Connect with us
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021. Ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021. Ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec 

 Poate fi o perioadă excelentă pentru a construi relații. Aceasta aduce cu sine energie, pozitivitate și curaj pentru a începe ceva nou sau pentru a reînvia ceva pierdut în treburile cotidiene. Poate fi un nou început pentru tine. Mișcarea planetelor te favorizează în mod special. Cu toate acestea, este posibil ca rezultatele așteptate să nu apară imediat. Abordarea calmă și susținută este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut în acest moment.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur

Investițiile efectuate la sugestiile unui consultant financiar cu experiență, sunt profitabile. Aceste profituri îți vor îmbunătăți șansele de a face investiții mai bune în viitor. Dacă lucrezi în domeniul exporturilor și importurilor, vei obține probabil câștiguri bune în această perioadă. Dacă te gândești să scoți un teren la vânzare, trebuie să amâni pentru un timp.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni 

Ai grijă, te-ai putea rănii fără să vrei. Fă-ți treaba dar fii atent când te afli în afli în preajma altor persoane. Fii conștient în fiecare moment, de locul în care te afli. De asemenea, fii atent când călătorești, deoarece neglijența unei persoane ar putea însemna ceva rău pentru tine. Respectă legile de circulație, respectă limita de viteză și condu defensiv. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, după aceea!

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac 

Cei singuri care caută cu dragoste își vor vedea visele împlinite, săptămâna aceasta. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite, deoarece vor remarca soluționarea dezacordurilor din ultimele zile. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu 

Probabilitatea de a suferi de o problemă de sănătate este mare. Acest lucru ar putea fi declanșat de tensiune sau de exagerarea în muncă. Prin urmare, trebuie să faci un efort deliberat pentru a-ți menține tensiunea normală și pentru a evita excesul de muncă. De asemenea, aceia care au fost avertizați că beau prea mult, trebuie să-și controleze obiceiul sau altfel vor avea probleme mai repede decât cred.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară

Cei care se pregătesc pentru examene pentru cursuri la zi sau la distanță, masterat sau studii doctorale, se vor concentra foarte greu săptămâna aceasta. De fapt, datorită sfaturilor unui prieten, s-ar putea să te trezești că aplici la un institut în care instruirea este mai bună. Continuă și încearcă! Cei care sunt angajați vor primi vești bune de la departamentul lor de resurse umane legat de o promovare.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță 

Cei care lucrează în comerțul en-detail se confruntă cu probleme datorită restricțiilor. S-ar putea să vă faci griji cu privire la vânzările recente care sunt modeste și încerci  să gândești modalități pentru a-ți spori vânzările. S-ar putea să nu existe nicio îmbunătățire a veniturilor săptămâna aceasta. Mulțumește-te cu un ritm mai lent al muncii. Poate către sfârșitul săptămânii ce să se mai miște ceva.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion 

Dacă ești singur, s-ar putea să găsești pe cineva care să îți placă cu adevărat, deși vei ezita să-ți exprimi sentimentele. Sfatul meu este să nu deschizi vorba despre asta, nu de alta dar cel care îți place poate să nu simtă la fel pentru tine. Cupluri căsătorite, s-ar putea să descopere că au probleme care le pot tensiona relația. În loc să arăți cu degetul, vezi care sunt problemele și apoi încearcă să găsești o soluție. 

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător 

Dacă te gândești, în ultima vreme, să-ți prezinți iubita familiei, atunci fă-o în această săptămână. Timpul următor va fi minunat pentru a-ți face cunoscută relația și pentru a vorbi cu familia despre viața ta amoroasă înainte de a fii prea târziu. Ar fi nevoie de multă muncă de convingere din partea ta, dar sunt șanse mari să dea roade. 

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn 

Săptămâna aceasta va fi una memorabilă pe frontul carierei. Lucrurile vor ieși așa cum ți-ai planificat. Orice fel de dificultate va fi eliminată. Este posibil ca problemele să se rezolve, iar afacerile să se reia în industria ospitalieră și în turism. Posibil să îți găsești o nouă slujbă. Una peste alta, este o săptămână când trebuie să ții ochii deschiși la oportunități.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător 

Autodisciplina a f cuvântul de ordine, săptămâna aceasta. Obiceiurile alimentare sănătoase și exercițiile fizice regulate te ajută să îți îndeplinești fără nicio dificultate aspirațiile legate de mișcare. Nu te răsfăța cu obiceiuri alimentare nesănătoase, cum ar fi gustarea de la fast food și alimentele grase sau prăjite, deoarece acestea pot provoca probleme cu stomacul. Unele dureri articulare te pot deranja în weekend. Acestea pot fi ușor ținute la distanță prin meditație și chiar rugăciune.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești 

Dorești compania partenerului tău, dar responsabilitățile profesionale te vor ține ocupat pe tot parcursul săptămânii. Nu îți fă griji; distanța face ca iubirea să devină mai plăcută. Când, în sfârșit, îl vei putea întâlni pe el sau pe ea, vei realiza că, a fi separat, de fapt, v-a apropiat. Până la sfârșitul săptămânii, te vei simți mult mai bine. Este timpul să îți răsfeți partenerul și să lași dragostea să vorbească.

Citește integral Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Pești

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top