Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător

În ultimul timp, se părea că tot felul de lucruri îți stăteau în cale și nu găseia modalitatea de a le depăși. De săptămâna aceasta însă, lucrurile stau altfel și vei putea ajunge acolo unde dorești.

Luni, Mercur aflat în propriul tău semn și în Casa 1 a deciziilor, face o conjuncție cu Jupiter. Aș spune că este ziua ta norocoasă – poți ajunge la persoana de care încerci să te apropii sau să te conectezi la un nivel mai profund cu cineva de care îți pasă. La fel de bine, ai putea să întâlnești pe cineva nou de care să te îndrăgostești. Încearcă să faci o mulțime de activități ieșite din comun, chiar excesive, astăzi.

Marți, același Mercur începe să formeze pătratul cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. Acasă au loc unele schimbări. Este posibil ca cineva să se mute sau un copil să se întoarcă la facultate. Sau poate că un membru al familiei, mama de exemplu, vine să stea cu tine. Deci, casa ta poate avea nevoie de o reorganizare și de unele ajustări pentru a reechilibra energia.

Miercuri, 13 ianuarie, are loc Lună Nouă în Capricorn, în Casa a 12-a a talentelor ascunse și a abilităților psihice. În următoarele câteva săptămâni, ai ocazia să îmbunătățești ceva mai mult lucrurile ascultându-ți intuiția. Este un moment bun pentru un studiu spiritual – Tarot, astrologie sau pentru a face o meditație.

Tot astăzi, Marte din Taur face un pătrat cu Saturn de pe Ascendent. Cineva din familie  extinsă a pus gând rău unora dintre planurile tale. Este posibil să te avertizeze, spunând că drumul înainte este blocat de un șanț adânc plin de monștrii. Mai mult, pot cita din propria experiență. Toate acestea se fac dintr-o dragoste posesivă și de aceea aspectul poate fi îngrozitor de iritant. Încearcă să ai răbdare. Această energie nu va dura prea mult.

Joi, Soarele, din Casa a 12-a face o conjuncție cu Pluto. Nu există niciun motiv pentru a face lucrurile singuri atunci când creezi împreună cu Universul. Universul trebuie să știe ce vrei și să aibă permisiunea ta de a acționa. Aprinde o lumânare verde, cere Universului ce vrei și permite lucrurilor să se desfășoare, pe măsură ce lucrurile funcționează pe căi invizibile.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător Relaţional

Nu vei ezita să îți exprimi sentimentele pentru cineva de care ești îndrăgostit. O nouă relație este mai mult decât probabilă pentru a-ți face viața mai bună. În ce privește viața sentimentală aceasta va fi destul de bună și nu vei avea chef să petreci timpul departe de partenerul tău. Cina la lumina lumânărilor te va ajuta să profiți la maximum de această săptămână romantică.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător Profesional

Ai o săptămână bună în ce privește planul carierei. Tot ce faci săptămâna aceasta, contează. Plus că o mulțime de oameni urmăresc, admiră și își imaginează cum te-ai putea încadra în marile lor planuri. Indiferent dacă observi sau nu, ești considerat, neoficial, candidatul ideal pentru tot felul de oportunități, roluri și colaborări de prestigiu. Așadar, fii atent și ai grijă, din punct de vedere profesional.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător Financiar

Încearcă să eviți cheltuielile excesive. Probleme financiare pot apărea pentru unii dintre voi, pe negândite, deci trebuie să fii mai atent. Problemele de sănătate neașteptate – un abces dentar sau o criză de fere, pot crește facturile. Găsești noi modalități de a câștiga bani și, de asemenea, de a face economii într-o zi ploioasă. Bursa va fi pregătită pentru investiții, în special spre sfârșitul săptămânii. Îți va aduce câștiguri bune.

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

Autodisciplina a f cuvântul de ordine, săptămâna aceasta. Obiceiurile alimentare sănătoase și exercițiile fizice regulate te ajută să îți îndeplinești fără nicio dificultate aspirațiile legate de mișcare. Nu te răsfăța cu obiceiuri alimentare nesănătoase, cum ar fi gustarea de la fast food și alimentele grase sau prăjite, deoarece acestea pot provoca probleme cu stomacul. Unele dureri articulare te pot deranja în weekend. Acestea pot fi ușor ținute la distanță prin meditație și chiar rugăciune.

Citește și Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top