Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ

Adaugă un pic de glamour săptămânii care vine. Intră în viteză. S-ar putea să simțiți că plutește în aer o mare capacitate de anticipare în aer. Bucură-te de zilele care ți s-au oferit și asigură-te că folosești fiecare minut la potențial maxim. Micile supărări se pot transforma în dureri mari de cap, cu excepția situației în care îți păstrezi mintea limpede și un punct de vedere neutru.

Întâlnirile de săptămâna aceasta nu numai că te surprind, ci au și un efect profund revoluționar asupra gândirii și perspectivelor care le aduc. Așa cum ai crezut că ai găsit un mod de viață liniștit, ai descoperit că de fapt, te complici. Sunt persoane care ar putea deveni un interes amoros sau prieteni foarte buni, iar influența lor asupra ta va fi pentru totdeuna. 

Săptămâna începe cu un salt de credință când marți, Jupiter și Marte, te încurajează să faci pasul. Indiferent dacă te înscrii într-o aplicație de întâlniri, fugi să te întâlnești cu romantismul sau planifici o noapte de întâlniri aventuroase, distrează-te și fii deschis la orice!

Dacă totuși vrei dragoste, ia lucrurile în serios, vezi ce anume căutați când are loc Luna Nouă în Berbec, de duminică. Luna din sectorul parteneriatelor de orice fel te provoacă să înțelegi ce vrei de la iubire și începe să o manifești.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ Relațional

Deși ai tendința de a încerca să îți mulțumești partenera/ul mai degrabă decât să acționezi din propria cunoștință uneori, astrele te încurajează să fii activ și să reflectezi la ceea ce ai dori să faci – nu atât de mult în ideea de a găsi cel mai logic următor pas, dar de a intra în contact profund cu sentimentele tale și de a asculta atent ceea ce au de spus.

Venus, stăpâna ta planetară, încă este în relații bune cu Marte, și împreuna sunt remorcherul care trage după sine, emoții. Ești încrezător în tine într-un minut și te îndoiești de tine în următorul, ceea ce poate îngreuna să faci mișcarea. Ai răbdare cu tine însuți/însăți.

Cu toate acestea, excelezi la negocieri în timpul sextilului Mercur – Saturn, așa că ar trebui să faci o impresie grozavă. Buchetele de cuvinte, rostite pe tonul tău blând, sunt fascinante.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ Profesional

Când soarele fă bilanțul, numără lucrurile pe care le-ai făcut, pocnind din degete, în loc să te gândești la lucrurile care ți-au mai rămân de făcut. Bucură-te pentru ceea ce ai realizat. Meriți să fii recompensat. S-ar putea să crezi că ești singur în starea actuală de dificultate și indecizie, dar nu ești. Posibil ca alți oameni să pară că știu ce fac și că își joacă  șansele împreună, dar adevărul este că nici ei nu știu ce au.

Mai bine fă lucruri care îți plac cu oamenii care te plac. Contribuția oamenilor pe care îi respectați îți va oferi o perspectivă nouă. Te vei simți mai bine dacă știi că arăți bine. Este un moment bun pentru a face cinste cu prânzul cum s-ar spune, celor câțiva care muncesc cu tine la birou, în întreprindere ș.a. pentru a mai ridica moralul oamenilor. Dorința de a face compromisuri îți va câștiga puncte cu toți cei interesați.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ Financiar

Dacă vrei să diversifici investițiile doar din acțiuni și obligațiuni, atunci ar trebui să te uiți în ce investești. Cred că proprietățile de tip teren sau casă la curte sau apartament la bloc, cabinetele de cosmetică sau saloanele de frumusețe vor aduce câștiguri cât de curând. Nu trebuie să alegi o proprietate acum, dar dacă începi să cauți, rezultatele se vor vedea cât de curând. În altă ordine de idei, este momentul pentru a angaja de fapt un expert financiar pentru investițiile tale. Este o oportunitate pentru tine să faci o planificare realistă și să cheltui în funcție de bugetul tău. Nu întreprinde niciun proiect nou mai ales în weekend. Încearcă să te îndepărtezi de piața de capital în acest moment. Nu este stabil.

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ Sănătate

Problemele de sănătate sunt acum în mâinile tale. Poți prelua controlul conștient al tuturor obiceiurilor tale inconștiente. Buna dispoziție te va face cu siguranță să te simți mai bine, indiferent ce boală ai putea avea. Afecțiunile minore ar putea să lovească, dar impulsul pozitiv din Univers te va ajuta să treci peste ele. Totuși nu le ignora. Mergi la un medic.

Citește Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top