoi aruncă-te în acea activitate, deoarece lui Pluto îi plac acțiunile aventuroase, riscante și fără teamă de eșec. 

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară Relaţional

Există o probabilitate foarte mare să te îndrăgostești de unul dintre colegii tăi. Cel mai bine ar fi să nu încurajezi acest lucru pentru moment, deoarece asta îți poate afecta negativ cariera. Deocamdată lasă lucrurile sub acoperire și explorează posibilitățile unei perioade oportune. Cei care au primit recent o propunere sentimentală ar trebui să aștepte un timp, înainte de a o accepta.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară Profesional

Cei care se pregătesc pentru examene pentru cursuri la zi sau la distanță, masterat sau studii doctorale, se vor concentra foarte greu săptămâna aceasta. De fapt, datorită sfaturilor unui prieten, s-ar putea să te trezești că aplici la un institut în care instruirea este mai bună. Continuă și încearcă! Cei care sunt angajați vor primi vești bune de la departamentul lor de resurse umane legat de o promovare.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

Vei știi să îți cheltui banii pe care îi ai inteligent. Fluxul de numerar poate fi puțin limitat în acest moment. Foloseșete-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. Urmărește planurile în care ai încredere, deoarece este posibil să îți aducă profituri bune. Nu este un moment bun pentru a investi în piața de capital. Cu toate acestea, nu intra în panică, deoarece este un aspect temporar. De asemenea, amână să bagi bani într-o proprietate pentru moment.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

Săptămâna aceasta va fi bună pentru tine. Tusea și răceala teribilă care te-au tulburat au trecut. Toate durerile articulare pe care le-ai trăit vor dispărea. Ai o alimentație echilibrtă, ceea ce este foarte bine pentru tine.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top